Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes v Praze na Malostranské. V tramvaji rodinka: otec vintage Rolex Datejust, matka vintage damské Oyster, synek vintage GMT Pepsi. Kozu bych býval zkusil, kdyby to bývali nebyly Němci.

Odesláno

Dneska příjemné jednání a pokecání s Breitling chronomat v bikoloru s modrým ciferníkem. Nejsem moc zastáncem bikoloru, ale tyhle byly pěkný. Prý si je kupoval, protože mu barevně ladí k vrtulníku :-)

to by se mi taky líbilo, vybírat si hodinky podle toho jak mi ladí k vrtulníku :-D

Dnes v Praze na Malostranské. V tramvaji rodinka: otec vintage Rolex Datejust, matka vintage damské Oyster, synek vintage GMT Pepsi. Kozu bych býval zkusil, kdyby to bývali nebyly Němci.

to zní hodně hezky :) co měli na sobě atd? zajímalo by mě jak taková společnost vypadá
Odesláno

dnes v BA, 11:15 v elektricke tusim 1, pan v hnedom saku - omega speedmaster date s modrym dialom.. krasne ziarili na slnku :) a nic som neskusal, lebo som za nim sedel v elektricke a bolo vela ludi.. mozno som mu mal do "uska" zozadu zasepkat koza doji kref?? :D :D potom by mi asi moj nos dojil kref :D

Odesláno

Dnes na Karlštejně seděl na nádvoří na vedlejší lavičce pán a na ruce měl IWC Big Pilot....že jsem mu z tý ruky nemohl odtrhnout oči netřeba důrazňovat :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na linke Ba - Dub 4.5. Breitling Superocean Heritage46 na kaucuku ,panko o sedadlo predo mnou tak som mu ich pochvalil ( avsak bez kozy a krve- ked mi odpovedal mixom cestiny, srstiny ci chorvatstiny tak som cuvol).Nuz ale ho to potesilo zjavne.

Odesláno

Testovací komisař při testaci mého veterána měl na ruce bondovky Seamastery, prý šly kolem tak je musel pořídit když je agent 007. Na to vytáhl legitku FIA s číslem 007 ... Posted Image

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Včera na Pražským hradě 3x Rolex na Japoncích.

EDIT: Ještě jeden postřeh, čím starší člověk, tím menší hodinky. Mládež samozřejmě megabudíky.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Včera na Pražským hradě 3x Rolex na Japoncích.

EDIT: Ještě jeden postřeh, čím starší člověk, tím menší hodinky. Mládež samozřejmě megabudíky.

To není stářím, to je rozumem :)

A jinak k tématu: v pátek v kavárně na Flóře koťátko téměř dokonalé (sukýnka, nožičky, obličej) a poté, co jsme uviděli zápěstí a tam Carrery na gumě, slovo "téměř" přestalo mít význam...

Odesláno

A jinak k tématu: v pátek v kavárně na Flóře koťátko téměř dokonalé (sukýnka, nožičky, obličej) a poté, co jsme uviděli zápěstí a tam Carrery na gumě, slovo "téměř" přestalo mít význam...

Foto? Kontakt? Neříkej žeš ji nechal utýct :-))

Odesláno

Foto? Kontakt? Neříkej žeš ji nechal utýct :-))

Zbaběle jsme si všichni tři (Breitling, Rolex, Omega) uvědomili, že máme doma naplánovaný víkend s dětmi a koordinátorkou financí a TH jsme nechali nechali napospas osudu..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...