Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...v posledních dnech mě asi nejvíc zaujaly Hubloty v rosegoldu s šutrama na lunetě u jednoho Kazacha. Zběsilý hodinky na zběsilým řemenu, kterej na mě působil dojmem čerstvě staženýho krokodýla...

Odesláno

Ne nadarmo se rika to s Hublotem a "xhore in horology"....

...v posledních dnech mě asi nejvíc zaujaly Hubloty v rosegoldu s šutrama na lunetě u jednoho Kazacha. Zběsilý hodinky na zběsilým řemenu, kterej na mě působil dojmem čerstvě staženýho krokodýla...

Odesláno

..dneska zákazník..takové Orienty..prej je má třicet let(nevím jestli se to tak dlouho dělá) a poslední dobou, že nejdou moc přesně.. :lol2:

..prej jsem snad první kdo si jich nějak víc všiml..měl radost..:)

post-13651-0-86790100-1418294734_thumb.jpg

Odesláno

Orient SK Crystal mám od r. 1985, menil som len tesnenia, 1 x dátumové kolo a sklo, boli asi 4x servisované, rozbehnú sa po nepatrnom pohybe, dajú sa vyladiť takmer na nulu pri nosení na ruke, na stolíku tak do 5 sec, nemajú žiadnu chybu...

Odesláno

...jsem dneska v háku jednomu chlapíkovi z Venezuely pochválil zlatý Sky Dwellery. Na to konto vytah futrál Hermés a v něm měl ty samý v rosegoldu, matný černý Daytony na hnědý kožce, fullgold Sub a ještě dvoje RLX, který už jsem ani nezvlád pobrat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...