financ Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 jj, také jsem si všiml... s ničím jiným jsem ho snad neviděl Jo,to je on. Ted tu takový byl
Krrtek Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Zrovna ted typek ve Wine food market u kulataku - Dejvice tIpuju PAM 188 a tricko HD;-)
Povidláček Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Nebyl jste dnes někdov termálech v Laa an der Thaya? Viděl jsem tam česky mluvícího pána se žlutýma plavkama jak blbnul se synkem a měl potápky Rolex na ruce (nevím jestli Submariner nebo Seadweller, nevyznám se, ale vím že měly zapuštěný heliový ventil zleva)
financ Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Nebyl jste dnes někdov termálech v Laa an der Thaya? Viděl jsem tam česky mluvícího pána se žlutýma plavkama jak blbnul se synkem a měl potápky Rolex na ruce (nevím jestli Submariner nebo Seadweller, nevyznám se, ale vím že měly zapuštěný heliový ventil zleva)Suby jsou bez heliáku
Krrtek Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Dnes trhy na kulataku v Dejvicich nejaky kolega IWC big pilot. Husty stroj!
RocketRaccoon Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Vcera v Modrem Zubu na Narodni moc pekne Rolex GMT Master II a pak na Vodickova Cartier Diver. Oboje Top v mem seznamu prani.
AndyAaron Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Kdyz jsem videl tohle, vzpomnel jsem si na mistniho carodeje
Návštěvník Mitak Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Kamarádovy Primky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 a kamarád má eRko postavený na podvozku Audi R8 :-).
bohus76 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Zase na druhou stranu Davide,konečně pěkné primky a skeletony k tomu :-)
financ Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 ti asi nerozumím. Na jakou druhou stranu? Mě se ty hodinky líbí moc a jejich majitele znám. Je to jeden z autorů tohohle autíčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Aha,myslel jsem,že kritizuješ downgrade prim a Molnár Fábry :-)
financ Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 tvl, četl jsem si to po sobě několikrát a kde to tam vidíš?
bohus76 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 (upraveno) Zkrátka mi ta hláška eRko a A 8 se smajlíkem přišla jako vtip.Toť vše.Přišlo mi nepravděpodobné stavit eRka na podvozku Audi,mýlil jsem se. Upraveno 31. července 2016 uživatelem bohus76
tmoris Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Právě proto se ptám. Naživo to vypadalo ještě hůř - neskutečně přeplácané podivné hodinky.. Díky za upřesnění Prave BfB nejsou o moc lepsi
Filip.J Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Dnes mezi dárci na transfúzce: ProTreky na titanu, Risemany a 50 mm Diesely v barvě mědi...
JaRooN Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Hezká úprava SKX007 od @one.second.closer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Zajímavé, ale ten terčík na vteřinovce mi teda přijde obřííííí až hrůza
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se