Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tuhle nádheru mi přivezl nezvedený synek z dovolené v Bulharsku. Nejen, že se jedná o úžasný model, který jsem ještě neviděl, ale jěště s nima vlezl do vody, takže mi i trochu moře přivezl. Uvnitř je opravdu nefalšovaná mořská voda. :thumbsup_anim: Povšimněte si zvláště důvtipného systému chronografu. :suicide_anim: Water resistant asi budou, když to nevyteklo ven. :D

• Hlasovat proti 1
Odesláno

V bulharsku toho maju ajaja. Co sa divim tak znamy si doniesol Navitimer s automatom a este aj funguju. Akurat subciferniky ukazuju datum, den a tusim mesiac :D

Odesláno (upraveno)
  Ruda napsal:
Nepokoušel se "výrobce" o hodinky s vodotryskem? B)

Přesně tak, teď jsi na to kápnul, takovou komplikaci tady ještě nikdo nemá. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno

Prostě, abych to shrnul, jak píší někteří zdejší členové o čínských hodinkách " za málo peněz hodně muziky". :goof:

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  Dali napsal:
Prostě, abych to shrnul, jak píší někteří zdejší členové o čínských hodinkách " za málo peněz hodně muziky". :goof:

... ne, oni radši výkon příznivější než cena :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak to je mazec!

dlouhodobě zde (v Sofii) žiju, tak když budete mít zájem obohatit svou "sbírku"... :suicide_anim:

Mimochodem, včera jsem viděl fejky Hublot Big Bang v ceně 600BGN (cca 7.800,- Kč!!!!!), výroba Čína, strojek quartz. Prodávají je bez studu na hlavním bulváru v SOF a mají ve výloze......

Odesláno

To skrytý vedení tlačítek chronografu je perfektní :thumbsup_anim: a ten kalibr, možná by bylo na zvážení přesun do sekce Quartzové hodinky ať se hoši podívají, jaký je to vevnitř. :thumbsdown_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...