Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

BV audio je mi sympaticka znacka, ale podla mna sa drzia strasne pri zemi pokial ide o produktovy dizajn (nemyslim estetiku). Je to take cele nedojebane, aby som bol presny :) k tym MAX este bude treba koncaky s aktivnymi vyhybkami (ani nie su v cenniku), co ich predrazi pocitam o dalsie dva-tri litre.

...umí je dát i do starších koncáků. Pořád je ta cena ale myslím solidní, nevím, co by se dalo sehnat levnějšího a stejně dobře hrajícího.

Design - souhlas...jestli do jeho sestavy půjdu, nechám si gravírování udělat sám...ostatní mi je jedno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, potřeboval bych poradit :-) Ze staré televize mi zbyly čtyři menší repráky a subwoofer, které bych chtěl použít na plazmu. Problém je v tom, že repráky jsou na "drátky" a nevím jak to správně napojit :-) Hledal jsem nějaký zesilovač, který by to dokázal, ale vůbec v tomto nevyznám. Konektory plazmy jsou na fotce + je tam USB. Za každou radu budu rád :-)

post-36117-0-34097100-1452343468_thumb.jpeg

post-36117-0-01921200-1452343481_thumb.jpeg

post-36117-0-29092300-1452343492_thumb.jpeg

post-36117-0-48155200-1452343601_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Petikanalovy AV receiver s optickym vstupem, neco jako:

http://www.yamaha-hifi.cz/produkty/av-receivery/av-receivery/rx-v379.aspx

Ale k tem bedynkam to bude overkill

Děkuji za tip. Myslel jsem, že to půjde zapojit pouze nějakou redukcí. Takhle bude jednodušší se toho starého šrotu zbavit a radši si koupit něco nového :-D

Odkaz ke komentáři

Pouzi to ako 2.1 a pripoj telku do line in ktory tam mas. V telke mas rovnako taky vystup. Potrebujes jeden stereo kabel s Cinch konektormi na oboch stranach. Mozno to bude hrat lepsie ako telka. Investovat by som do toho urcite neinvestoval.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za tip. Myslel jsem, že to půjde zapojit pouze nějakou redukcí. Takhle bude jednodušší se toho starého šrotu zbavit a radši si koupit něco nového :-D

Normalne stereo kablom cinch-cinch prepoj LineOut z telky na Line In subwooferu a mal by zacat hrat. Potom repraky na TO SPEAKERS.

Odkaz ke komentáři

Ahojte, najde sa tu partia Chronomagov, ktori mi dokazu poradit pri vybere zostavy hudby do domu? Prvy krok som zahajil kupou reproduktorov (B&W CM9 Wenge). V ostatnych veciach (receicer, dvd, cd popr. tuner) sa moje nazory s nazormi niektorych radcov roznia. Preferujem Marantz, no prehovaraju ma na starsie veci z rokov 80-90, vtedy sa ze vraj robilo vsetko akosi lepsie a ze receiver pod 20 kg nieje receiverom.....

Dakujem za kazdu radu

Odkaz ke komentáři

Jednak bylo asi trochu nadbytečný zakládat samostatný vlákno, protože už tu radicící vlákna na téma HiFi existují. Druhak k věci. Tvé zadání není úplně jasné. Chceš stereo nebo vícekanál? Pokud jen stereo, tak potřebuješ zesilovač ( integrovanej nebo dělenej ) a zdroj hudby, což může být zmíněný tuner, CD a nebo i to DVD. Z CD doporučuju kouknout na Sony řady ES, to jsou starší, ale špičkové stroje. Nechají se dát dobře potunit u Casei. U zesilovačů záleží jednak na Tvých zvukových preferencích a jednak na tom, jak si sedne k bednám. BW jsou Anglické bedny, tak bych v první řadě koukal na zesilovač z UK - NAD, Cambridge Audio, atp. Dobrým vodítkem můžou být recenze na What HiFI. Dobře hraje a vypadá i Vincent. Z domácích luhů a hájů bych kouknul na BV Audio. Pokud je rozpočet dostatečný tak já doporučuju Audionet.

Odkaz ke komentáři

Poslušně hlásím, že jsem rozchodil svou nekro-fi sestavu :) zvuk je hodně vintage a občas to zabzučí opravdu ukázkově :D bude to chtít servis...když jsem se včera díval na ceny vinylů, které bych chtěl, tak servis bude opravdu jen minimální položka v rozpočtu...

Odkaz ke komentáři

Dakujem pekne, urcite chcem viac kanal + vsetky technicke vymozenosti konectivity. Viem ze THD nebude zrovnatelne s elektronkovymi a ani zvuk nebude mozno uplne audiofilny, no verim tomu ze nieco s cim budem spokojny hadam najdeme. Zacnem receiverom - chcel by som si vybrat z kuskou (Marantz) SR 7001 az 7008, Je mi odporucany aj starci kusok od Denon AVC A10SE - len tam uz ta konektivita nebude.... Co sa tyka CD - celkom slusne recenzie ma Sony super CD XB790QS - ked ma s nimi niekto skusenosti nech poradi. Blue Ray zvazujem tiez Marantz (nieje take rozhodujuce) napr model UD5005.....

Odkaz ke komentáři

máš recht, zjišťuju, že je to fakt móda...no naštěstí mám slušnou diskografii ještě po otci, ale třeba Pearl Jam nebo Soungarden tam mezi tím prostě není...uvidím co zesák po servisu, ale bedny to bude chtít asi nové nebo nějaký repas.

edit...bagr...díky za odkaz, asi by se tam dalo vybrat ;)

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...