nividic Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Dneska odpoledne v Olomouci, maskovaná policejní dodávka. Řidič na ruce asi Trasery, nestih sem identifikovat, protože mě víc zaujal už z dálky nádherně krémovej řemen. Úplně se zlatě leskl. Až blíž bylo patrný, že to je hadr! Skandál, taková mystifikace! Ale fakt paráda.Někdo vocaď?
Tower Of Power Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 V 28. 7. 2014 v 20:59, nividic napsal: Dneska odpoledne v Olomouci, maskovaná policejní dodávka. Řidič na ruce asi Trasery, nestih sem identifikovat, protože mě víc zaujal už z dálky nádherně krémovej řemen. Úplně se zlatě leskl. Až blíž bylo patrný, že to je hadr! Skandál, taková mystifikace! Ale fakt paráda.Někdo vocaď? Treba na vlade ma ochranka Trasery snad komplet cela... az mam pocit, ze to fasujou, popripade si to doporucujou...
Danny_1989 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 v lékárně zpravidla nic zajímavého, nějaké fejkové Rolexy, za zmínku stojí max. Tissot Couturier Chrono nebo pak krásné Omega De Ville
Hasňa Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Krásné retro. Úplně jsou z toho cítit devadesatky.
zhrado Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Veru. Pospomínal som aj ja. A malo to závadu, že to nemá ťah na päťke Reku, to nemá ťah vôbec, nieto ešte na Fifth Gear
wizard-ov Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Hodiny místo otáčkoměru - to byla limitka pro chronopacienty a dávala se jen s nejvyšší výbavou ( koberečky, příprava na rádio, zadní stěrač).
Anela Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 tenhle model se myslim s tahem vubec nedodaval, jestli to nebylo spis na gumu a manualni natah? ale musim rict, ze i v dnesni dobe idealni toolwatch, kamarad s nimi postavil cely barak a hodinky vydrzely, ikdyz je pak myslim vyhodil...
JaRooN Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 V 30. 7. 2014 v 5:37, Anela napsal: tenhle model se myslim s tahem vubec nedodaval, jestli to nebylo spis na gumu a manualni natah? Ne ne, bylo to spíš na mašli občas Taky jsem měl tu čest je chvilku vlastnit a když pod nimi začaly vypadávat kusi rzi na silnici, tak jsem je na jeden den půjčil hasičům, kterí na ní vyzkoušeli různé techniky záchrany za použití moderní hydrauliky a nakonec mi zůstaly jen "noty", které jsem odnesl na policii, aby měli taky radost a mohli z nich ustříhnout roh a tím je znehodnotit
jacob Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Film Non-stop s Liam Neesonem a PP na ruce účinkujícího pilota.
jacob Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 V 30. 7. 2014 v 15:11, Hasňa napsal: Fejk. Ale už to tu bylo. Takže letadlo fake, hodinky fake.. zlatej Stallone :-).
bandicoot Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Dneska v Hybernské dva chlápci, čtyřicátník Submariner, šedesátník Panda Daytona.
Toams Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Vcera v tramvaji Breitling Colt, cerny, evidentne soused z JP.
salad Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 EL PRIMERO: CHRONOMASTER POWER RESERVEmoc hezký kousek, pán byl na úrovni a přesně věděl co má na ruce a co plánuje do budoucna...
gougy Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Letiště Praha, ve frontě "ALL PASSPORTS" přede mnou RM v růžovém zlatě, vypadaly dost zajímavě.
organic Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 A měl jsi sebou mačetu, abys mu usekl zápěstí i s hodinkama?
gougy Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) V 31. 7. 2014 v 7:40, organic napsal: A měl jsi sebou mačetu, abys mu usekl zápěstí i s hodinkama? kamaráde, byl to rusky (ale neměl ruský pas) hovořící pár kolem šedesátky (velmi dobře živený muž, stejné výšky jako já a dvojnásobných rozměrů), všimla si jich má drahá, protože čtvrt kila zlata na gumě s geniální sponou, prostě nepřehlédla. (zkusil jsem i špión foto, ještě nemám stažené do PC)Potěšilo mě, že řekla, že vypadají zajímavě, ale že mě Suby sedí na mé ruce líp :DEdit: a mačeta nebyla, zabavili i manikuru-nůžky, co si miláček dal do baťůžku Upraveno 31. července 2014 uživatelem gougy
Denjl Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 předevčírem Brně na Lidické v sousedním pruhu pán v dodávce koupelnového studia černé bondovky.... na ty dva metry vypadaly pravé, tzn. někdo odstud??
flagolo Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Za výlohou Omegy v Benátkách. Přiznám se, že psané Italštině rozumím nějak méně než jsem si myslel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se