Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

starší pán u nás na stavbe...vraj za komunistov kupoval za 70 dolarov cca v roku 1985, od vtedy stále nosené, ale bez servisu, vraj predbiehajú cca 1 - 2 min za mesiac a day/date nefunkčné :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem rooosta
Odesláno

Dnes v centru Ostravy.attachicon.gifWP_20160609_15_11_32_Pro.jpg

Podle mne by měli jít někam na školení ohledně public relations, tradiční český výrobce by neměl jezdit v Renaultu, ale v českém autě, přece nemůže být Hyundai horší ani dražší...

Odesláno

A co je pointa?

Ne každý z mých postů má pointu, některé nemají ani hlavu ani patu,

nicméně na tom autě bych chtěl vidět CHMG nálepku :D

Jinak situace ohledně Prim hodinek v ČR je dost na pi.u jsem chtěl říct ;)

Odesláno

Rusty Bell v Porubě a vedle u stolu někdo s LHC. Chvíli jsem uvažoval nad kozou, ale byla se mnou žena a před tou mi to přišlo ještě více blbé, než před tím týpkem :D

Odesláno

Pár fotek z Muzejní noci v NTM

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Podle mne by měli jít někam na školení ohledně public relations, tradiční český výrobce by neměl jezdit v Renaultu, ale v českém autě, přece nemůže být Hyundai horší ani dražší...

Co ta společnost, která to auto vlastní, má společného s "tradičním českým výrobcem"? Krom tohom, že se jí podařilo získat privatizací Chronotechny značku "Prim" a její grafické "bochánkové" znázornění? Nic ve zlém, ale tady bych se vůbec nad tím Renaultem nepozastavoval...
Odesláno

Já to ve zlém rozhodně neberu, přečti si můj příspěvek ještě jednou, možná až do konce, a potom si odpověz sám... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...