Návštěvník milosklikar Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 http://www.debaufre....an-1-green.html Je tohleto stejný level? je, debaufre je to samý jen pro amíky, jinak nemlich to samý
patris Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Jsem si myslel. Je zarážející, jak se oba snaží kopírem úspěšného modelu dostat na trh. Hold obchod je obchod, často je parazitům jedno, odkuď peníz přiteče. Dík!
Hasňa Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 (upraveno) Jo, je to stejna spina. Uzivej si fajne Aquaracery a na fejky kasli. Ani divna snaha mildy klikara oznacit lidi, kterym se z fejku zveda zaludek, za tajne fejkare (Cyber je typicky predstavitel tajnych milovniku fejku :-)), tady budes s timhle na ruce vzdycky za vola. Myslim, ze kdyz ne v ocich vsech, tak minimalne drtive vetsiny. S Aquaracerama jsi vykrocil pravou, jako Stepan Safranek. Upraveno 30. prosince 2010 uživatelem Hasňa
patris Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Já si jenom ujasňoval, co ano, co ne, spíš pro vlastní pocit. Mám na ruce Invicty 8926 automat a i když se mi před 5 měsíci moc líbily, určitě to není ten pocit, že máš na ruce origoš švajci (nebo jakýkoliv jiné, ale opravdu originál provedení),... Proto nemůžu dospat, v nedeli sem hned střelím první pocity z prvního nákupu.
brett Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Nezoufej! Ještě věnuj nějaký čas brouzdání a pročítání fóra a ono si to sedne. Pak to někde sepne, u něčeho, co si nehraje na nic, co je na úkor těch úspěšných :-)
patris Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Tos napsal fakt trefně. Proto tady jsem: naučit se, vyzkoušet si, kochat se a mít cool pocit. Mimochodem, nejsem tady dlouho, ale článků a poučných konverzací je tady habakuk! No, bude to chtít roky tvrdé dřiny...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Jo, je to stejna spina. Uzivej si fajne Aquaracery a na fejky kasli. Ani divna snaha mildy klikara oznacit lidi, kterym se z fejku zveda zaludek, za tajne fejkare (Cyber je typicky predstavitel tajnych milovniku fejku :-)), tady budes s timhle na ruce vzdycky za vola. Myslim, ze kdyz ne v ocich vsech, tak minimalne drtive vetsiny. S Aquaracerama jsi vykrocil pravou, jako Stepan Safranek. Chtěl jsem napsat někteří a vyznělo to , že všichni.... omluva
Hasňa Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 (upraveno) Vim, ze jsi to tak asi nemyslel. Skoro bych ale rekl, ze z mistnich fejkobijcu by si fejk na ruku fakt asi nedal nikdo. I kdyz clenu je tady uz jak malych mysi, takze, kdo vi.. Upraveno 31. prosince 2010 uživatelem Hasňa
skalis Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Aktivity Steinhartu jsou celkem kontroverzni. Oceany nekupuj, mel bys z nich po case (nejspis pomerne kratkem) spatny pocit a musel bys je se ztratou prodavat. Na druhou stranu bychom si meli uvedomit, a tato veta neni obhajobou kopirovani, ze Oceany a podobne jim daji vydelat a oni pak nemaji problem napr. s realizacemi maloseriovych limitek pro hodinkove nadsence, jako napriklad Chronomag pilotky.
Biggles Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Takže když ti ukradnu peněženku a trochu z ní odsypu na charitu, tak je to v cajku? Vím, že to je krapet přehnaný, ale v principu je to obdobné. A upřímně, tenhle počin soudruhů u Steinhartů je (dle mne) daleko za hranicí přijatelnosti....
skalis Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Takže když ti ukradnu peněženku a trochu z ní odsypu na charitu, tak je to v cajku? Vím, že to je krapet přehnaný, ale v principu je to obdobné. A upřímně, tenhle počin soudruhů u Steinhartů je (dle mne) daleko za hranicí přijatelnosti.... Kopirovani designu neni to same jako kradez penezenky (na tech hodinkach je napsane Steinhart a ne Rolex) a tvorba limitky pro Chronomag neni charita! Tvoje prirovnani je nejen prehnane, ale uz trochu mimo, cimz nechci obhajovat politiku Steinhartu. Jen jsem nabidl jiny pohled na vec, coz neznamena, ze pro me osobne je ten pohled dulezitejsi nez ten prvni. Nekde na foru urcite najdes moje nazory na tuhle vintage radu a ver, ze v tomhle pripade myslim, ze kopirovani Comexu uz je za hranou.
Biggles Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Principielně je krádež stále krádeží, když jde o peněženku i o program či užitný vzor. Jak je to v tomhle případě s právy sice přesně nevím, nicméně okaté je to víc než dost.A když ty limitky nejsou "charita", ale kšeft, tak na tom není nic k plácání po ramenou, prostě výhodný obchod pro (zřejmě) obě strany, jinak by k němu nejspíš nedošlo, že?
kubson Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Principielně je krádež stále krádeží, když jde o peněženku i o program či užitný vzor. Jak je to v tomhle případě s právy sice přesně nevím, nicméně okaté je to víc než dost. A když ty limitky nejsou "charita", ale kšeft, tak na tom není nic k plácání po ramenou, prostě výhodný obchod pro (zřejmě) obě strany, jinak by k němu nejspíš nedošlo, že? který užitný vzor steinhart "krade"? prosím buď konkrétní? Proč pořád steinhart? Když stejný "suby" pajcuje Seiko, Ollech a Wajs, nebo třeba Chris Ward a další, je ticho. Nechápu, ale je mi to vlastně jedno. Stokrát omílané, ale ve spravedlivém hněvu se nenechte rušit.
bohush Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 který užitný vzor steinhart "krade"? prosím buď konkrétní? Proč pořád steinhart? Když stejný "suby" pajcuje Seiko, Ollech a Wajs, nebo třeba Chris Ward a další, je ticho. Nechápu, ale je mi to vlastně jedno. Stokrát omílané, ale ve spravedlivém hněvu se nenechte rušit. Moje řeč. Když to evidentně nikomu na světě nevadí, proč se tady zase snažíme být, jako už x krát v dějinách, papežštější než papež...
Hasňa Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Kolega se nas ptal na nazor, tak jsme mu rekli nas osobni nazor. Svet at si mysli, co chce.
tmoris Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 A jaky je vas nazor na projekt Kingston? info na webu MKII watches vlakno na WUS luxusni kousek, ktery uz pred tim, nez ho nekdo dostal do rukou mel vyssi hodnotu nez nakupni. moc se na nej tesim
Biggles Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 2 Kubson: Jednak jsem psal příklady druhů krádeží a jednak jsem i napsal, že nevím, jak je to přesně právně v tomto případě. Nicméně tyhle hodinky snad už "lépe" opajcovat nejde........což plně koresponduje s tím, že pro mne je to dost za hranicí dobrých mravů (bez ohledu tahání paragrafů). Myslím, že odpověď je dosti konkrétní, pokud jsi čekal čísla registrace, spisový značky a paragrafy, tak bohužel..........v tomto případě stačí i obyčejné oči. A "spravedlivý hněv"? Vůbec ne, je mi to vcelku šumák, problém to může bejt pro výrobce originálu a možná i vnitřní zádrhel pro vlastníky těhle hodinek (ale oni je vlastně pro to kupují....)........takže asi tak
kubson Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Že já se vždycky do tédle debaty nechám zatáhnout Důsledkem krádeže je, že někomu vznikne nějaká škoda/újma - tady ji prostě nikde nevidím. Nikomu nemám za zlé, když to vidí tak, nebo onak, ale já jsem prostě na obecné soudy a silná slova opatrný a možná i alergický. "Spravedlivý hněv" byl míněn obecně na tento druh diskuze, který směřuje k pranýřování nějakých hodinek, názoru atd. nikoli jako reakce na Tvůj konkrétní příspěvek. A už raději mlčím, moje pindy k tématu se patrně dají v případě zájmu dohledat.
tmoris Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Skalis: jeste ke Kingstonu. tady mas recenzi jednoho z prvnich stastlivcu. uz dnes maji hodnotu kolem 1.5-2k usd (nakupka +- 800 usd) Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem tmoris
Viktor Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Skalis: jeste ke Kingstonu. tady mas recenzi jednoho z prvnich stastlivcu. uz dnes maji hodnotu kolem 1.5-2k usd (nakupka +- 800 usd) Já bych je nechtěl ani na užším NATO pásku Bill Yao se nechal strhnout přáním svých klientů (a ziskem?) a překročil hranici ke svým asijským předkům, mistrům kopírování , IMHO.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se