Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Zkraje jsem byl blazen do uprav diveru od Seika. Uz jsem mel vybrany cifernik a tam to taky skoncilo.

Kdyz uz nemam ty hodinky mam alespon dlouho vybirany cifernik v avataru.

Diky jednoduchemu tvaru a barve se mi dobre hledaji v dlouhych vlaknech me vlastni prispevky:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A já tam mám takového vtipálka z prořízlou tváří (doufám že tak s tou novou hračkou od Travellera nedopadnu...). Je to samozřejmě Joker (alias již zesnulý Heath Ledger) z posledního Batmana "Temný rytíř" (Dark Knight). Sice zfilmované komiksy moc nemusím, ale tohle mne dostalo - kdo ještě neviděl, tak doporučuji!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
'Nam' veteran Walter Sobchak (John Goodman) z kultovniho Big Lebowski od bratri Coenu.

Film mi už několikrát utekl, naposledy před 14 dny, mám litovat ? Mám si ho pořádně pohlídat ?

I KANT TIPE SO I JUS RITE ON TH SCrEN WIF CrAON neboli "I can't type so I just write on the screen with crayon" neboli "Neumím psát na klávesnici, tak píšu na monitor pastelkou."

Díky, že sis našel čas a odpověděl :) , tohle byl jeden z avatarů, který mě zajímal téměř nejvíc ze všech, ostatní prominou.

Odkaz ke komentáři

Film mi už několikrát utekl, naposledy před 14 dny, mám litovat ? Mám si ho pořádně pohlídat ?

Díky, že sis našel čas a odpověděl :) , tohle byl jeden z avatarů, který mě zajímal téměř nejvíc ze všech, ostatní prominou.

to ses mohl zeptat, taky bych ti to prelozol. ono to ma i nejaky vyznam, ktery mi unika, proto sem to nechal na fararskym aby to objasnil,ale nedockal sem se :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...