Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sice nejsou s chronografem, ale se strojkem (chvili sem zvazoval ze pro srandu napisu s kalibrem :) ) ake jsou fajn. Shodou okolnosti mi zrovna dneska prisly z Ciny a az me prekvapilo zpracovani. Za 10$...

Odesláno

Já dnes ve výtahu v Karolíně Ostrava potkal borce, který měl na ruce bicolor Rolex. Pokud jsem dobře viděl. Já samozřejmě Moony. 

Odesláno

Dnes okolo 18:30 v Praze směr kulaťák (Dejvice) v koloně modrý Focus s M na spz a odznáčkem, kdopak to byl? Poprvé jsem zahlédl na autě :-)

Ha, to me zajima. Modrejch dvojkovejch focusu s M na spz a odznackem chronomagu v Praze moc nebude. Takze to vypada, jako moje auto. Jen v tu chvili melo byt v servisu... :eek: :lol2:

Odesláno

Přesně, přece bys nechtěl aby ti to dali nevyzkoušený, tak si s tím servisák dojel na nákup, vyvést bordel a tak :D

Odesláno (upraveno)

Uz je doma. Nablejskanej

Edit: blby je, ze mu to v Praze vydrzi tak den s noci...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

omlouvam se, sice malinko off-topic proti puvodnimu smyslu tohohle vlakna, ale myslim, ze novy pocin Marka Bohace by melo videt vetsi auditorium nez sekce kapesnich hodinek

no tak jsem zase něco smontoval , tentokráte magické hodiny

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Andy, ty hodinky jsem měl jak na talíři, pěkně vykasanej rukáv, stál jsem kousek od něj. Ale držel se horní tyče, metro plný lidí, to focení by šlo fakt blbě kamuflovat a takovej paparazzi jako ty teda nejsem :D 

Odesláno

Vcera v letadle IST-PRG sedam vedle typka a vidim krasne kvartz bondovky na ruce. Rikam to je beeman. Tak si rikam o hodinky ze se chci podivat. Ukazuje ale tvari se divne. Vysvetluju mu rozdil v indexech mezi myma automatama. Podle pohledu hadam ze pan asi neni zdejsi. Pan se po chvili zveda a odchazi sednou na jine misto.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...