Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

100 ľudí-100 chutí... Niekto rád to, iný zase niečo iné, teda proti gustu žiaden dišputát.. Síce nepoznám dôvod, prečo bol v metre možno auto v servise alebo to je jedno no ale sranda že na ruke hodinky za pár tisíc eur a pán v metre :D Darmo no, niekto jazdí v novom BMW a na ruke fejkové Navimetre, niekto (ako ja) má 16-ročnú Hondu a na ruke hodinky drahšie ako to auto... A niekto zase nemá auto vôbec, no hodiniek v hodnote jeho bytu... Darmo, o tom to celé je ;) A inak obraz dnešnej doby, oči vkuse do mobilu má dnes snáď už aj pes...  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To metro vypada hur, nebo stejne jako ruske ;) nadarmo se nerika, ze amici jsou lepe obleceni rusaci. Stejne velko-chovani.

Odkaz ke komentáři

100 ľudí-100 chutí... Niekto rád to, iný zase niečo iné, teda proti gustu žiaden dišputát.. Síce nepoznám dôvod, prečo bol v metre možno auto v servise alebo to je jedno no ale sranda že na ruke hodinky za pár tisíc eur a pán v metre :D Darmo no, niekto jazdí v novom BMW a na ruke fejkové Navimetre, niekto (ako ja) má 16-ročnú Hondu a na ruke hodinky drahšie ako to auto... A niekto zase nemá auto vôbec, no hodiniek v hodnote jeho bytu... Darmo, o tom to celé je ;) A inak obraz dnešnej doby, oči vkuse do mobilu má dnes snáď už aj pes... :lol2:

Ta fotka je z newyorskeho metra. Tim tu jezdi kazdy. Autem po NY a zvlast po Mamhattanu jezdi jen sebemrskac a nebo ti nejvetsi zbohatlici. Je to peklo, vecne zacpy, pojisteni auta obrovske, ceny za parkovani kosmicke...

@Tano NY metro je jedno z nejstarsich, ne-li nejstarsi v US a hodne pouzivane. Podle toho to taky vypada. Spinave, skarede a to stejne i vetsina stanic.

Odkaz ke komentáři

Andy; ja to tusil

Odkaz ke komentáři

100 ľudí-100 chutí... Niekto rád to, iný zase niečo iné, teda proti gustu žiaden dišputát.. Síce nepoznám dôvod, prečo bol v metre možno auto v servise alebo to je jedno no ale sranda že na ruke hodinky za pár tisíc eur a pán v metre :D Darmo no, niekto jazdí v novom BMW a na ruke fejkové Navimetre, niekto (ako ja) má 16-ročnú Hondu a na ruke hodinky drahšie ako to auto... A niekto zase nemá auto vôbec, no hodiniek v hodnote jeho bytu... Darmo, o tom to celé je ;) A inak obraz dnešnej doby, oči vkuse do mobilu má dnes snáď už aj pes...  :lol2:

Myšlenka, kterou šlo říct pěti slovy tady vyjádřena pěti řádky sraček...

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl kupovat nějaký náušnice pro malou a celkem mě překvapila paní prodavačka (majitelka?) v jednom zlatnictví s AP RO na ruce. Když se mě žena ptala, co říkám na jeden pár naušnic, řekl jsem že nevím, že koukám paní na hodinky a ta si je od tý doby přikrejvala rukou. Pravý podle mě byly.

Odkaz ke komentáři

to by mne pak zajimalo, proc si je zakrejvala kdyz byly pravy :)

Dneska jsem byl kupovat nějaký náušnice pro malou a celkem mě překvapila paní prodavačka (majitelka?) v jednom zlatnictví s AP RO na ruce. Když se mě žena ptala, co říkám na jeden pár naušnic, řekl jsem že nevím, že koukám paní na hodinky a ta si je od tý doby přikrejvala rukou. Pravý podle mě byly.

Odkaz ke komentáři

AndyAaron: Ty Tvoje "spy photos" mě baví :) . Já jel včera metrem C z Florence na Prosek a na Kobylisích vystupoval pán se zaručeně pravými (bez ironie) Navitimery na tahu, Pořád se díval na moje Alpiny a nemohl jsem ty jeho ani blejsknout, asi někdo místní :D ...  

Odkaz ke komentáři

Na dovce v chorvátsku som anglickemu typkovy smiroval a závidel tieto panerai ...pred snorchlovanim si zrovnal lunetu a sup ho pozorovať rybičky...keby som mal aspoň skx tak mu ich pochvalim, videli sme sa asi 5dni, ale s mojimi sarb033 som sa do vody neodvazil, tak mi to pripadalo trápne kecat s nim s suchozemskymi, nabuduce k moru jedine s potapkami...a potom som ešte zahliadol Tissot na gume...tiež fajnpost-40140-1469301618,87.jpgpost-40140-1469301634,59.jpg

Odoslané z Lenovo TAB S8-50F pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...