Dali Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Tak tuhle nádheru mi přivezl nezvedený synek z dovolené v Bulharsku. Nejen, že se jedná o úžasný model, který jsem ještě neviděl, ale jěště s nima vlezl do vody, takže mi i trochu moře přivezl. Uvnitř je opravdu nefalšovaná mořská voda. Povšimněte si zvláště důvtipného systému chronografu. Water resistant asi budou, když to nevyteklo ven. 1
Kubiznusus Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Famózní stroj! Ještě že jich nekoupil víc - pro celou rodinu!
1Lachtan Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Tak to je síla - doufám, že za to synek nedal víc jak jedno pivo
petpel Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Kombinace hodinky+vodováha se vidí opravdu málokdy akorát ta bublinka je zbytečně veliká
lolohh Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Baker napsal: Nadherný kalibr Přesně tak! Ta poslední fotka patří do kalendáře
emte Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Baker napsal: Nadherný kalibr To je ten povestny super-quartz (zaliaty specialnym olejom).
Senseeei Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 V bulharsku toho maju ajaja. Co sa divim tak znamy si doniesol Navitimer s automatom a este aj funguju. Akurat subciferniky ukazuju datum, den a tusim mesiac
Ruda Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Nepokoušel se "výrobce" o hodinky s vodotryskem?
Dali Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 (upraveno) Ruda napsal: Nepokoušel se "výrobce" o hodinky s vodotryskem? Přesně tak, teď jsi na to kápnul, takovou komplikaci tady ještě nikdo nemá. Upraveno 17. srpna 2009 uživatelem Dali
petpel Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Baker napsal: Nadherný kalibr stejný jsem našel po otevření starších hodinek Fossil i s tim fajnovým plastem jen v obdélníkový formě
Dali Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Prostě, abych to shrnul, jak píší někteří zdejší členové o čínských hodinkách " za málo peněz hodně muziky". 1 1
brett Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Dali napsal: Prostě, abych to shrnul, jak píší někteří zdejší členové o čínských hodinkách " za málo peněz hodně muziky". ... ne, oni radši výkon příznivější než cena :-)
Murphy97 Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 tak to je mazec! dlouhodobě zde (v Sofii) žiju, tak když budete mít zájem obohatit svou "sbírku"... Mimochodem, včera jsem viděl fejky Hublot Big Bang v ceně 600BGN (cca 7.800,- Kč!!!!!), výroba Čína, strojek quartz. Prodávají je bez studu na hlavním bulváru v SOF a mají ve výloze......
vor Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 To skrytý vedení tlačítek chronografu je perfektní a ten kalibr, možná by bylo na zvážení přesun do sekce Quartzové hodinky ať se hoši podívají, jaký je to vevnitř.
grazd Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Perfektní potápky. To bude model: Nautilus na poslední plavbě. Tak miniaturní kalibr musel vytvořit velmi zručný hodinář.
STRAPATONI Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Možná si z toho veme Breitling PŘÍKLAD A NĚCO PODOBNÉHO UDĚLAJ!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se