vanderB. Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Bomba postřeh. Diky. Mrknu na to. V "postradaelni" maji PAM skoro vsichni....od 305 az pres 382....slusna grupa :-)
Locque Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Bomba postřeh. Diky. Mrknu na to. To jsou sejka, ne? Ale prd. Sly má Festiny a Statham Invicty...
vanderB. Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 bych mu sebral licenci, Turkovi, když to neumí vystavovat... ále, já bych nebyl tak přísnej...buďme rádi, že jsou ty hodinky vystavený aspoň rovně
Bullet Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 No ja nevim.Pockame, az co Frantik. Mrkne na to a urcite da vedet....no ja bych se nedivil, jestli to Franta nemyslel ironicky, ty PAMy tam jsou proste vsude...:-)
Frostie Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 ále, já bych nebyl tak přísnej...buďme rádi, že jsou ty hodinky vystavený aspoň rovně taky pravda, na Turka zase nelze mít přehnané evropské nároky...
hejdik Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Od minulé středy do dneška jsem trávil dovču v Bulharsku - Slunečné pobřeží u Nesebaru - hotel Amfora.U bazénu se vyskytovala jedna česká parta a jeden z nich měl na ruce (myslím) Fortisy Marinmastery v chronu.Netrávil jsem nevědomky náhodou dovču s někým odsaď?
bandicoot Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 (upraveno) Tak vám koukám na Postradatelní a co tam nevidím sám velký Stalone s Panerai Sly teda jede, asi to okoukal od Rocka (Dwayne Johnson). Ten je měl dřív, protože jsem je na něm viděl ve filmu The Rundown (Vítejte v džungli) a ten je už z roku 2003. Upraveno 8. srpna 2013 uživatelem bandicoot
sicq Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 8.30 zbraslavske namesti, cerna SMPcka, stejna jako mam na ruce, jen trochu omlacenejsi ... nekdo zdejsi?
Frantik Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 No ja nevim.Pockame, az co Frantik. Mrkne na to a urcite da vedet.Mrknul jsem na to a je tam spousta Panerájů
Bells Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Mrknul jsem na to a je tam spousta Panerájů Já budu zase příště informovat, mám teď v plánu takový menší filmový maraton
railmaster Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 (upraveno) Sly teda jede, asi to okoukal od Rocka (Dwayne Johnson). Ten je měl dřív, protože jsem je na něm viděl ve filmu The Rundown (Vítejte v džungli) a ten je už z roku 2003. Sly celú Paneraimániu spustil tým, že si dal niekoľko kusov podľa svojich predstáv vyrobiť. Dovtedy neboli Panerai určené na predaj a za celú ich históriu sa ich vyrobilo pár stovák kusov pre armádnych potápačov a dôstojníkov. Začiatkom 90-tych rokov keď pre nezáujem armády bola výroba nerentabilná, sa pár kusov sa dostalo na trh, v 1995 ich niekoľko kúpil Sly. Následne si dal vyrobiť spomínanú sériu pre svojich priateľov ako darček. Upraveno 8. srpna 2013 uživatelem railmaster
bandicoot Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Ježišikriste, tady už ani starý páky nepoznají, že si dělám prču z toho překvapivého odhalení "Stallone má Panerai" Za těch svých zdejších pět a půl let jsem PAM dvakrát měl, takže jejich historii v kostce znám...
railmaster Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Ježišikriste, tady už ani starý páky nepoznají, že si dělám prču z toho překvapivého odhalení "Stallone má Panerai" Za těch svých zdejších pět a půl let jsem PAM dvakrát měl, takže jejich historii v kostce znám...Hlboko sa ospravedlňujem, píšem cez mobil, nejako som to prehliadol...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Hlboko sa ospravedlňujem, píšem cez mobil, nejako som to prehliadol... Asi jsem nebyl tak nějak správně vtipnej, navíc jsem se na vlně vtipů už jen svezl. BTW, nedělám si iluze, kdo od koho PAM okoukal... respektive od koho jediného jsme je všichni okoukali... The Rock, Statham, Arnie, Clinton... ti všichni byli až druzí
railmaster Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Asi jsem nebyl tak nějak správně vtipnej, navíc jsem se na vlně vtipů už jen svezl. BTW, nedělám si iluze, kdo od koho PAM okoukal... respektive od koho jediného jsme je všichni okoukali... The Rock, Statham, Arnie, Clinton... ti všichni byli až druzí Že si PAM mal, som podvedome vedel a okrem toho, dnes mi to celkove nedopína a trojica - stres, dehydratácia a nevyspatosť ma zabíja.
Ondras_CZ Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 slušný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Dnes spolucestující na lince SA Brno - Č. Budějovice tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
fendelik Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Pan ted vedle me na poste v IBC v Brne Omega PO. Myslim cerna klasika 45,5 na tahu ...
funf5 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 slušnýO tvůrci a jeho kouscích je tu celé vlákno BTW tohle vlákno je o tom, co jsi kde viděl u někoho na ruce a jestli jsi náhodou nevědomky nepotkal někoho z fóra...
funf5 Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Včera po čtvrté odpoledne, hrad Sovinec, pán s holí, ostravským přízvukem a PAM na ruce, kolem rodina, nebo známí, tak jsem kozu nevypustil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se