Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bomba postřeh. Diky. Mrknu na to.

V "postradaelni" maji PAM skoro vsichni....od 305 az pres 382....slusna grupa :-)

54ea62e53b31f48e4934a91812d761e6.jpg

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

bych mu sebral licenci, Turkovi, když to neumí vystavovat...

ále, já bych nebyl tak přísnej...buďme rádi, že jsou ty hodinky vystavený aspoň rovně

Odesláno

ále, já bych nebyl tak přísnej...buďme rádi, že jsou ty hodinky vystavený aspoň rovně

:) taky pravda, na Turka zase nelze mít přehnané evropské nároky...

Odesláno

Od minulé středy do dneška jsem trávil dovču v Bulharsku - Slunečné pobřeží u Nesebaru - hotel Amfora.

U bazénu se vyskytovala jedna česká parta a jeden z nich měl na ruce (myslím) Fortisy Marinmastery v chronu.

Netrávil jsem nevědomky náhodou dovču s někým odsaď?

Odesláno (upraveno)

Tak vám koukám na Postradatelní a co tam nevidím sám velký Stalone s Panerai  :flex:

Sly teda jede, asi to okoukal od Rocka (Dwayne Johnson). Ten je měl dřív, protože jsem je na něm viděl ve filmu The Rundown (Vítejte v džungli) a ten je už z roku 2003.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Mrknul jsem na to a je tam spousta Panerájů  :clap:

Já budu zase příště informovat, mám teď v plánu takový menší filmový maraton :D

Odesláno (upraveno)

Sly teda jede, asi to okoukal od Rocka (Dwayne Johnson). Ten je měl dřív, protože jsem je na něm viděl ve filmu The Rundown (Vítejte v džungli) a ten je už z roku 2003.

Sly celú Paneraimániu spustil tým, že si dal niekoľko kusov podľa svojich predstáv vyrobiť. Dovtedy neboli Panerai určené na predaj a za celú ich históriu sa ich vyrobilo pár stovák kusov pre armádnych potápačov a dôstojníkov. Začiatkom 90-tych rokov keď pre nezáujem armády bola výroba nerentabilná, sa pár kusov sa dostalo na trh, v 1995 ich niekoľko kúpil Sly. Následne si dal vyrobiť spomínanú sériu pre svojich priateľov ako darček.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

Ježišikriste, tady už ani starý páky nepoznají, že si dělám prču z toho překvapivého odhalení "Stallone má Panerai" :D

Za těch svých zdejších pět a půl let jsem PAM dvakrát měl, takže jejich historii v kostce znám...

Odesláno

Ježišikriste, tady už ani starý páky nepoznají, že si dělám prču z toho překvapivého odhalení "Stallone má Panerai" :D

Za těch svých zdejších pět a půl let jsem PAM dvakrát měl, takže jejich historii v kostce znám...

Hlboko sa ospravedlňujem, píšem cez mobil, nejako som to prehliadol... :)

Odesláno

Hlboko sa ospravedlňujem, píšem cez mobil, nejako som to prehliadol... :)

Asi jsem nebyl tak nějak správně vtipnej, navíc jsem se na vlně vtipů už jen svezl.

BTW, nedělám si iluze, kdo od koho PAM okoukal... respektive od koho jediného jsme je všichni okoukali... The Rock, Statham, Arnie, Clinton... ti všichni byli až druzí :)

Odesláno

Asi jsem nebyl tak nějak správně vtipnej, navíc jsem se na vlně vtipů už jen svezl.

BTW, nedělám si iluze, kdo od koho PAM okoukal... respektive od koho jediného jsme je všichni okoukali... The Rock, Statham, Arnie, Clinton... ti všichni byli až druzí :)

Že si PAM mal, som podvedome vedel a okrem toho, dnes mi to celkove nedopína a trojica - stres, dehydratácia a nevyspatosť  ma zabíja. :mummy:

Odesláno

Včera po čtvrté odpoledne, hrad Sovinec, pán s holí, ostravským přízvukem a PAM na ruce, kolem rodina, nebo známí, tak jsem kozu nevypustil ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...