Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Sympatický borec, škoda že nemám šišky abych od pána nějaký ten komponent odzkoušel :D

https://www.burmester.de/en/About-Burmester/Dieter-Burmester/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, McStinger napsal:

Pán už medzi nami nie je, ale značka je to viac než sympatická. Len prach by som na tom nechel utierať. Možno by mi Oplt pár dečiek predal :)

Jop, četl jsem a škoda pána, každopádně tu zanechal krásný podpis :notworthy:

Odkaz ke komentáři

@Duke650 Zapojeno? Pokud to hraje i jen napolovic tak dobře, jak to vypadá, musí to být moc hezký.

Jinak dík za odkazy na TEAC cd playery, já mám holt ze slotovejch (vc. autoradii) iracionální hrůzu (i když se mi s žádným nikdy nic nestalo).

Tak se snažím splasit opravu toho NADu. Ze prej na Slovensku :)

Odkaz ke komentáři

V 5. 2. 2022 v 11:43, Duke650 napsal:

https://www.alza.cz/fenda-fd-t-60x-d5785425.htm
toto splňuje tři požadavky ze čtyř: sloupové, do 5000, bluetooth

ale solidní zvuk bych od toho nečekal .... což není měřítko, každý to máme jinak, třeba ti sednou. Když ne, můžeš vrátit

No já před 4 léty koupil soundbas k TV od Cantonu asi 7tis a spokojenost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, dr.sphinx napsal:

@Duke650 Zapojeno? Pokud to hraje i jen napolovic tak dobře, jak to vypadá, musí to být moc hezký.

Jinak dík za odkazy na TEAC cd playery, já mám holt ze slotovejch (vc. autoradii) iracionální hrůzu (i když se mi s žádným nikdy nic nestalo).

Tak se snažím splasit opravu toho NADu. Ze prej na Slovensku

Slotový mají méně hybných částí, takže jsou všude vyzdvihovány jako spolehlivější, ale pravda je taková že se mi nikdy nerozbil ani slotovej ani šuplíkovej tak nedokážu soudit :D Je pravda, že se slotovým se mi dělá lépe...

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, dr.sphinx napsal:

Vždyť píšu "iracionální"

Jasný, no a nejlepší varianta je samozřejmě poklop :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

neni to audiofilsky dotaz, ale tyka se audia:
po dobu repase sveho zesilovace (coz mi stavajicim tempem zabere mozna rok) chci koupit neco docasneho, k ozvuceni youtube, spotify a netflixu, takze hledam co nejlevnejsi stereo zesilovac s vykonem alespon 20W na kanal. zdroj signalu je notebook, tablet, mobil, takze idealne at to ma usb a bluetooth vstup.

dival jsem se na alzu, maji tam neco co se jmenuje mozos, pak nejaky fonestar a nejaky akai receiver. nevim jestli ten fonestar bude hrat vyrazne hure nez ten akai? ten mozos je asi prilis velky ulet :D

Odkaz ke komentáři

Zapojeno. Zatím nebyl čas kalibrovat, ale i tak je to OK. KEF R300 včetně stojanů časem dám do inzerce...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...