brett Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Včera večer u mě doma - kamarád - Chopard Mille Miglia Grand Turismo XL v oceli. Prostě nádhera ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Ten PRIM Manufacture 1949 je prostě všude! Reklamní masáž jak na Ariel. člověk si zajde jen tak ven a bác ho!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Ten PRIM Manufacture 1949 je prostě všude! Reklamní masáž jak na Ariel. člověk si zajde jen tak ven a bác ho!: Tomu se rika super ucinna a smysluplna reklama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Dnes 11:00 Můstek, Praha. Anglán lehce přes 2 metry, kolem 45let a na ruce vintage Rolex Datejust bicolor - 36mm. Vypadalo to docela ftipně (neproporčně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Tomu se rika super ucinna a smysluplna reklama Ale no tak do televize a do rádia dává reklamu každej blbec. Ale do lesa? ... moment překvapení možná zabírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Ale no tak do televize a do rádia dává reklamu každej blbec. Ale do lesa? ... moment překvapení možná zabírá. To máš pravdu. Jeste bych tu ceduli víc zaházel hlínou, aby to vypadalo drsňácky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Ale no tak do televize a do rádia dává reklamu každej blbec. Ale do lesa? ...Ono jestli to není spíš u nějaké překážky na Velké Pardubické či na podobném závodišti. Co? Přiznej se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Ono jestli to není spíš u nějaké překážky na Velké Pardubické či na podobném závodišti. Co? Přiznej se? No tak dobre ... Vylezli jsme z lesa u jednoho 'konskyho' arealu. Ale je to fakt hned na kraji lesa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 dnes Weir & Sons v Dubline na Grafton street vsetko od Patek Philippe az po Raymond Weil. Pekna podivana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Dneska dvoje Panerai, v hotelu při check-inu... Oboje sem pochválil, oba italové. Jeden evidentně moc nechápal, takže ani nevěděl co říkám Druhý už to přijal o poznání vlídnějši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 pekna reklama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 PAM 112 - dneska jsem plnil náročný úkol od Bakera v Praze u Dušáků, vletím dovnitř a tam Milan ( kdo byl v Jihlavě, ví o kom je řeč), první šichta v novém působišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Tak až ho uvidíš příště,tož ho,prosím,pozdravuj!!! Eště má ty B&R na pacce???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 máme je, ale na ruce měl PAM 112, nicméně u Dušáků je nosit nebude moct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Náš generální manažer má Breitling Navitimer, pokud sem si dobře všiml. Ale neviděl sem je příliš zblízka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Korporatni technologicka konference - zaznamenal jsem jedny Rolex Explorer I, jedny Panerai, nejaky tenky spolecensky Longiny a na kolegovi z CR pekny decentni Hamiltony (na elektriku). Snazil jsem se domaknout, co nosi nejvyssi (CEO), ale neuspesne, z pod manzety za celou dobu nic nevykouklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Už několikrát jsem tu v Portu viděl něco dost otřesného. Borci tu nosí velké bílé plastové hodinky laciného vzhledu. Ty poslední, co jsem viděl, byly s černým cifrem a především měly jedno modré a jedno zelené tlačítko. Asi je to moderní, protože jako jiné vysvětlení mě napadá už jen to, že se to dává zdarma jako dárek k nějakým cereáliím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 otvaracka mirage zilina, rolex, TH aquaracer, Breitling...inak nic moc viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 dnes - BA - 15:17 - elektricka 4 - na jesenskeho nastupili dvaja objemnejsi pani, jeden z nich, kratke vlasy, modra kosela s rozopnutym druhym gombikom, na tom modrocervena kravata.. no a hodinky? rolex daytona, cierny dial, a sli mi stopky..niekto odtialto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 "Dnes" (v piatok) Bratislava Centrum Bottova, mlady chlan s teniskami v ruke, Breitling superocean. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se