palmone1 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Takze urcite mozes ovladat hlasitost priamo z ovladaca? Pytam sa hlavne kvoli tomu, ze ho chcem zapojit na preamp a amp a tie nemaju dialkace, espritovy cd a buduci blueray toto ovladanie na dialkavi maju a prezo ak MD tak aj stym. Ak mozes cvakni mi dialkac... Dik. A ci sa tyka dostupnosti MD tak to nieje problem, dokonca aj nove... Já ho mám v sestavě. Sony MDS520JE. A stále používám. Mam k němu MD autoradio a dělám si výběry. Variabilni výstup ovládaný ovladačem má, ale jak je to dnes s dostupností MD na trhu, fakt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tak to je asi top zalezitost. Ako to je u neho s ovladanim hlasitosti? pouzivam SONY MDS JA30ES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 MD je slepá ulička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Dik. A s cim sa teda ovlada hlasitost. Vidim tam len volume na nahravanie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tady máš ten ovladač. Kolíbkou LEVEL se ovládá výstupní úroveň. To Jovani - tenhle Esprit jsem vždycky chtěl. Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) pouzivam SONY MDS JA30ES Ty staré stroje jsou krásné a ve své době asi měly smysl, ale pořizovat si teď minidisc... k čemu? K přehrávaní souborů se ztrátovou ATRAC kompresí a datovým tokem 292 kbps?Máme rok 2015, terabajt úložného prostoru nikdy nebyl levnější a lossless muzika je dobře dostupná... a když někomu nevadí ztrátové formáty, může streamovat do aleluja. Notabene Tidal umí streamovat i lossless Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Prave preto - ako pises Ty staré stroje jsou krásné a ve své době asi měly smysl, ale pořizovat si teď minidisc... k čemu? K přehrávaní souborů se ztrátovou ATRAC kompresí a datovým tokem 292 kbps?Máme rok 2015, terabajt úložného prostoru nikdy nebyl levnější a lossless muzika je dobře dostupná... a když někomu nevadí ztrátové formáty, může streamovat do aleluja. Notabene Tidal umí streamovat i lossless Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Mam uplne stejny ovladac k JB940 a vlastnim jeste MDS-JE510 a jeden z prvnich prenosnych minidiscu MZ-R30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Máte někdo zkušenosti s čínskými elektronkovými zesilovači? Už nějaký pátek po nich mlsně pokukuju, ale co jsem našel na fórech, tak je dost haní. Zase na druhou stranu se k nim většinou vyjadřují fajnšmekři přes elektriku a z 80% vůbec nechápu, o čem mluví. Chtěl bych čistě uživatelsky koupit - zapojit - šmitec.Je to v tomhle segmentu vůbec reálné?Třeba tutoc ten : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Nechápu že je Číňan za tu cenu to schopnej vyrobit a ještě na tom vydělat. Kdyby sis něco podobnýho stavěl sám jako DYI tak zaplatíš dvakrát tolik jen na materiálu... Jak to hraje ale nevím, může to být průser a nebo taky ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Ajoj, no za tu cenu neviem, neviem... Inac ja som pocul, ze je problem prvych par minut, kym sa elektronky rozohreju... Ale nemam s tym ziadnu skusenost Máte někdo zkušenosti s čínskými elektronkovými zesilovači? Už nějaký pátek po nich mlsně pokukuju, ale co jsem našel na fórech, tak je dost haní. Zase na druhou stranu se k nim většinou vyjadřují fajnšmekři přes elektriku a z 80% vůbec nechápu, o čem mluví. Chtěl bych čistě uživatelsky koupit - zapojit - šmitec.Je to v tomhle segmentu vůbec reálné?Třeba tutoc ten : $_57.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Jen elektronky tam jsou za 4000,- Za 12 tis to je za hubičku ať si kdo chce so chce myslí... Otázka jen jaký to má zvuk. A co se týče těch prvních pár minut tak to je vlastnost všech lampových zesilovačů ;-) Ajoj, no za tu cenu neviem, neviem... Inac ja som pocul, ze je problem prvych par minut, kym sa elektronky rozohreju... Ale nemam s tym ziadnu skusenost Upraveno 4. února 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Při projíždění netu jsem ještě kápnul na tohodle Rusáka, kterej to asi sám staví. Není to sice tak líbivé, ale ruské elektronky mají být o několik řádů kvalitnější než čínské...Nebo pak ještě nějaký T.A.C. , třeba Dream vypadá celkem dobře, ale taky je dražší. Upraveno 4. února 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Ten TAC má stejný čínský elektronky jak ten Číňan. Borci to většinou resi tak, ze to meni za ruske nebi České a je to prý vcelku slyšet. .. Jinak z tech fotek to nepoznám, ale nedivil bych se, kdyby tam noname čínský flašky cpal i ten Rus v rámci šetření nákladů :-) Upraveno 4. února 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 tvl, když já si vybavím, že jsme stovky elektronek na základce rozprášili o zeď...no nic ale mám dotaz...ten můj starý zesák pořád chytá signál z mobilu (takový ten zvuk jako když jste z kazety nahrávali hry na didaktiku ). což je celkem o ničem, protože jsem přes něj připojil i TV. Na jednu stranu mám klid, protože musím mít telefon v kuchyni. Jde to nějak odstínit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 vypnout telefon? To je u televize stejně nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Pořídil jsem si do pracovny regálové repro B&W 601 S2 , zatím to krmím Yamahou RX-V471 - má smysl k těm repro shánět lepší zesák - je tam prostor , aby hrály lépe ? Edit: kabely 2x 2.5m mě i s konektory stály 1800 - jsou fakt masivní a konektory zlacené ( dělali mě je v místním hifi studiu) tak tam už snad není co vylepšovat Upraveno 4. února 2016 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Prostor ke zlepšování je vždycky - hlavně se nenech ukecat na zlacenou napájecí šňůru do zásuvky ve zdi, to už tu taky bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Prostor ke zlepšování je vždycky - hlavně se nenech ukecat na zlacenou napájecí šňůru do zásuvky ve zdi, to už tu taky bylo... no je fakt že 6mm2 průřez je asi na tyhle prcky možná luxus ale ten 5kanál je zatím taková nouzovka. Co by k nim mělo smysl připojit za zesák ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se