Klabrdon Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Dnes jeden zákazník Maurice Lacroix Masterpiece double Retrograde.....akorát teda nemůžu nikde najít verzi s tmavejma číslicema kterou měl...všude na netu jen stříbrná tak nevim jestli sem se nesekl, ale v jejich kolekci jsem na jiný podobný nenarazil tak to snad nebyl fejk:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Ještě přidám jednu ze čtvrtka - letiště Arlanda (Stockholm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 (upraveno) V letadle do Osla vedle me mel chlapek Chopardy, takove, co tady nedavno prodaval Sibir. V letadle z Prahy mel jednoznacne ctyrprocentni letusak modre, novy typ, Submarinery. Docela pekne, nalestene jak psi kulky. Upraveno 18. května 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 V letadle do Osla vedle me mel chlapek Chopardy, takove, co tady nedavno prodaval Sibir. V letadle z Prahy mel jednoznacne ctyrprocentni letusak modre, novy typ, Submarinery. Docela pekne, nalestene jak psi kulky. doufám, že jsi mu ukázal nekompromisní tool Doxy, aby si na tebe nedovoloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 (upraveno) No mel jsem je na ruce, mel. :-) Upraveno 18. května 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 V letadle z Prahy mel jednoznacne ctyrprocentni letusak modre, novy typ, Submarinery. Docela pekne, nalestene jak psi kulky. Ty jsou v bílým zlatě a stojej 16 k EUR, ty by slušely i kapitánovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 (upraveno) Aha. To se nedela v oceli? Ze by mel letusak hodinky za 150K NOK.. Se mi nejak nezda. Ze by fejky? Ale tu sponu to melo dost verohodnou. Upraveno 18. května 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 vzhledem k nízkoprocentní orientaci s například orientací na bohatého přítele to není nutně nemožné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 No, zcela to taky nevylucuji, Norwegian asi neplati spatne. Plus diety, plus prescasy, plus priplatky za praci ve vyskach,... :-) Ale,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Dnes jeden zákazník Maurice Lacroix Masterpiece double Retrograde.....akorát teda nemůžu nikde najít verzi s tmavejma číslicema kterou měl...všude na netu jen stříbrná tak nevim jestli sem se nesekl, ale v jejich kolekci jsem na jiný podobný nenarazil tak to snad nebyl fejk:) Že jsem tak smělý, co to bylo za pána? Nebo alespoň čím se tak zhruba živí? ML v téhle cenové relaci se u nás málo vidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Praha:19h, metro Flora, metrosexuál 27r, nové Submarinery20h, Václavské nám., 35r, pepsiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Že jsem tak smělý, co to bylo za pána? Nebo alespoň čím se tak zhruba živí? ML v téhle cenové relaci se u nás málo vidí Nebudu nějak extra konkretizovat, ale pán je majitel jedný solidní stavební firmy,takže vím že si je může s přehledem dovolit Furt sem mu koukal na ruku, takže jsem se snad nesekl....jestli se v ML vyznáš líp než já, nemohl jsem si to splést s jiným typem? Ale jak říkám na netu jsem nic podobnýho nenašel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Nebudu nějak extra konkretizovat, ale pán je majitel jedný solidní stavební firmy,takže vím že si je může s přehledem dovolit Furt sem mu koukal na ruku, takže jsem se snad nesekl....jestli se v ML vyznáš líp než já, nemohl jsem si to splést s jiným typem? Ale jak říkám na netu jsem nic podobnýho nenašel.. Nepovažuju se za odborníka na ML, ale o něco tmavší verze než ta čistě stříbrná se tuším dělá (http://www.redfingerprint.com/watches_detail.php/Maurice_Lacroix/Masterpiece_Double_Retrograde/MP7018-PS101-110). A jinak zrovna ty retrogrejdy jsou dost specifický, takže splést sis je mohl, ale není to moc pravděpodobný Ale jestli měl ty čísla úplně tmavý, nebyly to tyhle? http://www.watchreport.net/shop/maurice-lacroix-replicas/ml.11.maurice.lacroix.masterpiece.double.retrograde.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Nepovažuju se za odborníka na ML, ale o něco tmavší verze než ta čistě stříbrná se tuším dělá (http://www.redfinger...P7018-PS101-110). A jinak zrovna ty retrogrejdy jsou dost specifický, takže splést sis je mohl, ale není to moc pravděpodobný Ale jestli měl ty čísla úplně tmavý, nebyly to tyhle? http://www.watchrepo...retrograde.html Ani jedny z těchto to nebyly, byl to přesně ten typ co je na stránkách Koscomu(např) akorát měl tmaší římský číslice(jen ty čílice). Každopádně byly pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Praha, metro Můstek, 17:06pán 45let v modré košili a na ruce modré Ulysse Maxi Marine Diver na kaučuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2011 Koukal jsem jak puk, kdyz v patek odpoledne v saline cislo 13 z Zidenic na hlavak jel mladej typek (cca. 25 roku) a na ruce mel toto! Evidentne kvuli designu, docela mu ladily k outfitu. Chtel jsem pouzit kozu, ale celou dobu mel na usich sluchatka, takze to neslo... Bezny zakaznik Eltonu tedy evidentne existuje a neni to zadna chimera . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 (upraveno) Dnes v jsem v Brně v Campusu viděl pána s nějakýma hujerkama tvar pouzdra jako Monza barva ciferníku černá potisk bílý, korunka na 9 a tlačítko na 4 jestli bylo i na 2 to jsem neviděl. Takhle na rychlo jsem v googlu obrázek nenašel Mizerný popis, ale tušíte někdo? edit: Tak možná to byly Heur "Jarama" ale kdo ví... zdroj/source Upraveno 24. května 2011 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Dnes Bratislava, zastavka 39-ky. Utla slecna mala Riseman-y a vyzerali na nej super... Som si podla fotiek na nete myslel, ze su vacsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Ja vidam plno veci, ale vsechno zapru. Treba B Montbrillant, B SOH velke a male, k tomu rotujici sestavu Cadillac Escalade, Chevy Camaro, Mustang GT, Cadillac SRX, 911 turbo S cabrio a obcas se objevi Rolls spolu s cimsi od Pateku... V zasade ma ta skupina ale (az na ty pateky) celkem slaby hodinky v porovnani s vozovym parkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Dnes zákazník Tagy Carrera chrono (stříbrné) a jeho paní Tag Golf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se