Kalifx Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Taky jsem změnil avatar - momentálně Jon Polito jako Johnny Caspar z asi nejlepšího filmů (nebo se možná dělí o první místo s Hudsucker Proxy) bří Cohenů a jedné z nejlepších gangsterek vůbec - Miller's Crossing... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Tak jsem taky udelal zmenu, mit tam nejaky hodinarsky znacky a tak je blbost, tak tam mam svoji fotku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 copak,Michale??? Chystáš se na tažení Práglem s brokovnicí v ruce???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 copak,Michale??? Chystáš se na tažení Práglem s brokovnicí v ruce???? Kdepak, na tazeni Jihlavou, beda jestli mi u mekace nedaji okolo druhy snidani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 To nedají...a bacha....tady jsou "vostrý"(nejen) cajti.....to jen abys věděl,do čeho jdeš....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 (upraveno) Já tam mám erb nejstaršího člověka mého jména, kterého jsem našel. Je z roku 1234. Upraveno 24. července 2009 uživatelem Honza49 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 (upraveno) Taky jsem změnil avatar - momentálně Jon Polito jako Johnny Caspar z asi nejlepšího filmů (nebo se možná dělí o první místo s Hudsucker Proxy) bří Cohenů a jedné z nejlepších gangsterek vůbec - Miller's Crossing... A já myslel, že je to mladej Lenin přemlouvající Naděždu Krupskou k prvnímu sexu... Upraveno 24. července 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 kdybych byl z desetiny takový hajzl jak Gordon, tak se mám jak prase v žitě :-) no on ale nebyl hajzl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 ricous: jenže to už byl z Prahy z hampejzu na Žižkově nakaženej syflem, proto se trak ksichtí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 tak jsem si ho teda na chvili taky zmenil. myslim, ze je jasne kdo to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 A já myslel, že je to mladej Lenin přemlouvající Naděždu Krupskou k prvnímu sexu... :lol2: Jsem se malem po***l... Jinak, co se meho avataru tyce - snad netreba vysvetlovat. A komu treba, necht navstivi vlakno Plnici pera a doplnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 tak jsem si ho teda na chvili taky zmenil. myslim, ze je jasne kdo to je Ten mladej Havel se ale umel tvarit prisne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Mám v avataru kotě. Kolegové a kamaradí mě říkají kocour a příjmením jsem...Koťa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 no on ale nebyl hajzl tak co jiného podle tebe Gordon byl, když ne hajzl :-D? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 tak co jiného podle tebe Gordon byl, když ne hajzl :-D? ja si hajzla predstavuju nekoho kdo se nechova moc hezky, dela nelegalni veci. coz on nebyl. byl to jen obchodnik na burze. trochu tvrdsi a penize pro nej jsou vse, ale hajzl?? to ne. starej dobrej Gordon a jeho greedy speech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Jak se vám líbí můj starý, dobrý avatar, který už používám nějaký ten rok. Pro ty, kteří mají zapnutý podpis, mám větu, která snad vyjadřuje vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 ja si hajzla predstavuju nekoho kdo se nechova moc hezky, dela nelegalni veci. coz on nebyl. byl to jen obchodnik na burze. trochu tvrdsi a penize pro nej jsou vse, ale hajzl?? to ne. starej dobrej Gordon a jeho greedy speech kdys ten film viděl naposledy :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 to 911 - onehdá jsem se díval na vlákno hodinky na pracovišti a obdivoval Tvé grafy. Teď vidím v podpisu burzu z velkého jablka, co vlastně děláš, čím se živíš ? Pokud jsem příliš indiskrétní, vykašli se na to, ale stejně, moc by mě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Chlapi nemente ty avatary porad, ctu prispevky prave podle vasich avataru, kdo se v tom ma pak orientovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Baker - uz jsem si pro jistotu zvysil varovani na 30% a budu si na to davat pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se