Alina Odesláno 28. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 (upraveno) http://www.canton.de/de/archiv/produkt/ventoreference7dc.htmNemotáš nic, jsou tady.Píšou Paarpreis, tedy tolik. Ofic. se už neprodávají. Možná budou trochu nenažraný, ale tohle NAd by to unést mohlo.V nejhorším to prodáš a vyměníš za jiný. ALe BVaudio je mi sympatické hodně, možná i tím materiálem a ruční prací...navíc se ti může stát, že se na tom něco vy..re, což se nám stalo s bednami z ebay, oprava nakonec vyšla na 400e a mohli jsme jen bečet. A tihle pánové oni by ti i pozáruční opravu udělali s maximem péče. No zvažuj. Upraveno 28. září 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Drazí hi-fi fandové a fanynko, zatím sestava vypadá takto: Zdroj dat (tedy muziky) serverové řešení, bezeztrátový formát FLACCD a zároveň D/A převodník - NAD C 565 BEEZesilovač - NAD C 375 BEESluchátka - sestava STAX SRS 3050Reproduktory - Audiostatic ES 300 R (po celkové renovaci, hlavně nové folie)Kabely - někde stříbro, někde měď A teď když jsem na sebe naprášil, že jsem se vrhl směrem k elektrostatické reprodukci, mi prosím, někdo poraďte. Co používáte za síťový stabilizátor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Drazí hi-fi fandové a fanynko, zatím sestava vypadá takto: Zdroj dat (tedy muziky) serverové řešení, bezeztrátový formát FLAC CD a zároveň D/A převodník - NAD C 565 BEE Zesilovač - NAD C 375 BEE Sluchátka - sestava STAX SRS 3050 Reproduktory - Audiostatic ES 300 R (po celkové renovaci, hlavně nové folie) Kabely - někde stříbro, někde měď A teď když jsem na sebe naprášil, že jsem se vrhl směrem k elektrostatické reprodukci, mi prosím, někdo poraďte. Co používáte za síťový stabilizátor? STAX mňam! gratuluji já prozatím končím u IEM (a protože jsem začal jezdit vlakem, docela se hodí) bohužel o síťové stabilizaci vím houby, pokud bych kupoval, tak starou pračku Accuphase, co mi kdysi vyrazila dech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Malá debata tady: http://hifinazory.cz...681e95a7d918df5 a tady http://hifinazory.cz/forum/viewforum.php?f=15 Upraveno 13. října 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Hele, takhle vypadá (zatím nezapojená) jedna docela velká holka .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 STAX mňam! gratuluji já prozatím končím u IEM (a protože jsem začal jezdit vlakem, docela se hodí) bohužel o síťové stabilizaci vím houby, pokud bych kupoval, tak starou pračku Accuphase, co mi kdysi vyrazila dech.. To jsem si ty Staxy takhle půjčil domů na vyzkoušení. Všechno dost dobrý, až excelentní, až do chvíle, než jsem si pustil Schubertovu Ave Maria zpívanou Pavarottim někdy v devadesátých letech, tedy v době, kdy jeho hlas byl IMHO na vrcholu. A tak jsem tam seděl, poslouchal s pusou dokořán, a kolem mne se naprosto velebně snášely tóny, které jsem dřív v té nahrávce neslyšel. Cokoli co mi šlo okolo uší, bylo překrásně jasné, lehké a dokonale definované. Hm, sluchátka už jsem prodávajícímu nevrátil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 (upraveno) To jsem si ty Staxy takhle půjčil domů na vyzkoušení. Všechno dost dobrý, až excelentní, až do chvíle, než jsem si pustil Schubertovu Ave Maria zpívanou Pavarottim někdy v devadesátých letech, tedy v době, kdy jeho hlas byl IMHO na vrcholu. A tak jsem tam seděl, poslouchal s pusou dokořán, a kolem mne se naprosto velebně snášely tóny, které jsem dřív v té nahrávce neslyšel. Cokoli co mi šlo okolo uší, bylo překrásně jasné, lehké a dokonale definované. Hm, sluchátka už jsem prodávajícímu nevrátil..... Chápu a teď můžeš všechno objevovat znovu lahoda, jen mít ten čas.. Sranda je, že se Staxy na hlavě člověk už tak vypadá jak z jiného světa a k tomu ten výraz blaha (kolikrát nechápavosti, kde se to tam vzalo..) dodá korunu edit: k docela velké holce neříkám nic.. Upraveno 13. října 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 edit: k docela velké holce neříkám nic.. Ony ty audiostaty fakt musí být velký. Zvláště pak tyhle, které na rozdíl od Loganů nemají extra basák. U původního majitele zněly v podobné místnosti jako mám já, skvěle majestátně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Malá debata tady: http://hifinazory.cz...681e95a7d918df5 a tady http://hifinazory.cz/forum/viewforum.php?f=15 Díky, díky, čtu to, a děsím se těch částek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Audiostaty??? Ja znam jen elektrostaty a magnetostaty. Pracku od Hogyho s Plzne si necham delat pri prvni dalsi jizde vozem domu. Letadlem to tahat nebudu. Uz jsme domluveni na specifikaci, jen odklepnout objednavku. Je to spolu s bubuxinem nejlepsi nabidka ve Stredni Evrope. Pomer cena/kvalita s Akjufezem fakt nejde vubec srovnavat. Fejz neni spatny, ale v porovnani s temu ceskoslovenskymi vyrobky bledne. Obzvlaste, kdyz si clovek uvedomi cenovy rozdil v neprospech Fejze. http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=8350&highlight=hogy Oba tu skvele vymyslenou a do detailu vyinzenyringovanou vec prodavaji za cenu soucastek plus maly prd. Marzi maji fakt minimalni. Mam od nej vsechny kabely. Je to extratrida. Za par korun dela to, co se jinde plati ctyrma a peti nulama. Ale takovy je je uz osud ceskych chytrych hlav. Dudek, nebo Macura by mohli vypravet. Snad jen John Westlake to mejknul a zbohatnul, ale ten ma ceskou jen mamu a ma tady barak. http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=9481&highlight= Upraveno 13. října 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Audiostaty??? Ja znam jen elektrostaty a magnetostaty. Ale to víš, že máš pravdu kamaráde, jenže já už jsem z komunikace se skopčákama tak zpitomnělej, že produkt "Audiostatic ES 300 R" u nich zkráceně nazývaný Audiostaten jsem zkrátka přechýlil do češtiny, a vznikly z toho audiostaty. Me culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Veliký díky za odkazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Ty máš prostě rád velký věci . K těm bednám ti nic neřeknu, už jsou doma, tak uvidíš. A k FLAC nemám vztah, potřebuju mít booklet a taky tu hmotu ve skříňce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Ty máš prostě rád velký věci . K těm bednám ti nic neřeknu, už jsou doma, tak uvidíš. A k FLAC nemám vztah, potřebuju mít booklet a taky tu hmotu ve skříňce. Neměl jsem doma fázovku, takže jsem je zapojil teprve asi před hodinou. TAkže teď v klidu (neklidu) aspoň 12 hodin počkám, a pak si je poslechnu, jestli při přepravě 550 kiláků neztatily nic z toho, co se mi v Deutschlandu tak líbilo. Uvidím, tedy lépe řečeno uslyším.... Já k FLACU vztah mám, bo sem línej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Ja jsem linej to prevadet a ani stahovat me to nebavi. Ale bavi me vybirat CD nebo desky v shopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Jsem naprostý amatér, ale zatím nejlepší zvuk co jsem kdy slyšel byly tyto Bower Wilkins, na kterých mi kamarád pouštěl z Rockyho a já prožíval nefalšovanou osvobozující nirvanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Jsem naprostý amatér, ale zatím nejlepší zvuk co jsem kdy slyšel byly tyto Bower Wilkins, na kterých mi kamarád pouštěl z Rockyho a já prožíval nefalšovanou osvobozující nirvanu. Ohromná náhoda. Slyšel jsem je ve středu v Německu u toho človíčka, co jsem od něj bral ty svoje nový potvory. Máš recht, excelentní záležitost. Po těch elektrostatech jsem si ale připadal, že na mně každej tón útočí. Ale říkám, bylo to tím, že jsem před tím poslouchal něco principielně úplně jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Tak pokud BW, tak asi ten CM 9 model, v tom černým klavírním BW CM9 to nasca: no přesně, hrabat se v deskách v antiku nebo na amazonu mne mooc baví. Mít virtuální médium- to je jako nemít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 to nasca: no přesně, hrabat se v deskách v antiku nebo na amazonu mne mooc baví. Mít virtuální médium- to je jako nemít. Buuuuu, bortíte můj svět :-) Ale musím přiznat, že vám rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Ty jsi velmi sofistikovaný konzument . Mí kolegové v orchestru poslouchali maximálně mp3 z bedýnek u počítače, profíci. O nějakým FLAC neměli tušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Ty jsi velmi sofistikovaný konzument . Mí kolegové v orchestru poslouchali maximálně mp3 z bedýnek u počítače, profíci. O nějakým FLAC neměli tušení. To myslíš toho pana dirigenta, co nepoznal, že se ubouch tympánista ....? :-) Kecám, ale prostě mám rád, když si na svá data (v tomto případě tedy zrovna hudbu) šáhnu odkudkoli z baráku. Hm, a to jediné umožňuje centrální úložiště. Alino, mohlo to být horší. Žádnej FLAC, ale MP3 s bitrate 64 :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se