organic Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) No jo no...co už. Ale aspoň jsem si uložil pár fotek a nikdy nezapomenu na to, jak jsem na ně instaloval dýnko se safírem, abych se mohl kochat tím strojem. Není to tak jednoduché, že se jen vymění poklop. Chce to kovový spacer, aby strojek v pouzdru nerachtal Já to vyřešil O-kroužkem za dvacet halířů Edit: fotka je jedna z prvních v tomto vlákně Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem organic
foldes Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Asi pred minutou na evropske vedle me pani v Q5 vzadu napis Vicky(jmeno ditete predpokladam) a mela hezky rolady pokud se nepletu. Sent from my iPhone using Tapatalk
VintageLover Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 No jo no...co už. Ale aspoň jsem si uložil pár fotek a nikdy nezapomenu na to, jak jsem na ně instaloval dýnko se safírem, abych se mohl kochat tím strojem. Není to tak jednoduché, že se jen vymění poklop. Chce to kovový spacer, aby strojek v pouzdru nerachtal Já to vyřešil O-kroužkem za dvacet halířů Edit: fotka je jedna z prvních v tomto vlákněLetěly někam za oceán nebo zůstaly v ČR?
VintageLover Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Si borec musí teď mnout ruce...
jankoxxx Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 kto z vas cestoval minuly tyzden do Dublinu z BA? videl som pekne fortis cosmonauts na 99% s lemaniou na kozu nebol cas a ani priestor..
Ohm-Aztec Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Kasparov vs. Deep Blue a AP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Odpoledne na kolegovi akademikovi tydle bílý čínský PRIMky na kůži. Nevypadaly kupodivu vůbec zle (dřív nosil 2x vyšší "módní" srágory), akorát se mi furt nějak nepozdával čas - a jak přestal máchat rukou, koukám na vteřinovku že fakt stojí. Tak jsem si rejpnul, že ho ten patriotismus (nejdřív Hjondé a teď todle) musel stát majlant, že už nemá ani na baterky... Načež smutně připustil že těžce nestíhá - a tak prý si tam aspoň nastavil "za 5 minut 12", aby věděl mu to připomínalo jak moc je v pérdeli.Tak nevím jestli mi ho má být líto - a nebo si mám zásadově ťukat na čelo, že tak trapnou věc jako stojící quartzky místo štelování nesmyslů neschoval hned do kapsy?
wizard-ov Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Teď v bistru u paní Li ;-) v Tescu Hrabová borec s Brajtlema SOH na Ocean Raceru - vypadá na ostrého hocha - někdo odsud?
skalis Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Tento tyden jeden mam paradni ulovek. Pani lekarnice s vintage potapkami Pontiac s vnitrni otocnou lunetou! Prikladam cornutou fotku z webu, akorat tyhle mely oranzovej cifr ?luneta byla cerna). Moc pekny hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Jagman Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) Na zavodech tancovani vedle pan plechovkove suby ale z chronomagu neni A je milej jak prujem ....... Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem Jagman
AndyAaron Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Nocni cestou po NY jsem narazil na shop daniela wellingtona...
organic Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Wellington to je nějaký hodinář?
SCIFI Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Wellington to je nějaký hodinář?taková oblekova Invicta
AndyAaron Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 taková oblekova InvictaTak nejak. Strasne to ted frci, ale ja jejich krasu neobjevil. Jen me prekvapil jejich vlastni shop.Dnes jsem narazil na celkem zajimave Bulovy. Prijde mi to tvarem takova variace na pilotni Longines. I kdyz kvarcky, tak ta plynula vterinovka ma neco do sebe.A potom v liquer shopu jsem jeste nasel toto :
zhrado Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Hodinky v Krakove, múzeum Oskara Schindlera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Videno jen virtualne. Nevim jestli ta fotka neni fejk, ale jestli to fakt pise tuhle kombinaci slov, tak to asi nejsou vhodne hodinky na pracovni jednani
SCIFI Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Videno jen virtualne. Nevim jestli ta fotka neni fejk, ale jestli to fakt pise tuhle kombinaci slov, tak to asi nejsou vhodne hodinky na pracovni jednani [ronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=545258]image.jpeg[/url]asi záleží s kým jednas :-)
VitekB Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 asi to tam opravdu je (a RM069 zrejme nezvolili náhodně)
AndyAaron Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 A ja si rikam probuh proc? Horsi uz byly akorat ty soulozici hodinky, uz nevim od koho, myslim ze UN...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se