honza71 Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 TO M916 Ahoj, jsi frajer. Výborný nápad nechat si udělat hoďky na zakázku ke tvému stroji. Sice mi ani motorky (mám totiž strach) ani PRIMky (nelíbí se mi) nejsou blízké, ale jak říkám JSI FRAJER. Ať ti dělá radost velký stroj i malý stroječek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Opravdu parádní. A hlavně dobrá myšlenka nechat si udělat hodinky k motorce. Navnadil jsi mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Krásně vyladěné hodinky, nádherný řemen, krásné motorky a vše dohromady prostě super! Jak bylo řečeno výše jsi frajer o tom žádná Tak ať ti vše dlouho a úspěšně slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 Jirko velká gratulece a parádní nápad ke krásnému koníčku Ducati!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 9. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 Chlapi, díky za pochvalu, potěší to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 Hodinky pěkný o tom žádná, ale ten řemen je fakt super, ten dodává hodinkám úplně nový rozměr!!!! A ty tvoje stroje, to bych chtěl mít jednou v garáži taky, hlavně tu klasiku GT , i když monster není o nic menší klasika.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Hodinky i reminek krasne, dohromady bomba. Deset bodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Jirko, ten řemen jsem viděl naživo - a je parádní. Hoďky jsou boží. Na tý přední vidli je to skvělá fotka. Hele, mam taky italskej stroj... Piaggio NRG ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Krásné nadčasové hodinky a prvotřídní řemen. Paráda! Dva dotazy: 1. Nemá ta červená na řemenu maličko jiný odstín? 2. "Nakonec jsme s PRIMem dohodli individuální specifikaci hodinek..." - v čem spočívá ta specifikace, není-li to tajné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Krásné nadčasové hodinky a prvotřídní řemen. Paráda! Dva dotazy: 1. Nemá ta červená na řemenu maličko jiný odstín? 2. "Nakonec jsme s PRIMem dohodli individuální specifikaci hodinek..." - v čem spočívá ta specifikace, není-li to tajné? 1. Na odstín barvy jsi druhý, kdo se ptá; první byl včera simon, protože ani on ještě neviděl hodinky a pásek naživo pohromadě. Pokud rozdíl je, je velmi nepatrný a nejpravdivější jsou fotky venku na ruce proti trávě. Foťák mi uvnitř fixloval, hlavně na šedivé ploše víka notebooku, kde to asi ta šedá udtřelila do fialova. 2. Specifikace byla řešena tak, aby bylo jasné, že se jedná o hodinky k Ducati: barva ciferníku a popisy na dýnku. Nic víc, nic míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 M916, to se ti ale skutečně povedlo. Opravdu krásné. Sportovní hodinky ke sportovní mašině. Krásné internacionální pojetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 Naprostá paráda, gratuluju!! Řemen nemá chybu, je to přesně to "ono"!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 Paráda, vyrazilo mi to dech gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 gratuluju! jeste ti chybi tohle Ále nechybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 magore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 magore Jó - když ji miluješ, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Jó - když ji miluješ, ... Nechtel jsi treba jeste na ciselnik nejakej Ducati napis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Mas to opravdu paradni...uz to videli v MotoArte.....................premyslim na pristi sezonu 1098 nebo 1198 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Nechtel jsi treba jeste na ciselnik nejakej Ducati napis? Ducati nápis jsem nechtěl, protože jsem spíš ideu Igen v Ducati stylu. Možná by to byl i problém s ochrannou značkou, tak jsem to neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Ále nechybí... Jsou proste k sezrani! Krasna barva a to sladeni s Ducati je fantasticky napad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se