Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak dnešek je plodnej na pořádný hodinky.

Hned ráno na úřadě na Veveří asi Heuer, zkusil jsem kozu a byl zdejší. Jeho první koza, moje první koza, ale než jme si stačili poslintat hodinky, tak zasáhl hlas vyšší moci "další". No nic, snad příště. (s těma hujerama si nejsem až tak jist).

Další 12:30 výloha před Oriosou, kus pořádnýho chlapa se synem a zlaté Da vinci.

Na ruce vypadají neskutečně dobře.

Foto Google

post-24228-0-71519400-1376306496_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Zdeneli
Odesláno

Dnes černé suby v bicoloru...vzhledem k tomu, že jejich majitel pokuřoval před hodinářství Beny na Václaváku bych řekl, že byli origo :) tuším jsem na něm kdysi zahlídl i v modrém a bicoloru....

Odesláno

Před chvílí na FÚ Brno I pán u registrace nějaké pilotky. Tipnul bych to na Steiny v titanu s A dialem... Viděl jsem je jen krátce ale Lumi mi přišla hodně nažloutlá ...

Odesláno

Prave za mnou prisel novej kolega, na ruce Seamastery. "Peknej kalendar, hmm, POcka, tomu rozumim. Hele ten je z Chronomagu, nezajdeme na obed?"

HR se zlepsuje! :)  

Odesláno

Nova Bystrice, namesti, mensi chlapik s knirkem, na ruce Rolexky s bilym cifrem a zlatou otocnou lunetou... musim si jeste najit, co to bylo za typ, nic zde bezne k videni to nebylo...

Odesláno

Vcera kolem 13:00 Zizkov, kousek od zastavky Biskupcova, nekdo s Breitlingy S. Heritage, nesl si obed jeste se slecnou/pani.

Odesláno

Dneska u Palladia, kolem jedné...týpek s moonama...hodinu na to Vavřinec Hradílek v autě a nějaké krutě zelené, menší hranaté digi, zřejmě nějaké Casio

Odesláno

Dneska kolem 1330 v rakovniku, benzina - baba kolem 40ti vylezla z maeratti se bezelyma hublot s sutrama. Koupila dva hot dogy a odjela s tym svym.

Dobře jí tak :D

Odesláno (upraveno)

Dneska odpoledne v Brně Komíně děsně hnusnej chlap s roládama na ruce nasedal do stříbrnýho báva a nazval mě k..dou, no chápete to? to nemůže bét nikdo zdejší, co?

Upraveno uživatelem Sedlinarkrage

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...