neferirkare Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Takže zkušenosti s vodotěsností géček, konkrétně Mudmanů dobré? Chystám se totiž jedny pořídit...
Gilius Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 To,co vydrží G-čka,nevydrží žádné jiné hodinky(mimo Timex Humvee). Takže směle do nich!
robocop Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 Ahoj, ono to s tou odolností G- ček co mají tělo z kompozitu ,nebo kombinace ocel plast není zase až tak horký .:sad01_anim:Pár mi jich už rukama prošlo tak bych řekl, že asi o malinko víc než ostatní digi vydrží ,ale to je tak všechno . U jedněch Mudmanů (GW-9000A) se mi podařilo ulomit plastové oko do kterého se šroubuje řemínek a to jsem jenom zachitil za kliku od dveří a když jsem sundal vrchní gumový rámeček tak mně celkem zarazilo kolik pod ním bylo špíny . Na to že mají být MUDRESIST nic moc . U dalších MTG -930DE se mlží sklíčko při náhlé zmněně teploty a to byly svého času prezentovány jako fakt drsný G -SHOCKY . Tímto ale nechci házet všechny G-čka do jednoho pytle určitě to jsou super hodinky a rozhodně plánuju nákup dalších ,ale po mých zkušenostech už jedině FROGY:clap:
ggrand Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 robocop: mozna kdyby ses zamyslel nad fyzikalnim principem, proc se sklicko mlzi, tak bys zjistil, ze tomu zkratka nelze zabranit(nepocitam plneni dusikem nebo kapalinou)
robocop Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 ggrand: jasně, máš pravdu při zavírání se tam nějaká vlhkost dostane , já jsem chtěl jenom říct ,že u hodinek jako jsou G -Shocky mi to prostě vadí .
noviisek Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 Robocop: chápu, tak si tam zkus nalít silikonový olej, zlepší to viditelnost displaye a vlhoksti se bát nemusíš
robocop Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 4 noviisek: Tak na takovouhle hydro úpravu nemám dost odvahy , to by taky moje G-čka mohly vydechnout naposledy .
PepaSFI Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 možná by bylo funkční hodinky před zavřením důkladně profouknout nějakým čistým plynem bez vodní páry. Napadá mě dusík do pneumatik, taky se prodává plyn na ochranu fotografických chemikálií nebo plyn na čištění fotoaparátů. Obsah vodní páry by se tím určitě snížil.
African Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 To Marty35: To tě porazilo auto, nebo co jsi vyráběl? :-)
Marty35 Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 To Marty35: To tě porazilo auto, nebo co jsi vyráběl? :-) To jsou kolegovy. V "ne zcela střízlivém" stavu ukazoval přihlížejícím že jsou nezničitelné, hodil s nima vší silou o zem a úplně v pohodě... Při jiné příležitosti v tomtéž stavu vybídl přítelkyni k stejné akci. Měla větší sílu...
noviisek Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 V manuálu se ale píše něco o sklíčku, jako slabém místě. připomnělo mi to pelíšky: "to bylo málo"
t2 Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 ggrand: jasně, máš pravdu při zavírání se tam nějaká vlhkost dostane , já jsem chtěl jenom říct ,že u hodinek jako jsou G -Shocky mi to prostě vadí . No tak to se mi nikdy na žádných Géčkách nestalo. Vlastně ani na jiných casiích s vodotěsností. A že už jsem jich pár otevřenejch měl. To vypadá na špatný těsnění.
robocop Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 No tak to se mi nikdy na žádných Géčkách nestalo. Vlastně ani na jiných casiích s vodotěsností. A že už jsem jich pár otevřenejch měl. To vypadá na špatný těsnění. Špatný těsnění nebude , v létě jsem je pořádně vykoupal a všechno O.K. Bude to vlhkost co se tam dostala při zavírání a při náhlé změně teploty vykondenzuje na sklíčku . Jinak hodinkám to nijak nevadí v pohodě šlapou dál , jenom už se na ně nedívám jako na super odolný ,prostě vada na kráse . Na jiných Gčkách se mi to taky nikdy nestalo jen na těchle.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Já se teda taky přikláním k názoru, že vlhkost by uvnitř vodotěsných hodinek v žádném případě kondenzovat neměla, protože by tam hlavně žádná neměla být. Pokud jsem si teda třeba sám bez přezkoušení vodotěsnosti neměnil baterku, to by pak možný bylo. Pokud se ale objeví na od výroby nikdy neotevřených vodotěsných hodinkách uvnitř vlhkost, je to podle mě důvod k reklamaci a samozřejmě je už za vodotěsné bez přetěsnění nepovažovat nelze..
ramon Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Je to dost průser, tahle vlhkost. Né že to nevadí, pomaloučku to tam koroduje až to časem rozežere vodivé cesty na tišťáku a hodinky odejdou do věšných lovišť. To že je to pod proudem tomu ještě urychlí reakci, a nejlepší to je, když se z baterky uvolní nějaké soli...někdy začnou odcházet i segmenty displeje. Na mechanických hodinkách je to hlavní příčina degradece ciferníku, koroze ruček a lomů součástek mechanického strojku.
tissotfun Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 na mojich http://mygshock.com/wiki/DW-9100BD-1T tiez po vymene baterie kondenzat... bol v origo servise - vodotesnost bola v pohode... servisak inde pozrel - bezne sa to ma prefuknut teplym fenom aby tam nezostala vlhkost... odvtedy to nosim len do tohto servisuserie ma akurat ze ten kondenzat nakusol z vnutra cervenu farbu napisu ALTI - a je taka vysisovana... ;-(onoho casu to bolo v Casio original servise a velmi ma to nasralo ... ale asi nedostanem kvoli tomu nove ;-( - zlamat ruky neschopakom
FranaD Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Zdravím. Já napíšu spíše co nevydrží. No, jedná se ale ne o G-Shock jako takový, ale o sklíčko mých Casio GW-9010, kdy jsem je já pitomec nevědomky vystavil odletujícím jiskrám při řezání flexou a na sklíčku se mi udělaly vypálené tečky (snad důlky) a teď nevím, jestli hodinky nechat opravit (přeleštit nebo vyměnit sklíčko) nebo si pořídit jiné a tyhle používat jako pracovní....
FranaD Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Zdravím. Já napíšu spíše co nevydrží. No, jedná se ale ne o G-Shock jako takový, ale sklíčko mých Casio GW-9010, kdy jsem je já pitomec nevědomky vystavil odletujícím jiskrám při řezání flexou a na sklíčku se mi udělaly vypálené tečky (snad důlky) a teď nevím, jestli hodinky nechat opravit (přeleštit nebo vyměnit sklíčko) nebo si pořídit jiné a tyhle používat jako pracovní....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se