neuromancer Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Dražší řady B&O jsou snad pořád vyráběny v Evropě, levnější řady Beoplay a Beosound už několik let v Číně.
Andrew Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Ahojte, před mnoha lety jsme v tomto vláknu rozjeli s kolegy rodinné členství TIDAL (ta nejvyšší verze)... včera mi psal kolega, že by se potřeboval přesunout do své vlastní rodiny a tím pádem nám 1-2 místa zbývají volné. Vychází to na 75 Kč měsíčně, splatné mně... stačí mi pak napsat Váš email, máte vlastní knihovnu, účet, všechno, prostě za 75 Kč / měsíc můžete neomezeně poslouchat co chcete, kdy a kde chcete. Díky a případní zájemci prosím pište do SZ. Andrew
Andrew Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Pravděpodobně máme plno, díky za zájem i pochopení 1
tulo Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Zase po dvoch rokoch je zaujímavá akcia v Prahe : https://www.audio-video-show.cz/ Budem tam aj s B čo mám na predaj, teším sa na novinky,
bocko Odesláno středa v 10:58 Nahlásit Odesláno středa v 10:58 Zasa ma to chytá, už som myslel že som poliečený, nákupom Vintage zosilňovača Pioneer SA506, ktorý mám cca 2 roky. Ale nie, potrebujem zasa voľačo. Moje predošlé mašinky: - Denon PMA 915R, PMA 1080 - Vincent SV 121 - Hegel H80 - Classé CAP 2100 Teraz u mňa ostáva otázka čo ďalej. Favoritov mám zasa niekoľko ako napríklad hegel H190/H390, Canor AI 2.10, alebo Electrocompaniet ECI 6. Možno grálom a konečným riešením by boli allinone T+A Symphonia alebo McIntosh MSA 5500. Miestnosť som už poriešil závesmi a kobercom, na foto ešte nieje...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se