Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten PRIM Manufacture 1949 je prostě všude! Reklamní masáž jak na Ariel. člověk si zajde jen tak ven a bác ho!:

post-1893-081418600 1288274578.jpg

Tomu se rika super ucinna a smysluplna reklama Posted Image

Odesláno

Ale no tak do televize a do rádia dává reklamu každej blbec. Ale do lesa? :lol2: ... moment překvapení možná zabírá.

To máš pravdu. Jeste bych tu ceduli víc zaházel hlínou, aby to vypadalo drsňácky Posted Image

Odesláno

Ale no tak do televize a do rádia dává reklamu každej blbec. Ale do lesa? :lol2: ...

Ono jestli to není spíš u nějaké překážky na Velké Pardubické či na podobném závodišti. Co? Přiznej se? :)
Odesláno

Ono jestli to není spíš u nějaké překážky na Velké Pardubické či na podobném závodišti. Co? Přiznej se? :)

No tak dobre ... Vylezli jsme z lesa u jednoho 'konskyho' arealu. Ale je to fakt hned na kraji lesa! :D
Odesláno

Dneska dvoje Panerai, v hotelu při check-inu... Oboje sem pochválil, oba italové. Jeden evidentně moc nechápal, takže ani nevěděl co říkám :D Druhý už to přijal o poznání vlídnějši.

Odesláno

PAM 112 - dneska jsem plnil náročný úkol od Bakera v Praze u Dušáků, vletím dovnitř a tam Milan ( kdo byl v Jihlavě, ví o kom je řeč), první šichta v novém působišti.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Korporatni technologicka konference - zaznamenal jsem jedny Rolex Explorer I, jedny Panerai, nejaky tenky spolecensky Longiny a na kolegovi z CR pekny decentni Hamiltony (na elektriku). Snazil jsem se domaknout, co nosi nejvyssi (CEO), ale neuspesne, z pod manzety za celou dobu nic nevykouklo...

Odesláno

Už několikrát jsem tu v Portu viděl něco dost otřesného. Borci tu nosí velké bílé plastové hodinky laciného vzhledu. Ty poslední, co jsem viděl, byly s černým cifrem a především měly jedno modré a jedno zelené tlačítko. Asi je to moderní, protože jako jiné vysvětlení mě napadá už jen to, že se to dává zdarma jako dárek k nějakým cereáliím.

Odesláno

dnes - BA - 15:17 - elektricka 4 - na jesenskeho nastupili dvaja objemnejsi pani, jeden z nich, kratke vlasy, modra kosela s rozopnutym druhym gombikom, na tom modrocervena kravata.. no a hodinky? rolex daytona, cierny dial, a sli mi stopky..

niekto odtialto?

Odesláno

"Dnes" (v piatok) Bratislava Centrum Bottova, mlady chlan s teniskami v ruke, Breitling superocean.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...