tristan. Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Před chvílí v metru Sent from my iPhone using Tapatalk
rooosta Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 (upraveno) starší pán u nás na stavbe...vraj za komunistov kupoval za 70 dolarov cca v roku 1985, od vtedy stále nosené, ale bez servisu, vraj predbiehajú cca 1 - 2 min za mesiac a day/date nefunkčné :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června 2016 uživatelem rooosta
VitekB Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 15:20 nastupoval na Chodově pán s Moonwatchema, seděl naproti moc pěkné asiatce
stosi Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Dnes v centru Ostravy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Kdo jste si dnes v Koscomu cca kolem půl čtvrtý - čtvrtý zkoušel a fotil na ruce GrandSeika. řekl bych
wizard-ov Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Dneska Globus v Porubě a borec s Navitimerama - přitahují oči jaxviňa. Jo a pak ještě Tombed s nádhernými modrými Pelagosy.
tombed Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Promiň zaujalo mě žrádlo, co že jsi měl na ruce? :D
nividic Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Na lodi v Děčíně, můj oblíbený remorkér Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Dnes starší pán full goldy od Primu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Dnes v centru Ostravy.WP_20160609_15_11_32_Pro.jpgPodle mne by měli jít někam na školení ohledně public relations, tradiční český výrobce by neměl jezdit v Renaultu, ale v českém autě, přece nemůže být Hyundai horší ani dražší...
stosi Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Díval jsem se na web, by jim stačilo prodat troje hodinky s turbem a bylo by na nový Hjundé
JR_2010 Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Tam jde o ten znak pánové.A co je pointa?
tommas4 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 A co je pointa?Ne každý z mých postů má pointu, některé nemají ani hlavu ani patu, nicméně na tom autě bych chtěl vidět CHMG nálepku Jinak situace ohledně Prim hodinek v ČR je dost na pi.u jsem chtěl říct
lloffass Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Rusty Bell v Porubě a vedle u stolu někdo s LHC. Chvíli jsem uvažoval nad kozou, ale byla se mnou žena a před tou mi to přišlo ještě více blbé, než před tím týpkem
Povidláček Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Pár fotek z Muzejní noci v NTM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Podle mne by měli jít někam na školení ohledně public relations, tradiční český výrobce by neměl jezdit v Renaultu, ale v českém autě, přece nemůže být Hyundai horší ani dražší...Co ta společnost, která to auto vlastní, má společného s "tradičním českým výrobcem"? Krom tohom, že se jí podařilo získat privatizací Chronotechny značku "Prim" a její grafické "bochánkové" znázornění? Nic ve zlém, ale tady bych se vůbec nad tím Renaultem nepozastavoval...
JR_2010 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Já to ve zlém rozhodně neberu, přečti si můj příspěvek ještě jednou, možná až do konce, a potom si odpověz sám...
AndyAaron Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Ja dnes videl tohle: Kolik kilo toho chcete?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se