Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta moje už je na tom stejně. Na nejbližší příležitost k dárku si přeje dámské Seiko v automatu - nejraději by prý potápky. Vzhledem k rozměrům její malé ručky budu mít velice těžký úkol...

Napadly mě Seiko 4205, ale přijdou mi pořád dost velké. Tak jsem zvědavý, co se mi podaří sehnat a jestli to bude fakt nosit :D

Odesláno

Máme jednu hezkou dohodu: když si jeden z nás vezme peníze na věc, kterou chce, ale nepotřebuje, tak ten druhý si vezme z rodinného rozpočtu úplně stejnou částku pro sebe. Věř mi, že mě v mých nákupech má drahá maximálně podporuje :D

Ale to je zcela v pořádku. Každý muž potřebuje hodinky i když je vlastně nechce. Ani jedny, ani druhý. Ty třetí taky ne.

Odesláno

Ale to je zcela v pořádku. Každý muž potřebuje hodinky i když je vlastně nechce. Ani jedny, ani druhý. Ty třetí taky ne.

Koukám, že to máš vymyšleno ještě lépe než já :)

Jen manželka na margo tvého prispevku oznámila, že ona tu S6 vlastně nechce. Ona ji potřebuje k životu... :lol2:

Odesláno (upraveno)

To se prý ještě rozhodne :lol2:

Tak už se rozhodla. Samsung S6. Sdílí totiž názor Jaremy Klaksóna, že Audi jen překáží ve výhledu :)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

To se prý ještě rozhodne :lol2:

Tak už se rozhodla. Samsung S6. Sdílí totiž názor Jaremy Klaksóna, že Audi jen překáží ve výhledu :)

No tak to jsi slušně ušetřil oproti té audině, proto můžeš paní dopřát i S6 Edge a pořád budeš v plusu :)

Odesláno

No tak to jsi slušně ušetřil oproti té audině, proto můžeš paní dopřát i S6 Edge a pořád budeš v plusu :)

Edge nechce. Po původní euforii pochopila, že je to slepá ulička.

Odesláno

Ty pateky jsou bozi na mem instagramu mne u kamarádky vyskočilo bohužel toto, nejvtipnejsi jsou ty hashtagy

Miluju Instagram

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Vcera vecer OC Zlate jablko Zlin, na eskalatoru par, on na ruce black monstra, taka rychlofka to byla, ze nez bych kozu poskladal, sedeli by v kine :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...