Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 8. 2014 v 17:50, Horhe napsal:

Nejsem si jistej, jestli by Zmizík cestoval zrovna takovymhle dopravnim prostředkem :D

Třeba to měl jako adventure ;)

Odesláno
  V 10. 8. 2014 v 17:50, Horhe napsal:

Nejsem si jistej, jestli by Zmizík cestoval zrovna takovymhle dopravnim prostředkem :D

Zmizíka neznám, nevím, raději jsem Kozu nezkoušel, abych nedostal přes hubu :)

Odesláno

Já byl dneska v budějovickém IGY (chčije, na kolo na Šumavě nemůžem, tak jsem děti vzal do 5D kina) a viděl jsem tam spoustu krásných bab. Poměr koček k celkové množině byl výjimečný. Snad bude chcát i zítra...

Odesláno

Dnes na Karlove moste Breitling Heritage pan s vnuckou. Daval jsem mu kontakt na kolegu, ale zmizel driv nez jsem se ho stihl zeptat jestli je odtud.

Odesláno

Úplně jistý si teda nejsem, ale včera večer se na Vinohradské chystalo svícení nějakého filmu a mám pocit, že jsem tam zahlídl na chlapíkovi Glycine Airman.

Odesláno

dnes odpoledne jednani s potencialnimi klienty - Steinhart One Vintage na meshi, IWC asi Portuguese Chrono, a Tagy Carrera chrono. Sice jsem zavedl rec na hodinky, ale na kozu jsem si netrouf :-)

Odesláno

Dneska centrum Nový Smíchov v Praze, mladej týpek, možná osmnáct či dvacet let, na ruce nějaký Paneraje s uchem. Zahlídl jsem je asi tak na vteřinu, takže netuším, zda fejk.

Odesláno

pan doktor ve Vojenské nemocnice v Praze: já omegy smp 300 a on novějši (i když oba rok 2008), bondovky planet ocean s červenými čísly :)

Odesláno

Longines Legend Diver Date na Bond strapu.

Dnes metro Hradčanská směr centrum kolem 10.

Pán v modré košili, béžových kalhotech s koženou aktovkou (bez motocyklu... :smoke: )

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...