Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes kamarát Rolex Yacht Master white dial v bicolore

Odesláno

Vcera rano v metru pan kolem padesatky, pod rukavem Steinhart O1 nebo Suby, bylo to keramicky a vzhledem k tomu ze ta cerna keramika byla takova vyblita tak spis to prvni. A pak odpoledne na eskalatoru na hradcanske starsi pan modre plechove bondovky.

Odesláno

To vypadá, že ti největší frajeři vylézají až teď v létě  :lol:  Dneska v metru Hubloty na bundstrapu, vypadalo to fakt kouzelně  :lol2:  Vyfotit jsem to nestihl...

Odesláno

Ja dnes kupoval v San Franciscu snidani z pojezdneho trucku a borec na ruce suby. Hned se me ptal, co mam na ruce ja. Vyklubal se z nej chronomagor. Rikal, ze vydelava na Pateky

12e9c6ddb5610831a18771d87c530db5.jpg

Odesláno (upraveno)

Koza je takové rohaté užitkové zvíře a nebo hovorově poprsí

EDIT: dává to mléko

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Nechci to tu plevelit, ale zrovna bych mel jednoho slonika na prodej. Pokud by mel nekdo zajem, tak dejte vedet. Usetrite mi delani fotek a vytvareni prispevku v prodejnim vlakne. To je vam strasne uzitecne zvire, ten slonik...

Odesláno

Dneska jsem odhalil člena s Milgaussy ve Vysokém Mýtě. Na fotkách jsem je považoval za sportovní hodinky, které se mi nelíbí, ale takhle naživo jsou nádherný. Hlavně je rozdíl v odstínu stříbrné, asi na nich fakt něco bude a já jsem dost nahlodán, jestli všechno neprodat a nezkrátit si cestu rovnou k Rolexu :lol2: .

Odesláno

Ja dnes byl za smiraka. Nejdriv to byly myslim DJ s rimskymi cislicemi v bicoloru:

52e65f913f5103679e8e37554cd668e0.jpg

c091a76906a0d225338cc2d4e5de37bd.jpg

A pak borec suby v bicoloru, ale prisly mi nejaky divny

b3861e27d04268869756a1e11e433877.jpg

Odesláno

Prave jsem k nam na JIP prijal pacienta se zachovalymi PSII na tahu...pochvalil jsem mu je, ale bez odezvy ;-)

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Asi před hodinou v Lidlu v Praze Řepích natuty nějaký místní pacient. Chlap jak hora s holou hlavou, tetování na pravém lýtku a další vykukující pod pravým rukávem. Na ruce měl SOH v chronu na děrovaný gumě. Měl s sebou atraktivní blond manželku (asi) s nějakýma zlatýma hodinkama, který jsem nepoznal. Koza opět neproběhla (a u mě asi nikdy neproběhne) protože se stydím a navíc bych nerad dostal do držky od nezainteresovanýho... docela jsem na něj čuměl a aspoň vykřikoval nahlas na přítelkyni "Chronomag" :D

post-32970-0-30893000-1466962099_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Asi před hodinou v Lidlu v Praze Řepích natuty nějaký místní pacient. Chlap jak hora s holou hlavou, tetování na pravém lýtku a další vykukující pod pravým rukávem. Na ruce měl SOH v chronu na děrovaný gumě. Měl s sebou atraktivní blond manželku (asi) s nějakýma zlatýma hodinkama, který jsem nepoznal. Koza opět neproběhla (a u mě asi nikdy neproběhne) protože se stydím a navíc bych nerad dostal do držky od nezainteresovanýho... docela jsem na něj čuměl a aspoň vykřikoval nahlas na přítelkyni "Chronomag" :D

Ty same Brajtle jsem dnes videl pri prohlidce Karlstejna ktera probihala od 12:35. Na kozu jsem taky nemel nejak koule, okukoval jsem ale poradne :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...