Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dneska příjemné jednání a pokecání s Breitling chronomat v bikoloru s modrým ciferníkem. Nejsem moc zastáncem bikoloru, ale tyhle byly pěkný. Prý si je kupoval, protože mu barevně ladí k vrtulníku :-)

to by se mi taky líbilo, vybírat si hodinky podle toho jak mi ladí k vrtulníku :-D

Dnes v Praze na Malostranské. V tramvaji rodinka: otec vintage Rolex Datejust, matka vintage damské Oyster, synek vintage GMT Pepsi. Kozu bych býval zkusil, kdyby to bývali nebyly Němci.

to zní hodně hezky :) co měli na sobě atd? zajímalo by mě jak taková společnost vypadá
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera po příletu ze Stockholmu se v letištním buse chytl přímo před mojí hlavou nějaký Švéd v kvádru tyčky a nemohl jsem si nevšimnout

Hublot Formula 1? King Power Céramique http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37757-hublot-formula-1%E2%84%A2-king-power-ceramique/ na jeho zápěstí...vypadají super

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Na linke Ba - Dub 4.5. Breitling Superocean Heritage46 na kaucuku ,panko o sedadlo predo mnou tak som mu ich pochvalil ( avsak bez kozy a krve- ked mi odpovedal mixom cestiny, srstiny ci chorvatstiny tak som cuvol).Nuz ale ho to potesilo zjavne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Včera na Pražským hradě 3x Rolex na Japoncích.

EDIT: Ještě jeden postřeh, čím starší člověk, tím menší hodinky. Mládež samozřejmě megabudíky.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Včera na Pražským hradě 3x Rolex na Japoncích.

EDIT: Ještě jeden postřeh, čím starší člověk, tím menší hodinky. Mládež samozřejmě megabudíky.

To není stářím, to je rozumem :)

A jinak k tématu: v pátek v kavárně na Flóře koťátko téměř dokonalé (sukýnka, nožičky, obličej) a poté, co jsme uviděli zápěstí a tam Carrery na gumě, slovo "téměř" přestalo mít význam...

Odkaz ke komentáři

A jinak k tématu: v pátek v kavárně na Flóře koťátko téměř dokonalé (sukýnka, nožičky, obličej) a poté, co jsme uviděli zápěstí a tam Carrery na gumě, slovo "téměř" přestalo mít význam...

Foto? Kontakt? Neříkej žeš ji nechal utýct :-))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...