Murphy97 Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 HR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 HRHrozná škoda, že u té první fotky není ostřeno na ciferník. Ty Planet Oceny jsou fakt moc hezký, já si je snad budu muset pořídit jako druhé dovolenkové hodinky, abych tady všecky nenudil s Bondovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Rolex na výletě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 moje velikost (při skoro 100 kg nemůžu psát maličkost) a Citizeny na ostrově ???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 UAE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 UAE ta fotka ma takovej "starej" nadech diky te barve. jako fotky co mam v albu ze 70tejch let supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 pěkný, to vypadá jak kdyby to bylo focený na ten NDR film...orvo, nebo jak se to jmenovalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Original Wolfen - ORWO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Sháněl jsem něco s podobným podáním barev :-) Sice už bez hodinek, ale s pěkným panoramatem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Letos na jaře: Tropea (Kalábrie) a Oris Divers Small Second, Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Original Wolfen - ORWO dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reey Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) Tak jsem vzal své Hamiltony na víkend trochu vyvětrat do Benátek, foto příšerné, ale líp to zrovna nešlo... Upraveno 30. srpna 2010 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Sardinia - Cala di Luna New York City Barcelona Seattle - Mt. Rainier Sicílie - Taormina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Řecko - Samos, dcerka mi pomáhala při focení hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Tak já se přidám k Lachtanovi .Taky Řecko - Samos, nádherné kopce a úžasný terén pro blbnutí na čtyřkolce. Navíc dlouhé a prázdné pláže přímo vyzývající k tomu, aby člověk trošku rozryl... Hodinky "pro změnu" Omega Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 1. Nice2. + 3. Les Gorges du Verdon4. Monte Carlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Léto, Řecko, Chalkidiki, Porto Carras - Neos Marmaras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 U té poslední fotky jsem si uvědomil, jak ORIS domyslel tu vteřinovku. Možná to totiž řada z vás má taky tak, že mu nejde ani tak o ukazatel přesnýho času jako spíš o to, aby vteřinovka i minutovka ukazovaly na celou společně. Toho ladění "vůle" zubů při nastavování času, toho jsem si už užil dost. A Oris u tohoto modelu zvýšil šance nás "ladičů" teoreticky na dvonásobek! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 1. Nice2. + 3. Les Gorges du Verdon4. Monte Carlo Dtto naše dovolená 2009. Krásnej kus země. Speciálně 2. a 3. . Sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se