AndyAaron Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Metro, suby v bicoloru. Zacina to byt nuda. A v modre jsou lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 100 ľudí-100 chutí... Niekto rád to, iný zase niečo iné, teda proti gustu žiaden dišputát.. Síce nepoznám dôvod, prečo bol v metre možno auto v servise alebo to je jedno no ale sranda že na ruke hodinky za pár tisíc eur a pán v metre Darmo no, niekto jazdí v novom BMW a na ruke fejkové Navimetre, niekto (ako ja) má 16-ročnú Hondu a na ruke hodinky drahšie ako to auto... A niekto zase nemá auto vôbec, no hodiniek v hodnote jeho bytu... Darmo, o tom to celé je A inak obraz dnešnej doby, oči vkuse do mobilu má dnes snáď už aj pes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 To metro vypada hur, nebo stejne jako ruske nadarmo se nerika, ze amici jsou lepe obleceni rusaci. Stejne velko-chovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 100 ľudí-100 chutí... Niekto rád to, iný zase niečo iné, teda proti gustu žiaden dišputát.. Síce nepoznám dôvod, prečo bol v metre možno auto v servise alebo to je jedno no ale sranda že na ruke hodinky za pár tisíc eur a pán v metre Darmo no, niekto jazdí v novom BMW a na ruke fejkové Navimetre, niekto (ako ja) má 16-ročnú Hondu a na ruke hodinky drahšie ako to auto... A niekto zase nemá auto vôbec, no hodiniek v hodnote jeho bytu... Darmo, o tom to celé je A inak obraz dnešnej doby, oči vkuse do mobilu má dnes snáď už aj pes... Ta fotka je z newyorskeho metra. Tim tu jezdi kazdy. Autem po NY a zvlast po Mamhattanu jezdi jen sebemrskac a nebo ti nejvetsi zbohatlici. Je to peklo, vecne zacpy, pojisteni auta obrovske, ceny za parkovani kosmicke... @Tano NY metro je jedno z nejstarsich, ne-li nejstarsi v US a hodne pouzivane. Podle toho to taky vypada. Spinave, skarede a to stejne i vetsina stanic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Andy; ja to tusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Asi před hodinou Na břehu Rhony paní 30-40 let měla vintážní černý Seamastery. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 100 ľudí-100 chutí... Niekto rád to, iný zase niečo iné, teda proti gustu žiaden dišputát.. Síce nepoznám dôvod, prečo bol v metre možno auto v servise alebo to je jedno no ale sranda že na ruke hodinky za pár tisíc eur a pán v metre Darmo no, niekto jazdí v novom BMW a na ruke fejkové Navimetre, niekto (ako ja) má 16-ročnú Hondu a na ruke hodinky drahšie ako to auto... A niekto zase nemá auto vôbec, no hodiniek v hodnote jeho bytu... Darmo, o tom to celé je A inak obraz dnešnej doby, oči vkuse do mobilu má dnes snáď už aj pes... Myšlenka, kterou šlo říct pěti slovy tady vyjádřena pěti řádky sraček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 jojo Andy, mám rád černé i modré ,ale modrá je modrá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Dneska jsem byl kupovat nějaký náušnice pro malou a celkem mě překvapila paní prodavačka (majitelka?) v jednom zlatnictví s AP RO na ruce. Když se mě žena ptala, co říkám na jeden pár naušnic, řekl jsem že nevím, že koukám paní na hodinky a ta si je od tý doby přikrejvala rukou. Pravý podle mě byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Myšlenka, kterou šlo říct pěti slovy tady vyjádřena pěti řádky sraček...No tak teba by som chcel vidieť! Alebo vieš čo, radšej ani nie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 to by mne pak zajimalo, proc si je zakrejvala kdyz byly pravy Dneska jsem byl kupovat nějaký náušnice pro malou a celkem mě překvapila paní prodavačka (majitelka?) v jednom zlatnictví s AP RO na ruce. Když se mě žena ptala, co říkám na jeden pár naušnic, řekl jsem že nevím, že koukám paní na hodinky a ta si je od tý doby přikrejvala rukou. Pravý podle mě byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 to by mne pak zajimalo, proc si je zakrejvala kdyz byly pravy Tak třeba nechce, aby všichni okolo věděli. že má na ruce čtvrt míče... A spoléhá se, že 99% lidí nemá šajnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 AndyAaron: Ty Tvoje "spy photos" mě baví . Já jel včera metrem C z Florence na Prosek a na Kobylisích vystupoval pán se zaručeně pravými (bez ironie) Navitimery na tahu, Pořád se díval na moje Alpiny a nemohl jsem ty jeho ani blejsknout, asi někdo místní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Diky Spinxxi, ne vzdycky to jde, ale obcas se zadari. Jinak kdybych mel odsud reportovat kazde suby, tak nedelam nic jineho. Tak se snazim jen zajimavejsi kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Na dovce v chorvátsku som anglickemu typkovy smiroval a závidel tieto panerai ...pred snorchlovanim si zrovnal lunetu a sup ho pozorovať rybičky...keby som mal aspoň skx tak mu ich pochvalim, videli sme sa asi 5dni, ale s mojimi sarb033 som sa do vody neodvazil, tak mi to pripadalo trápne kecat s nim s suchozemskymi, nabuduce k moru jedine s potapkami...a potom som ešte zahliadol Tissot na gume...tiež fajn Odoslané z Lenovo TAB S8-50F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Právě teď Sport2 - formule 1 - mladý Král má na ruce něco na černobílém hadru. Asi někdo odsud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 asi tyhle: http://iluxus.cz/2012/04/11/na-dovolenou-jako-delane-certina/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 To by asi souhlasilo - ten druhý komentátor má podle všeho také nějaké Certina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 jeste doplneni, neni to asi hadr ale origo dvoubarevna guma: http://www.watchalyzer.com/certina-watches/gent-automatic-collection/certina-ds-action-diver-automatic-chronograph-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Byl tam záběr celkem zblízka a ten nápis tam vidět nebyl. Podle mě to bude hadr. Hodinky mu padají na stranu jak jsou těžké, na gumě by seděly asi lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se