Pit Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Dnes na Arkádách, netušíte co to je? Openheart, tmavý kov, jako titan, velikost nejmíň 47mm bez korunky a možná i víc. Nejdřív jsem myslel JLC podle loga, co jsem měl možnost zahlédnout, ale nikde jsem nic podobného nenašel.Chtěl jsem dát kozu, ale pán bušil SMSky na iPhonu, tak jsem nechtěl rušit.
Návštěvník swanieck Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 CHRONOGRAPH LONGINES GRANDE VITESSE úžasné zpracování, smyslný design....člověk by se hned zamiloval a snad by i napsal ježíškovi
Návštěvník swanieck Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 CHRONOGRAPH LONGINES GRANDE VITESSE úžasné zpracování, smyslný design....člověk by se hned zamiloval a snad by i napsal ježíškovi
tmoris Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 jsem mozna jediny na chmagu, ktery netusi, ktera bije, ale co je to ta koza?
Frantik Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Koza doji krev vole :-) Naše heslo!
PNS Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Koza doji krev vole :-) Naše heslo!...mám toho plnou kabelku!
tmoris Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 jo aha a jaktoze na tak zasadni tema tady neni zadny vlakno?!
PNS Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 je, ale to vyhledávání na chronomagu jaksi drhne....
PNS Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 (upraveno) jo aha a jaktoze na tak zasadni tema tady neni zadny vlakno?! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-vseobecny-signal-chronomagu/ ...teda alespoň myslím že je to ono, pomalu už pro dnešek zavírám tak to nebudu sjíždět do hloubky, ale mělo by... Upraveno 25. června 2013 uživatelem PNS
tmoris Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Aha diky za osvetu,je to tam zejmena na druhe strane vlakna. Sent from my HTC using Tapatalk
USER47 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Zásadní otázkou však je, použil to někdy někdo úspěšně? Diagnostikovanejch chronomagorů je v populaci asi celkem málo, těch co projížděj starý nehodinkový vlákna tady na fóru ještě míň, a pozdrav typu "koza dojí krev" mi připadá jako celkem jistej způsob, jak ze sebe před někým udělat totálního dementa. To už bych radši rovnou pochválil hodinky než se uváděl podobnejma obskurníma heslama.:-D
kdojinej Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 CHRONOGRAPH LONGINES GRANDE VITESSE úžasné zpracování, smyslný design....člověk by se hned zamiloval a snad by i napsal ježíškovi Však ten tah je úplně jinej a ručky jakbysmet.
quest987 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Dnes v OC Sestka v Datartu Steinhart vintage titanovy pilotky nekdo zdejsi?
Ondoni Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Zásadní otázkou však je, použil to někdy někdo úspěšně? Diagnostikovanejch chronomagorů je v populaci asi celkem málo, těch co projížděj starý nehodinkový vlákna tady na fóru ještě míň, a pozdrav typu "koza dojí krev" mi připadá jako celkem jistej způsob, jak ze sebe před někým udělat totálního dementa. To už bych radši rovnou pochválil hodinky než se uváděl podobnejma obskurníma heslama.:-D Použil jsem 3x...2x negativ, 1x pozitiv...a za dementa jsem myslím nebyl, dotyční se tím naopak docela bavili a o jednom se domnívám, že už je členem... Včera jsem v jedné lepší asijské restauraci na Náměstí republiky viděl na dobře zaopatřené Asiatce PAM 312...její manžel taky něco velkého, ale nedokázal jsem identifikovat...kozu jsem nevytáhnul bo mandarínsky nevládnu
Frantik Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Zásadní otázkou však je, použil to někdy někdo úspěšně? Diagnostikovanejch chronomagorů je v populaci asi celkem málo, těch co projížděj starý nehodinkový vlákna tady na fóru ještě míň, a pozdrav typu "koza dojí krev" mi připadá jako celkem jistej způsob, jak ze sebe před někým udělat totálního dementa. To už bych radši rovnou pochválil hodinky než se uváděl podobnejma obskurníma heslama.:-DTak to je tvuj problem. Ja pouzil 1x a jednou bylo pouzito na me a vzdy uspesne a byla to prdel.
railmaster Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Naposledy som oslovil pána s Panerai, ale klasickým spôsobom - pochválil som hodinky, na kozu som si netrúfal. K Chronomagorom nepatril a vyzeralo, že ani fórum nepoznal, bol čistý užívateľ hodiniek. Zobral to chápavo, len sa spýtal odkiaľ som a že sa možno príležitostne zastaví.
Mirek Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Dneska u nás na ulici pán v bílým emelku na ruce Suby v bikoloru, celkem se k tomu autu hodily. Odesláno z BlackBerry Q10 pomocí Tapatalku
Horhe Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Široká nabídka jednoho jindřichohradeckého hodinářství
Sedlin Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 (upraveno) Včera u přístaviště na príglu vedle restaurace, co udělali z lodi chlápek v bílým triku se slunkovkama. Projížděl jsem na kole (černá fixie s červenými koly) a na poslední chvíli jsem zaznamenal pepsi lunetu na tahu, přes brýle jsem neviděl, ale dotyčný snad koukal na moje zápěstí s oranžovým strapem.že by Chronomagor s rolex GMT master? někdo odsud? Upraveno 2. července 2013 uživatelem Sedlinarkrage
Naving Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Harry's Restaurant (Praha 4) asi před hodinou... IWC Portuguese Chronograph (IW371445). Který z místních členů tam chodí na oběd?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se