Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Včera na kamarádově stvatbě to byla dobrá přehlídka, hlavně díky německé části rodiny od nevěsty: strejda měl Vacherony Overseas chrono, ty mě dostaly, teta a jedna sestřenice Rado, babka Longines a děda to zabil digitálkama s kalkulačkou. Dál pak jedny bondovky a dámské Tissot ve zlatě, no bylo na co koukat, ikdyž družičky neměly na ruce nic zajímavýho, ve výstřihu toho bylo až moc :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připojuji se, můj nadřízenej nosí Festiny TDF 2009 a nejvyšší šef má Festiny TDF 2010, oba na kovovém tahu. Skoro se bojím vzít si do práce ( kancelář ) něco lepšího než oni ( ani jeden by na kole neujel ani 10 km ).

Odkaz ke komentáři

Připojuji se, můj nadřízenej nosí Festiny TDF 2009 a nejvyšší šef má Festiny TDF 2010, oba na kovovém tahu. Skoro se bojím vzít si do práce ( kancelář ) něco lepšího než oni ( ani jeden by na kole neujel ani 10 km ).

Ešte sa môžeš vyhovoriť že nosíš fejky. Možno to nespoznajú. :D
Odkaz ke komentáři

Dnešní svatba české modelky Aleny Šeredové a italského čutálisty Gianluigiho Buffona na Vyšehradě...

Tolik Submarinerů jsem pohromadě neviděl. Zajímavé ale na tom bylo, že bez výjimek nové Suby nosili jen chlapci 30 roků max. Zato staré všichni ostatní, i ženy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...