Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Tak repra se mi vrátily ze servisu u Xavianu v Hostivicích. Jednání s nimi fajn, oprava za cca 3 dny (nakonec odešel skutečně výškáč), cca 2500,- za výměnu. Měnil se jenom jeden, prý že bych rozdíl (výměna obou) stejně nepoznal, což mi přijde fér přístup. Obě cesty (dovoz a vyzvednutí) v rámci polední pauzy, vlakem, nádražka v Hostivicích je taky docela příjemná, takže suma sumárum fajn zkušenost :-) Teď zas hrají repro jako za mlada, super!

Ty xaviany vedle nich mam taky, zrovna pujdou do servisu, pred casem odesel vyskac a uz me to nebavi poslouchat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rodiče dovezli desky. Jsem šťastný jak blecha.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak sem přidám svoji nově vylepšenou sestavu. Musím říct, že ze zvuku jsem fakt nadšen...  :clap:

Xavian Ambra

Naim Nait XS 2

Pro-ject Phono Box RS

Pro-ject Debut Carbon

Yamaha CD-N301

Odkaz ke komentáři

Ahoj, zepám se tady. Zadal jsem si u truhláře výrobu tv stolku. A prostor pro receiver se bude zavírat skleněnými dvířky aby se mi tam neprášilo. Bude mi fungovat dálkové ovládání?

Díky  

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Trochu to tu oživím a síce, vyberám nový integráč. Požiadavky sú:

- min.2x100W na 8Ohm

- XLR vstup

- najlepšie symetrická konštrukcia

- oddelené obvody

- Digitálne vstupy-intergrovaný prevodník- nieje to však podmienka.

Kandidát č.1: Classe CAP 2100

Kandidát č.2: Hegel H190

Kandidát č.3: Audionet Sam G2

Kandidát č.4: Accuphase E 213

Kandidát č.5: Lyngdorf TDAI 2200

Ak máte nejaké postrehy a skúsenosti s hore uvedenými, alebo nejaké iné návrhy, budem Vám vďačný za každý post.

Odkaz ke komentáři

Mluvím čistě za sebe. Classe bych z výběru odstranil. Nejblíže by mi asi byl Audionet. Lyngdorf jsem nikdy neslyšel. Ovšem to jsou drahé stroje. Doufám, že v bednách a akustice místnosti máš uloženo adekvátně prostředků. Jestli nemáš problém s kasou, tak mě by se nejvíc líbí Meridian zdroj komplet s predkem v jedné bedně a jejich aktivní repro. Ale tam jsme asi ještě o patro výše, co se týče ceny.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Ostatný zvukový reťazec mám adekvátne vyriešený vzhľadom na vyššie uvedené komponenty, inak by to samozrejme nemalo cenu riešiť. Prečo si Classé hneď odpísal? Máš s ním nejaké negatívne skúsenosti? Keďže je kanditát č.1, dosť ma to zaujíma.

Odkaz ke komentáři

Slyšel jsem jejich stroj párkrát. Srovnával jsem s ML 383 myslím na Dynaudio Consequence, nebo jak se jmenovaly ty a opačným seřazením měničů odshora dolů. ML byl o dost lepší. A pak se někde v čásáku objevilo měření a to byla bída. Ale to je pomalu 18 let tomu nazad. Nicméně od té doby k té značce mám averzi. Naopak ML jsem vždycky mohl. Pavel Dudek míval rád Spectral a Meridian. McIntosh je nádhera taky. U toho jsem měl smůlu na bedny. Téměř vždy jsem ho slyšel na Sonus Faber hrůzách. Accuphase dělával dobrou síťovou pračku, ale za nehorázné penize. Ještě bych zařadil možná Gryphon, ale ten jsem neslyšel, jen o něm četl. A jako perličku přidám, že až jsem zásadní odpůrce lamp, tak integráč od Acoustic Research mi svého času vyrazil dech. Vůbec bych neřekl, že to jsou lampy. Ale to mi pak Dudek taky vlastně potvrdil, že kdo umí, ten to umí i s elektronkami, a oni umí. Ale jinak je to s nimi skoro vždy průser. Ten AR jsem poslouchal na exotických Shahinian Obelisk. Byla to podmanivá kombinace. Klidně bych s tím mohl žít. Ale ta cena... Menší Shahinian Starter jsem dokonce objednal, počítal jsem myslím tehda s integráčem Creek. Ale dodací lhůta Shahinianů byla tehdá odhadovaná na dva roky a nakonec nepřišly vůbec. Tož tak. A opakuji, jiné uší to můžou slyšet jinak. Ať sem hodí moudro Hogy, ten do toho vidí daleko více.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Zosik bude krmit Usher Dancer mini one dmd zapojene na Audioquest Rockefeller. Zaujimava uvaha Hasňa, no na hore uvedene komponenty ziadny feedback. Kazdorocne chodim po vystavach, citam odborne casopisy, chodim na koncerty a viem co chcem aby mi liezlo doma z reprakov. Preto hladam adekvatneho partnera na tento zazitok. Doteraz som mal Hegel H80 no nemal na tie moje zrutky dost vykonovej rezervy, kedze bedne maju citlivost 87dB.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...