bandicoot Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 václave, žiješ v bludném kruhu maloměšťáckých šablon a předsudků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 václave, žiješ v bludném kruhu maloměšťáckých šablon a předsudků. Ani ne, prosim Te, predsudky nemivam. Ale to, co vidim obcas v prazskem metru, z toho se mi chce i blit. A treba i prave krasny oblek, k obleku spinave sportovni boty a na zadech batoh na hory Sorry, tohle nejsou sablony, ani predsudky. Tobe prijde takova kombinace obleceni normalni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Ani ne, prosim Te, predsudky nemivam. Ale to, co vidim obcas v prazskem metru, z toho se mi chce i blit. A treba i prave krasny oblek, k obleku spinave sportovni boty a na zadech batoh na hory Sorry, tohle nejsou sablony, ani predsudky. Tobe prijde takova kombinace obleceni normalni ? prehanas.. myslis ze je sranda behat v lacnych oblekovych topankach po schodoch, ponahlat sa alebo nebodaj bezat? preto mnoho ludi obuva na cestu do prace k obleku tenisky. a batoh? nosil som kozenu aktovku 5 rokov a ked ma zacal boliet chrbat tak som presedlal tiez na batoh... je to sakra pohodlne a lutujem kazdeho kto sa morduje s kozenou aktovkou v ruke alebo prehodenou cez plece... momentalne som rad ze pracujem pre firmu ktora si aj napriek slusnej pozicii na trhu a relativnej vaznosti obsahu prace zachovava zdravy rozum a nenuti nikoho do trapneho business alebo business casual autfitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 suhlasim s jankom,ten ruksak poskytuje iste pohodlie a hlavne pri cestovani v mhdv londyne mal snad kazdy oblekovy ruksak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Tobe prijde takova kombinace obleceni normalni ? Trochu jsi to téma rozšířil na nevhodné kombinace a trekovou výbavu do města. To je zase jiná story. Původní téma bylo, že měl datyony a odrbaný najky a reakcí bylo, že to musely být fejky, když nemá na boty. Kdybys mě viděl v pátek v hospodě, taky bys mi pravost sumbarinerů nevěřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 ruksak poskytuje iste pohodlie a hlavne pri cestovani v mhd obzvlášť pro spolucestující svoboda baťůžkáře je sice nosit zavazadlo pohodlně, ale končí tam, kde začíná můj minimální životní prostůrek a snaha zachovat si čistý hadry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Trochu jsi to téma rozšířil na nevhodné kombinace a trekovou výbavu do města. To je zase jiná story. Původní téma bylo, že měl datyony a odrbaný najky a reakcí bylo, že to musely být fejky, když nemá na boty. Kdybys mě viděl v pátek v hospodě, taky bys mi pravost sumbarinerů nevěřil... Zde bych potvrdil Bandiho argument! Ja kdyz ho videl v tygrované (ano opakuji: v tygrované!!!!!!!!!!) mikině, taky jsem nevěřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 prehanas.. myslis ze je sranda behat v lacnych oblekovych topankach po schodoch, ponahlat sa alebo nebodaj bezat? preto mnoho ludi obuva na cestu do prace k obleku tenisky. a batoh? nosil som kozenu aktovku 5 rokov a ked ma zacal boliet chrbat tak som presedlal tiez na batoh... je to sakra pohodlne a lutujem kazdeho kto sa morduje s kozenou aktovkou v ruke alebo prehodenou cez plece... momentalne som rad ze pracujem pre firmu ktora si aj napriek slusnej pozicii na trhu a relativnej vaznosti obsahu prace zachovava zdravy rozum a nenuti nikoho do trapneho business alebo business casual autfitu... Jjsou to jasné a pochopitelné argumenty, přesto bych NIKDY nešel ke klientovi nebo na jakékoli jednání s batohem. Business batoh proste neexistuje. A to take nepracuji v bankovnim sektoru ani v zadne konzervativni firme, ale proste urcite standardy by se dodrzovat mely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 OK, v pohode, at si kazdy chodi, v cem chce. Ja nestesti do prace nemusim v obleku, staci mi triko a kalhoty. Presto chodim do prace ve slusnych a cistych botech, ktere se nedaji pouzit ani na sport (mozna tak na sachy) a ani na vylety do hor. Protoze jsou vylozene na chozeni po meste. Na mem nazoru, ze clovek ma mit vicero bot na ruzne prilezitosti, o ktere by se mel starat, se nic nemeni (ac to asi z tech mych prispevku nevyznelo, jak to bylo mysleno). Asi podobne jako neni spatne mit vicero hodinek, proste se ne vsechno hodi ke vsemu - kdyz uz se primarne resi hodinky. A mozna ze bych si mel kupovat min bot a hader a pak mam treba na poradne hodinky, zejo :-) Bandicoot: mne kdybys obcas videl v hospode, tak bys mi neveril, ze jsem normalni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Jjsou to jasné a pochopitelné argumenty, přesto bych NIKDY nešel ke klientovi nebo na jakékoli jednání s batohem. Business batoh proste neexistuje. A to take nepracuji v bankovnim sektoru ani v zadne konzervativni firme, ale proste urcite standardy by se dodrzovat mely. moj koment bol vyhradne o ceste do prace, nie o samotnom obleceni na pracovisku. partneri nasej firmy sa prvy den zjavia tiez v oblekoch no ked vidia pomery tak na druhy den to uz beru trochu lezernejsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 obzvlášť pro spolucestující svoboda baťůžkáře je sice nosit zavazadlo pohodlně, ale končí tam, kde začíná můj minimální životní prostůrek a snaha zachovat si čistý hadry... Chápal bych to tak, že je jednodušší v plném voze hodit látkový batoh na zem, než vymýšlet kam dám aktovku z naleštěné kůže, aby se neškrábla atp."no offense" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 obzvlášť pro spolucestující svoboda baťůžkáře je sice nosit zavazadlo pohodlně, ale končí tam, kde začíná můj minimální životní prostůrek a snaha zachovat si čistý hadry... bandii s tymto plne suhlasim,tiez mi je neprijemne ked sa tam s tym ruksakom vrti a stale do mna vraza ale pohlad toho nosica ruksaku je iny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Chápal bych to tak, že je jednodušší v plném voze hodit látkový batoh na zem... ...tak to jsem bohužel nezažil snad nikdy, že by batůžkář sundal sám od sebe batoh, to asi žijeme každý jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 ...tak to jsem bohužel nezažil snad nikdy, že by batůžkář sundal sám od sebe batoh, to asi žijeme každý jinde. asi ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 ...tak to jsem bohužel nezažil snad nikdy, že by batůžkář sundal sám od sebe batoh, to asi žijeme každý jinde. Asi málo jezdíš MHD. Je to běžná věc. Mimochodem, horší než baťohy jsou dámské tašky/kabelky přes rameno. Baťoh sedí pevně na zádech a nehýbe se, ale tyhle monstra se různě kývají a našim dámám bohužel poměrně často nedochází, že s tou taškou jsou poněkud širší a ne všude se tak vejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Tiež mám topánky čo majú nejakú tú päťročnicu za sebou a občas ich nosím. Keď idem z domu, tak mávam topánky vyluxované, keď sa vraciam, tak vyzerajú často . Zato fejky na ruku nedám. A s taškou či batohom, jeansami či oblekom? Niekedy je výhodnejšie vyzerať mierne použito a nenápadne, namiesto výzoru ako zo škatuľky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Včera na jednání jedny hranaté automaty Poljot a Béčka Montbrilliant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Asi měl ty kecky prostě rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Dnes Patek Phillipe chrono - pokud teda u chrona běží stále velká vteřinová ručička a mají 2 subdialy (rezerva nátahu a datum)... Nějak jsem nepochopil, k čemu jsou tam ty tlačítka!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Zde bych potvrdil Bandiho argument! Ja kdyz ho videl v tygrované (ano opakuji: v tygrované!!!!!!!!!!) mikině, taky jsem nevěřil BUSTED!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se