cody Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Zkraje jsem byl blazen do uprav diveru od Seika. Uz jsem mel vybrany cifernik a tam to taky skoncilo. Kdyz uz nemam ty hodinky mam alespon dlouho vybirany cifernik v avataru. Diky jednoduchemu tvaru a barve se mi dobre hledaji v dlouhych vlaknech me vlastni prispevky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Hodinky, ktere me privedly na Chronomag. Taky to byl prvni kus, ktery jsem si behem pobytu zde koupil. Stejne nosil kdysi tata, pamatuju si je na jeho ruce, kdyz jsme jedzili s nasima jako decka do bazenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Bilbo Baggins, se kterým mám hromadu společných vlastností. Lépe řečeno všechny. Tedy snad kromě vzrůstu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 'Nam' veteran Walter Sobchak (John Goodman) z kultovniho Big Lebowski od bratri Coenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 2824 moj oblubeny hodinkovy stroj, ..... zacinal som na inych avataroch, ale casom som zistil ze tento pilier moderneho "hodinarstva" zabral vacsinu mojej zbierky a tak si to proste zasluzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 já tam mám fotku své sestry, jsme dvojčata a ona je krapet hezčí než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 já tam mám fotku své sestry, jsme dvojčata a ona je krapet hezčí než já Je zadaná? Děsně mě rajcuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Abych nezapomněl... Ale Ptáka Ohniváka snad poznáte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Hodinky Fortis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Je zadaná? Děsně mě rajcuje. je nám 45let a divím se, že je furt volná, pošlu ti tel. a máš pravdu taky mě rajcuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 ja tam mam svoj vlastny vytvor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 je nám 45let a divím se, že je furt volná, pošlu ti tel. Takže v nejlepších letech. Mladý holky mám rád. Beru. ...a máš pravdu taky mě rajcuje Nějak se s váma domluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Tohoto sympaťáka asi všichni znáte - jsme si podobni povahou i exteriérem (akorát ta barva je v reálu méně nápadná) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 I KANT TIPE SO I JUS RITE ON TH SCrEN WIF CrAON neboli "I can't type so I just write on the screen with crayon" neboli "Neumím psát na klávesnici, tak píšu na monitor pastelkou." ... mně to pobavilo a vy si to nějak přeberte, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NATY Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Mám tu obrázek své dcery, která na mne takto vybafla. Tak jsem to hned cvaknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 vyrez z cd od Fields of the Nephilim. tenhle avatar je mym vernym pruvodcem vsude mozne uz radu let. proste se mi libi, navic ma tahle fotka podtitul "torture of our desire", volne prelozeno "jak nas muci vlastni touhy"... coz se urcite i na tohle forum docela hodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 A já tam mám takového vtipálka z prořízlou tváří (doufám že tak s tou novou hračkou od Travellera nedopadnu...). Je to samozřejmě Joker (alias již zesnulý Heath Ledger) z posledního Batmana "Temný rytíř" (Dark Knight). Sice zfilmované komiksy moc nemusím, ale tohle mne dostalo - kdo ještě neviděl, tak doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 'Nam' veteran Walter Sobchak (John Goodman) z kultovniho Big Lebowski od bratri Coenu. Film mi už několikrát utekl, naposledy před 14 dny, mám litovat ? Mám si ho pořádně pohlídat ? I KANT TIPE SO I JUS RITE ON TH SCrEN WIF CrAON neboli "I can't type so I just write on the screen with crayon" neboli "Neumím psát na klávesnici, tak píšu na monitor pastelkou." Díky, že sis našel čas a odpověděl , tohle byl jeden z avatarů, který mě zajímal téměř nejvíc ze všech, ostatní prominou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 V avataru - Crash bandicoot - 3D chodička skákačka z playstastion - moje oblíbená. V profilu - můj největší úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Film mi už několikrát utekl, naposledy před 14 dny, mám litovat ? Mám si ho pořádně pohlídat ? Díky, že sis našel čas a odpověděl , tohle byl jeden z avatarů, který mě zajímal téměř nejvíc ze všech, ostatní prominou. to ses mohl zeptat, taky bych ti to prelozol. ono to ma i nejaky vyznam, ktery mi unika, proto sem to nechal na fararskym aby to objasnil,ale nedockal sem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se