typograf Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Čas klidně zrušte. Hodinky jsou od toho, aby tikaly! :cool: A aby byly krásné. :cool:
Kocour Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 Ještě úplně jinak. Hodinky určitě něco vypovídají něco o psychice svého nositele. Ale co? Názory, zkušenosti, postřehy vítány. Tak třeba: když potkáte někoho s rolexkami, zařadíte ho do nějaké škatulky? Vnímali byste ho jinak, kdyby nosil třeba Blancpain? Anebo primky?
dehyd Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 Kocour napsal: ...Tak třeba: když potkáte někoho s rolexkami, zařadíte ho do nějaké škatulky? Vnímali byste ho jinak, kdyby nosil třeba Blancpain? Anebo primky? Rolex - v oceli = německý důchodce; ve zlatě = pasák Blancpain - pan učitel, co vyhrál ve sportce Prim - velmi podezřelý člověk, nevím, co si o něm myslet (možná špión!)
Onisan Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Odesláno 16. května 2006 Kocour napsal: Ještě úplně jinak. Hodinky určitě něco vypovídají něco o psychice svého nositele. Ale co? Názory, zkušenosti, postřehy vítány. Tak třeba: když potkáte někoho s rolexkami, zařadíte ho do nějaké škatulky? Vnímali byste ho jinak, kdyby nosil třeba Blancpain? Anebo primky? Určitě ano. Ale těžko lze zařadit majitele B-uhren mezi nácky tak nějak automaticky. Mimochodem, už jste viděli opravdu kovaného nácka s B-uhren na ruce ? Dokonce ani policie nemá vlastnictví takových hodinek zařazeno mezi symboliku extrémistických skupin. Já ne... A když někdo sbírá německé militárie tj. pistole P08, P38, PPK, PP, německé chladné zbraně, vyznamenání, uniformy, tak je to také nácek? To snad víc než majitel B-uhren, nebo ne?
Onisan Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Odesláno 16. května 2006 no a co jsou podle tebe a vás ostatních ty sběratelé militárií?
Onisan Odesláno 18. května 2006 Nahlásit Odesláno 18. května 2006 Pokud se mám vyjádřit třeba je ke vzhledu německých hodinek o kterých se bavíme, tak jenom nápis Hanhart na ciferníku je prostě skvělý. Font písma, jeho velikost, zapracování. Prostě se mi líbí a pokaždé když se na něj podívám, tak mně zaujme.
zdenda Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 http://vintage.watchfinder.co.uk/hanhart/1...ginal/c511.aspx
Dali Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 Hanharty se mi moc líbí ( nejsem nácek), ale ze strojků ETA mám už pupínky. Připadá mi, že jsou všude tím pádem jsou téměř všechny hodinky nejméně z jedné poloviny stejné. Když už tak ruční nátah, ale asi je to taky ETA?!!
Viktor Odesláno 10. června 2006 Nahlásit Odesláno 10. června 2006 Valjoux 7760 s ručním nátahem stejně jako v Sinn 103 Hd
zhrado Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 áno. Všimol som si, že je to riadne staré. Hľadal som aj ja rozdiel medzi týmito hodinkami. A na toto som narazil. Ale som si nemyslel, že sa to takto zvrhne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se