Přejít na obsah

Účast na srazu - ať už bude kdekoliv  

98 hlasů

1. 1. Ú?astníte se prvního celorepublikového Chronomag srazu?

• Ano, na oto?ku
      23
    • Ano, p?espím
      44
    • Ne
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 610
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
I ti co zustavali pres noc uz dorazili, cesta byla pri dopoledni naprosto v pohode :) Spani bylo kratky ale v dobry.. Kazdopadne celorepublikova akce dopadla vyborne a bylo videt ze Ostravsko-Karvinska bunka v cele s Liborem to tahla nejdyl, za Prahu vydrzel jenom Zizkovak, protoze ve tri uz jsem toho mel nejak dost :) Kazdopadne pozdni myslenka na sraz v Ostrave doufam neupadne v zapomneni ;)

Rad jsem poznal ty co jsem neznal, kofola se jenom pozdravil a nekam se vyparil a s BFG to bylo velmi podobny kdyz jsem ho potkal na 20 vterin pred hotelem :)

No já tam byl už od 14 hodin a docela dost jsem se všude možně motal. Akorát moje cedulička nebyla lepící, takže jsem byl jako duch. ;) A nekecej, byly to aspoň dvě minuty.

Jinak sraz super, konečně mám důkaz, že jsem jen další normální člověk. :) Mrzí mě, že nakonec nebyl Snow, rád bych ho tam viděl s ostatníma.

Návštěvník Snow
Odesláno
Mrzí mě, že nakonec nebyl Snow, rád bych ho tam viděl s ostatníma.

Také mě to mrzí :( , s Tebou bych měl hodně o čem diskutovat (hlavně o kolech). Doufám, že to nějak dopadne až bude sraz v Praze a hlavně jestli nebudu muset jet zase do nemocnice. Na tento sraz bych se dostal, vzal by mě M916, ale musel jsem jako na potvoru do špitálu.

Odesláno

Mne se domu vubec nechtelo. Ale jako vetsina jsem bohuzel musel. Super sraz, pokud bych ho mel srovnat, tak zazitku je jako za tri obvykle prazske srazy :D

A take jsem si splnil jeden sen (a noc s Petou Bikerem to nakonec nebyla)..

Odesláno
Mne se domu vubec nechtelo. Ale jako vetsina jsem bohuzel musel. Super sraz, pokud bych ho mel srovnat, tak zazitku je jako za tri obvykle prazske srazy :D

A take jsem si splnil jeden sen (a noc s Petou Bikerem to nakonec nebyla)..

Chlape, snažil jsem se zkoušet tvoje Brajtle co ležely na stole, doufám, že se jim vůbec nic nestalo, ale Peťa mě naved, že prej to pude. :D

Odesláno
Jsem zvedav jak dopadli ti, kteri zustavali pres noc ;)

Tak to vím docela přesně... :drunk:

Baker: Nemusels, ale asi jsi věděl, jak by to s Tebou dopadlo :D

Peťo si piš že věděl... :thumbsup_anim:

Bylo to super, jen to, že jsem musel být jakžtakž fit na dnešní pracovní povinnosti, mě donutily odejít spát už ve 3 hodiny.

Ale poslední slivovice a pohled na kuchařku byly stejně zlomové... Ostravskokarvinská buňka se těší se na Kamila a Speedyho v Ostravě a na předsedu Libora... Libe žiješ??? Ohlas se...

Odesláno
a splnil jsi pokyn své ženy?

Dal jsem si čtyři pivka, deset Havan a šel dadat... Musel jsem být ráno fit a rychle domů, když jsem zapomněl v autě ten kočárek...

Odesláno
pomalu se dostávám po včerejšku (dnešku) zpátky do formy, bylo to náročné :) díky!

Mě bylo divný, že odjíždíte s otevřeným zadním oknem u auta :D

Odesláno

To sele CHUTNALO NAPROSTO DOKONALE, ale asi bylo nějaká zkažený či co, protože jsem ještě po poledni neměl chuť k jídlu, což je u mě vzácný.

No nic, dnes jsem vepřový vynechal, dal se na kuřecí a rybu a do zítřka se to srovná snad samo.

Odesláno
To sele CHUTNALO NAPROSTO DOKONALE, ale asi bylo nějaká zkažený či co, protože jsem ještě po poledni neměl chuť k jídlu, což je u mě vzácný.

I hlava z neho docela boli, ze :D

Odesláno
I hlava z neho docela boli, ze :D

Tak to Ti ani nějak nevím. Tento hotel je super v tom, že namísto čokoládiček a podobných pi.ovin, co dostaneš na polštář v jiným hotelu, tady dávají na polštář Ibalgin. :D

Odesláno

konečně se dostávám k netu. Musel jsem taky vypadnout večer ale i tak mi to stačilo. Spousta zážitků, príma lidiček a spousty nádherných hraček. A zaznamenal jsem tam nový odborný termím: HODINA PRASETE !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...