JaRooN Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ta moje už je na tom stejně. Na nejbližší příležitost k dárku si přeje dámské Seiko v automatu - nejraději by prý potápky. Vzhledem k rozměrům její malé ručky budu mít velice těžký úkol...Napadly mě Seiko 4205, ale přijdou mi pořád dost velké. Tak jsem zvědavý, co se mi podaří sehnat a jestli to bude fakt nosit
tommas4 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Máme jednu hezkou dohodu: když si jeden z nás vezme peníze na věc, kterou chce, ale nepotřebuje, tak ten druhý si vezme z rodinného rozpočtu úplně stejnou částku pro sebe. Věř mi, že mě v mých nákupech má drahá maximálně podporuje Ale to je zcela v pořádku. Každý muž potřebuje hodinky i když je vlastně nechce. Ani jedny, ani druhý. Ty třetí taky ne.
JaRooN Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ale to je zcela v pořádku. Každý muž potřebuje hodinky i když je vlastně nechce. Ani jedny, ani druhý. Ty třetí taky ne.Koukám, že to máš vymyšleno ještě lépe než já Jen manželka na margo tvého prispevku oznámila, že ona tu S6 vlastně nechce. Ona ji potřebuje k životu...
JaRooN Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 (upraveno) To se prý ještě rozhodne Tak už se rozhodla. Samsung S6. Sdílí totiž názor Jaremy Klaksóna, že Audi jen překáží ve výhledu Upraveno 14. května 2015 uživatelem JaRooN
grakij Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Dnes v Brně nové Orlíky na ruce řidiče bílého Civicu
tommas4 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 To se prý ještě rozhodne Tak už se rozhodla. Samsung S6. Sdílí totiž názor Jaremy Klaksóna, že Audi jen překáží ve výhledu No tak to jsi slušně ušetřil oproti té audině, proto můžeš paní dopřát i S6 Edge a pořád budeš v plusu
JaRooN Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 No tak to jsi slušně ušetřil oproti té audině, proto můžeš paní dopřát i S6 Edge a pořád budeš v plusu Edge nechce. Po původní euforii pochopila, že je to slepá ulička.
organic Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Rasta Pateky Upraveno 14. května 2015 uživatelem organic
foldes Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Rasta Patekyimage.jpgTy pateky jsou bozi na mem instagramu mne u kamarádky vyskočilo bohužel toto, nejvtipnejsi jsou ty hashtagy
VintageLover Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Rasta Patekyimage.jpgTo je dobrý borec, jsem si projel jeho kolekci a klobouk dolů.
Roubass Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Ty pateky jsou bozi na mem instagramu mne u kamarádky vyskočilo bohužel toto, nejvtipnejsi jsou ty hashtagyMiluju Instagram Sent from my iPhone using Tapatalk
D_o_S Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Vcera v hodinarstvi v Mikulandsky, Jaeger Lecoultre Memovox Tribute to Polaris... pekne... stoji za uvahu...
NIGHTinGALE Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 dnes rano na Slovensku ve wellness hotelu Bystra sedel u recepce golfista se zlatyna UN, cifernik byl, myslim, modrejsnad je na tom golfu nezrusil
lukis Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Vcera vecer OC Zlate jablko Zlin, na eskalatoru par, on na ruce black monstra, taka rychlofka to byla, ze nez bych kozu poskladal, sedeli by v kine
hodnypan Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Kdo pustil svoji přítelkyni včera noční tramvají? Menší, mladá slečna, na ruce něco takového: https://www.google.cz/search?q=ring+watch+movement&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=rO5WVbbCC8HYU-a6gKgN&ved=0CAYQ_AUoAQ Za mě každopádně zajímavý šperk.
Moty Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 PAM v reklamě Bite my shiny metal ass with Tapa
Ondoni Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 dneska dopo, cafe sladkovski a mé milované LLD date...jak jsem na ně tak koukal, šel bych do nich zas, jen pro změnu v ND verzi...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Dnes kolem 13hodiny v Lokále Hamburk Panerai...
Ohm-Aztec Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Dnes Olomouc Garden Food Festival: Omega Speedmaster DateSeiko Cocktail TimeHublot Big Bang King Power Titanium
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se