BrunoK Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Dnes kamarát Rolex Yacht Master white dial v bicolore
vintage Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Vcera rano v metru pan kolem padesatky, pod rukavem Steinhart O1 nebo Suby, bylo to keramicky a vzhledem k tomu ze ta cerna keramika byla takova vyblita tak spis to prvni. A pak odpoledne na eskalatoru na hradcanske starsi pan modre plechove bondovky.
Filip.J Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 To vypadá, že ti největší frajeři vylézají až teď v létě Dneska v metru Hubloty na bundstrapu, vypadalo to fakt kouzelně Vyfotit jsem to nestihl...
AndyAaron Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Ja dnes kupoval v San Franciscu snidani z pojezdneho trucku a borec na ruce suby. Hned se me ptal, co mam na ruce ja. Vyklubal se z nej chronomagor. Rikal, ze vydelava na Pateky
AndyAaron Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Priznam se, ze ne. Zaprve musel prodavat dalsi acai bowl a za druhe oni ty nase vtipy moc nechapou...
TomcatCZ Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Co znamena KOZA? sorry ale fatk nevim..
azeppelin Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 (upraveno) Koza je takové rohaté užitkové zvíře a nebo hovorově poprsí EDIT: dává to mléko Upraveno 25. června 2016 uživatelem azeppelin
Petr_123 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Co znamena KOZA? sorry ale fatk nevim..Co koza! To takový sloník..... :-)
financ Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Co znamena KOZA? sorry ale fatk nevim..http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-v%C5%A1eobecn%C3%BD-sign%C3%A1l-chronomagu/?hl=%2Bkoza+%2Bdoj%C3%AD+%2Bkrev&do=findComment&comment=248062
tommas4 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 (upraveno) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-v%C5%A1eobecn%C3%BD-sign%C3%A1l-chronomagu/?hl=%2Bkoza+%2Bdoj%C3%AD+%2Bkrev#entryXXXXXTi neplatí dávat jen tak link. Každej by si to měl poctivě najít. Při té příležitosti totiž potká spoustu pěkného čtení Taky jsem hledal a četl a četl Upraveno 25. června 2016 uživatelem tommas4
AndyAaron Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Nechci to tu plevelit, ale zrovna bych mel jednoho slonika na prodej. Pokud by mel nekdo zajem, tak dejte vedet. Usetrite mi delani fotek a vytvareni prispevku v prodejnim vlakne. To je vam strasne uzitecne zvire, ten slonik...
VitekB Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Dneska jsem odhalil člena s Milgaussy ve Vysokém Mýtě. Na fotkách jsem je považoval za sportovní hodinky, které se mi nelíbí, ale takhle naživo jsou nádherný. Hlavně je rozdíl v odstínu stříbrné, asi na nich fakt něco bude a já jsem dost nahlodán, jestli všechno neprodat a nezkrátit si cestu rovnou k Rolexu .
feltharg Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 ono se staci podivat presne 24 prispevku zpet v TOMTO vlakne... Co znamena KOZA? sorry ale fatk nevim..
AndyAaron Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Ja dnes byl za smiraka. Nejdriv to byly myslim DJ s rimskymi cislicemi v bicoloru: A pak borec suby v bicoloru, ale prisly mi nejaky divny
drew83 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Prave jsem k nam na JIP prijal pacienta se zachovalymi PSII na tahu...pochvalil jsem mu je, ale bez odezvy ;-) Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Petr_123 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Prave jsem k nam na JIP prijal pacienta se zachovalymi PSII na tahu...pochvalil jsem mu je, ale bez odezvy ;-) Odesláno z mého PLK-L01 pomocí TapatalkBez srdeční? :-)
drew83 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Bez srdeční? :-)Nene takove drama nikoliv. Hodinky i srdce slapou ;-) Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Povidláček Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 (upraveno) Asi před hodinou v Lidlu v Praze Řepích natuty nějaký místní pacient. Chlap jak hora s holou hlavou, tetování na pravém lýtku a další vykukující pod pravým rukávem. Na ruce měl SOH v chronu na děrovaný gumě. Měl s sebou atraktivní blond manželku (asi) s nějakýma zlatýma hodinkama, který jsem nepoznal. Koza opět neproběhla (a u mě asi nikdy neproběhne) protože se stydím a navíc bych nerad dostal do držky od nezainteresovanýho... docela jsem na něj čuměl a aspoň vykřikoval nahlas na přítelkyni "Chronomag" Upraveno 26. června 2016 uživatelem Povidláček
foldes Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Asi před hodinou v Lidlu v Praze Řepích natuty nějaký místní pacient. Chlap jak hora s holou hlavou, tetování na pravém lýtku a další vykukující pod pravým rukávem. Na ruce měl SOH v chronu na děrovaný gumě. Měl s sebou atraktivní blond manželku (asi) s nějakýma zlatýma hodinkama, který jsem nepoznal. Koza opět neproběhla (a u mě asi nikdy neproběhne) protože se stydím a navíc bych nerad dostal do držky od nezainteresovanýho... docela jsem na něj čuměl a aspoň vykřikoval nahlas na přítelkyni "Chronomag" Ty same Brajtle jsem dnes videl pri prohlidce Karlstejna ktera probihala od 12:35. Na kozu jsem taky nemel nejak koule, okukoval jsem ale poradne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se