jovani Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Doufám, že je zítra konečně zapojímparada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 krásný KEFy, tady ten první škrábanec musí bolet snad víc než na nových hodinkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Sympatický borec, škoda že nemám šišky abych od pána nějaký ten komponent odzkoušel https://www.burmester.de/en/About-Burmester/Dieter-Burmester/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Pán už medzi nami nie je, ale značka je to viac než sympatická. Len prach by som na tom nechel utierať. Možno by mi Oplt pár dečiek predal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 (upraveno) Jasan, pošlu ti je grátis Upraveno 7. února 2022 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Jinak dečky jsem po vaší hanlivé kritice dal do řiti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 12 hodinami, McStinger napsal: Pán už medzi nami nie je, ale značka je to viac než sympatická. Len prach by som na tom nechel utierať. Možno by mi Oplt pár dečiek predal Jop, četl jsem a škoda pána, každopádně tu zanechal krásný podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 To ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 @Duke650 Zapojeno? Pokud to hraje i jen napolovic tak dobře, jak to vypadá, musí to být moc hezký. Jinak dík za odkazy na TEAC cd playery, já mám holt ze slotovejch (vc. autoradii) iracionální hrůzu (i když se mi s žádným nikdy nic nestalo). Tak se snažím splasit opravu toho NADu. Ze prej na Slovensku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Tak to vezmes NAD i s Expama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Mno, to by byl čistej prustrel asi sto litrů. To radši taky koupím pořádnejsi bedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 V 5. 2. 2022 v 11:43, Duke650 napsal: https://www.alza.cz/fenda-fd-t-60x-d5785425.htm toto splňuje tři požadavky ze čtyř: sloupové, do 5000, bluetooth ale solidní zvuk bych od toho nečekal .... což není měřítko, každý to máme jinak, třeba ti sednou. Když ne, můžeš vrátit No já před 4 léty koupil soundbas k TV od Cantonu asi 7tis a spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 2 hodinami, dr.sphinx napsal: @Duke650 Zapojeno? Pokud to hraje i jen napolovic tak dobře, jak to vypadá, musí to být moc hezký. Jinak dík za odkazy na TEAC cd playery, já mám holt ze slotovejch (vc. autoradii) iracionální hrůzu (i když se mi s žádným nikdy nic nestalo). Tak se snažím splasit opravu toho NADu. Ze prej na Slovensku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Slotový mají méně hybných částí, takže jsou všude vyzdvihovány jako spolehlivější, ale pravda je taková že se mi nikdy nerozbil ani slotovej ani šuplíkovej tak nedokážu soudit Je pravda, že se slotovým se mi dělá lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Vždyť píšu "iracionální" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 15 minutami, dr.sphinx napsal: Vždyť píšu "iracionální" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jasný, no a nejlepší varianta je samozřejmě poklop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 neni to audiofilsky dotaz, ale tyka se audia: po dobu repase sveho zesilovace (coz mi stavajicim tempem zabere mozna rok) chci koupit neco docasneho, k ozvuceni youtube, spotify a netflixu, takze hledam co nejlevnejsi stereo zesilovac s vykonem alespon 20W na kanal. zdroj signalu je notebook, tablet, mobil, takze idealne at to ma usb a bluetooth vstup. dival jsem se na alzu, maji tam neco co se jmenuje mozos, pak nejaky fonestar a nejaky akai receiver. nevim jestli ten fonestar bude hrat vyrazne hure nez ten akai? ten mozos je asi prilis velky ulet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Zapojeno. Zatím nebyl čas kalibrovat, ale i tak je to OK. KEF R300 včetně stojanů časem dám do inzerce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Fajnový, budeš mít tedy co leštit Ty nepoužíváš mřížky nebo jen na fotku bez? Mají to pěkně řešený na ty magnetky a ty vymazlený podstavce, no pěkný jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Dekly mám sundané jen pro focení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se