tenge Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Dnes oběd na Dvoračkach, pán se synem se speedmastery na ruce.. Hesalit jak vysitej, ještě u oběda hráli karty..
JaRooN Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Včera v rámci výletu nedaleko Humpolce stálo na parkovišti několik Velorexů a v jednom z nich krááásně hlasitě tikali tyto 5 denní PRIM!!!
barrym Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Včera v rámci výletu nedaleko Humpolce stálo na parkovišti několik Velorexů a v jednom z nich krááásně hlasitě tikali tyto 5 denní PRIM!!! velorex.jpgvelorex_prim.jpgSuper kousky
Karussell Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Vcera kolem 17h v Cafe Savoy pan SOH Chrono na meshi, nekdo zdejsi?
honza1 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Dnes mně potěšilo, že jsem na silnici Tábor - České Budějovice potkal tmavou Octavii kombi s libereckou SPZ a logem Chronomagu.Předjel jsem, ukázal na hodinky na ruce a mazal dál. To je snad poprvé, co jsem potkal někoho s logem na autě :-)
siwi Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 A já zase dneska v lékárně zjistil, že hodináři už rozvíjejí své aktivity i ve farmacii
VintageLover Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 (upraveno) A já zase dneska v lékárně zjistil, že hodináři už rozvíjejí své aktivity i ve farmacii IMAG0314.jpgA dokonce už došlo i k fúzi...Ještě aby se tak spojili třeba PANERAI&RUHLA Upraveno 8. května 2014 uživatelem VintageLover
siwi Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 A dokonce už došlo i k fúzi...Ještě aby se tak spojili třeba PANERAI&RUHLA To vidím úplně jasně na plechovce sardinek
lukis Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 dneska při namátkové silniční kontrole na sjezdu do Chalupek strážmistr pod manžetou bundy zřejmě Breitlingy s černým cifrem, kozu jsem se ani neodvážil
Mirek Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Včera na Blaženě SKX009 a nějaký El Primera s dírou.
rodrigez Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Dnes v OC Letňany, McDonald's kolem 12:30, u vedlejšího stolu pán se dvěma kluky + paní, Archimede klassik se stříbrným cifrem.Na kozu nebyla příležitost, všiml jsem si pozdě.Někdo vezdejší?
JAJA Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Dnes v restauraci v Cannes měl pán pěkné PAM submersible v titanu
JaRooN Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 O víkendu jsme se s drahou rozhodli trochu toulat po zemích českých. Jelikož mě tam zaujalo pár detailů, souvisejících s tématem hodinek, rozhodl jsem se podělit.Mezi jiným jsme se v Kroměříži vyskytli i ve staré vodárně. A tam jsem najednou objevil krásné ciferníky: U toho druhého cifru mě zaujala zajímavá ručka, kterou je celkem hojně vidět v chronographech z dob dávno minulých. Jak jsem kolem těch nádherných starých - bohužel nefunkičních - strojů šmejdil dál, padla mi do oka krásná signovaná korunka. Bylo vidět, že koresponduje s dnešními trendy, protože ta krásná mosazná patina se dnes velice cení A nádherný detail pouzdra s dobovou patinou taky bylo potřeba zdokumentovat :-) Je vidět, že se velice snaží o opravu celého soustrojí, aby dosáhlo krásy a funkčnosti vodárny v Písku, ale ještě jim k tomu něco málo chybí. Tak se tam různě povalovaly součástky a obzvlášť jedno ozubené kolečko se přímo podbízelo k fotografování: Hned, jak jsme vylezli venku, tak jsem si nemohl nevšimnout zvláštních hodin na staré věži. Jejich zvláštností je to, že místo otho, aby vymýšleli různé komplikace, raději udělali dva hodinové stroje. Ten horní ukazuje jen hodiny a ten spodní jen minuty. Holt, je vidět, že materiálu, na rozdíl od obsahu mozkovny, bylo víc jak dost... Po celém namáhavém dni jsme večer skončili na kafi v Brně a jelikož jsem číhal na chronomagory kolem výkladů s hodinkami, tak jsem si nemohl nešimnout výkladu, který by určitě udělal radost Frantíkovi. Tak jsem mu to alespoň vyfotil, aby se mohl potěšit kdykoliv bude mít chuť Srdečně děkuji za pozornost a jsem rád, že jsem mohl zdokumentoval tak závažné "chrono monumenty", které jsem viděl na toulkách za věcmi nevšednými... Přeji všem hezký den.
Mirek Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Brno je zlatá loď, pro hodinky si tam choď!
kdojinej Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Dneska kolem páté odpoledne v metru na Strašnické chlapík s pleší a Hamiltonkama... vypadal dost postiženě aby mohl být člen fóra.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se