igor261069 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 pondělí jednání - jeden ze subdodavatelů Patek Philippe Nautilus - v reálu paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 pondělí jednání - jeden ze subdodavatelů Patek Philippe Nautilus - v reálu paráda asi nepracuješ ve stavebnictví co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 dnes Hainburg - 13:10 - muz v mercedes C mal JLC reversa ( neviem presne ktore ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Dnes ve FORMEN: hodinkový speciál a několik stran textů, fotek a reklam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Včera na kamarádově stvatbě to byla dobrá přehlídka, hlavně díky německé části rodiny od nevěsty: strejda měl Vacherony Overseas chrono, ty mě dostaly, teta a jedna sestřenice Rado, babka Longines a děda to zabil digitálkama s kalkulačkou. Dál pak jedny bondovky a dámské Tissot ve zlatě, no bylo na co koukat, ikdyž družičky neměly na ruce nic zajímavýho, ve výstřihu toho bylo až moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 Včera...Prostějov...Arkáda...vinotéka... Rolex LV. Koza použita. Sluší ti Gasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 koza me dostala dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2011 včera Velké Bílovice, košt ve sklepu rodinného vinařství Bílků, omega speedmaster automatic (reduced), dámské tag heuer a něco, co jsem nepoznal, snad nějaké starší "závodní" heuery nebo něco v tomto stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 vcera - bratislava - stanok s ovocim a zeleninou pri botanickej zahrade - nejaky pan, co kupoval jedno jablko,mal tag heuer carerra, biely dial.. na slnku vyzerali dost dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 Včera, Mánesova ulice v Praze, Breitling for Bentley. Vzhledem k tomu tmavému Bentley do kterého nastoupily to asi nebyly fejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Dnes v příloze HN "proč ne?!" - Patek Philippe Nautilus Chronograph (ty s tím monosčítačem na šestce) - 891 700,- káčé v Carollinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Dnes opět v práci na mém oblíbeném klietovi Rolex Submariner. Už abych začal šetřit, neb na živo je to opravdu pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Připojuji se, můj nadřízenej nosí Festiny TDF 2009 a nejvyšší šef má Festiny TDF 2010, oba na kovovém tahu. Skoro se bojím vzít si do práce ( kancelář ) něco lepšího než oni ( ani jeden by na kole neujel ani 10 km ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Připojuji se, můj nadřízenej nosí Festiny TDF 2009 a nejvyšší šef má Festiny TDF 2010, oba na kovovém tahu. Skoro se bojím vzít si do práce ( kancelář ) něco lepšího než oni ( ani jeden by na kole neujel ani 10 km ). Ešte sa môžeš vyhovoriť že nosíš fejky. Možno to nespoznajú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Včera ráno na Můstku v metru, pán kolem 60 - GMT Mastery v bicoloru, večer jeden zákazník Longines - krásná chrona z Master Collection, ale večer mě zbořil Pafelik s TopGunama, ty byly nejvíc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Dnešní svatba české modelky Aleny Šeredové a italského čutálisty Gianluigiho Buffona na Vyšehradě...Tolik Submarinerů jsem pohromadě neviděl. Zajímavé ale na tom bylo, že bez výjimek nové Suby nosili jen chlapci 30 roků max. Zato staré všichni ostatní, i ženy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Máš fotky? Ale tak to mám ty správný Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 No Jakubisko, ty musíš být asi taky pěknej Šereda, když tě na tu svatbu pozvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 No to byla docela náhoda, já se šel na ten Vyšehrad jen tak projít. A vůbec jsem nevěděl, že kvůli stávce přeložili svatbu z Víta právě sem. Tak jsem vytáhl foťák a splynul s davem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Výborný fotky. Tvoje ostrý lokty praktika k vydobytí si místa jsou znát. A nevěsta? Krásná. Kam se hrabe nějaká Kate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se