gougy Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Asi je naopak mít nebude, ale i tak nemůže mít všech 5 pohromadě, že něco takovýho dá na ruku... (s dovolením jsem použil i autorovu fotku a doplnil fotkou stejného modelu s inverzním číselníkem).no teď si představ, že je má na pravé ruce (fotka by spíš ukazovala na levou), jestli on to nebude nějakej fejk
Povidláček Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Ten diesel agregát mě dostal No chlapci, jsem rád, že jsem vám fotkou udělal radost i že se na základě mé fotky podařilo identifikovat konkrétní model. Jinak chci říct, že se od podobných individuí a toho co mají na zápěstích důrazně distancuji. Je to ale prostě klub kde mají otevřeno dlouho a když jsme na tahu, obvykle se tam končí.Už tím, že jsem mu za ramenem šermoval mobilem jsem riskoval trochu přesdržkodání, ale měl jsem upito a hned jak jsem ten puk uviděl, vzpomněl jsem si na chronomag a napadlo mě, že by to mohl být slušný úlovek
malda Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) Povidláček: pro nás jsi hrdina! Ta fotka stojí za to! Taky se přikláním k názoru, že má ty dýzláky naopak. Leda, že by ty hodinky šly pozpátku, čemuž bych se nedivil. A nebo jdou ty dva menší po směru hodinových ručiček a ty větší pozpátku, aby se vyrovnal kroutivý moment. Tím pádem by pak bylo jedno, jak je má člověk na ruce. Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem malda
bandicoot Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 ...nemůže mít všech 5 pohromadě...Ty mu dáváš sodu. Tak on má borec čtyři cifry a ty mu naložíš, že jich nemá pět.Tak snad to tu čte někdo od Dieselu, to je výzva. Stačí jen vyměnit šroub za cifr.To je panečku slogan "Diesel Über Daddy. Všech pět pohromadě".
brumko Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Taky se přikláním k názoru, že má ty dýzláky naopak.Dýzláky má na pravej ruke a má ich správne ale to nič nemení na veci, že je to hnus.
StanoBare Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Minule som videl jedného jedinca s týmto nepriehľadnuteľným nástrojom na zápästí. Vyfintil sa borec.To mal hrubú vetrovku aby vyzeral väčším ako je, čapica s dokonale rovným šiltom, priliehavé tepláko/nohavice, že by aj baleťák závidel, veľké vysoké topánky, ktoré si doma nestihol zašnúrovať a veľmi, ale strašne veľmi súrne telefonoval s veľkým telefónom a vyhrnutým rukávom, takže Dísly svietili na všetky svetové strany. Ale buď mu odpustené, lebo na čapici mal nápis "WTF?"
Exiztence Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 V tramvaji jsem slyšel rozhovor mezi takovým "člověkem" a jeho felaz, prý se na ty hodinky skvěle "balej samičky".
malda Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Dýzláky má na pravej ruke a má ich správne ale to nič nemení na veci, že je to hnus.A jo, máš recht, fakt je má "správně".
Mirek Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Asi je naopak mít nebude, ale i tak nemůže mít všech 5 pohromadě, že něco takovýho dá na ruku... (s dovolením jsem použil i autorovu fotku a doplnil fotkou stejného modelu s inverzním číselníkem). Ať se dívám jak se dívám, má je na pravé a naopak
travex Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Ať se dívám jak se dívám, má je na pravé a naopak Má je na pravé, ale správně.
Mirek Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Jo, už jsem to vyštudoval, má je dobře... to jsou tak hnusný hodinky, že ani nejde poznat, že nejsou vzůru nohama...
Anela Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 dnes jsem viděl podobné diesly na obědě, u vedlejšího stolu
Ondoni Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Ty mu dáváš sodu. Tak on má borec čtyři cifry a ty mu naložíš, že jich nemá pět.Tak snad to tu čte někdo od Dieselu, to je výzva. Stačí jen vyměnit šroub za cifr.To je panečku slogan "Diesel Über Daddy. Všech pět pohromadě". To bohužel nejde, tím šroubem se reguluje výkon toho dýzlagregátu... edit: btw, ten digitální prvek není ukazatel času, ale odpočet, za jak dlouho musí zase dotankovat... Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Ondoni
villain83 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 dnes jsem viděl podobné diesly na obědě, u vedlejšího stolu..predpokladam,ze si zkusil kozu,jestli se nechyti,ze?
Martyp Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Úplnej Babica: "když nemáte ciferník, tak tam dejte šroub".uvnitř je běžný diesel agregát, což vysvětluje velikost hodinekPodle mě obráží bary.Má tam napsáno 3 bar a ten čtvrtý čas je domácí, aby neprošvihl večerku.Ty mu dáváš sodu. Tak on má borec čtyři cifry a ty mu naložíš, že jich nemá pět.Tak snad to tu čte někdo od Dieselu, to je výzva. Stačí jen vyměnit šroub za cifr.To je panečku slogan "Diesel Über Daddy. Všech pět pohromadě". Pánové, už dost prosím, nebo spadnu ze židle!!! :lol2: Vy si z toho děláte srandu, ale to je vážná věc..Oni totiž takové hodinky nosí i přední manažeři úspěšných českých firem a nemají ve svém repertoáru jen jedny, ale alespoň patery... Vím, z vlastní zkušenosti.. Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Martyp
Ondoni Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Pánové, už dost prosím, nebo spadnu ze židle!!! :lol2: Vy si z toho děláte srandu, ale to je vážná věc..Oni totiž takové hodinky nosí i přední manažeři úspěšných českých firem a nemají ve svém repertoáru jen jedny, ale alespoň patery... Vím, z vlastní zkušenosti.. a někteří alespoň pateky...
gougy Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Vy si z toho děláte srandu, ale to je vážná věc..Oni totiž takové hodinky nosí i přední manažeři úspěšných českých firem a nemají ve svém repertoáru jen jedny, ale alespoň patery... Vím, z vlastní zkušenosti.. On nejeden "přední manažer" je kašpar i ve vícero slova smyslech, než jen vkusu na oblékání a doplňky
Martyp Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Byl bych býval řekl, že mluvíme o tomtéž, jen ten, co mám na mysli já, se obléká relativně v pohodě.. Jinak podepisuji v plném rozsahu..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se