Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Už se to řešilo v jiném vlákně. Přesně tyhle hodinky jsem 2 roky s láskou nosil. Vůbec mě netěší, že má stejné. Byl bych dost nerad, aby se jim tu začalo říkat Kajínkovky... 

No, a jak to tak čtu, má je nové. By mě zajímalo, jestli se s nima někdy naučí zacházet. Jde o hodinky CITIZEN ProMaster AS4030-59-E Eco Drive se solárním dobíjenm a automatickým rádiovým seřizováním. Počet funkcí odpovídá funkcím dobře vybavených digitálek:

Druhý čas

Kalendář

Indikace AM/PM

Stopky

Budík

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se to řešilo v jiném vlákně. Přesně tyhle hodinky jsem 2 roky s láskou nosil. Vůbec mě netěší, že má stejné. Byl bych dost nerad, aby se jim tu začalo říkat Kajínkovky...

No, a jak to tak čtu, má je nové. By mě zajímalo, jestli se s nima někdy naučí zacházet. Jde o hodinky CITIZEN ProMaster AS4030-59-E Eco Drive se solárním dobíjenm a automatickým rádiovým seřizováním. Počet funkcí odpovídá funkcím dobře vybavených digitálek:

Druhý čas

Kalendář

Indikace AM/PM

Stopky

Budík

Proč by se s nimi nenaučil zacházet? Ty jsi to zvládl?
Odkaz ke komentáři

Četl jsi někdy něco o Kajínkovi? Není tak blbej aby nepochopil tak jednoduchý hodinky. Ale to jen tak na okraj.

Já jsem ale neřekl, že musí bejt nutně blbej. Akorá si myslím, že když se někdo dostane po tolika letech z kriminálu, má asi jiný starosti, než si hrát s hodinkama. Leda by to byl chronomil jako my. Tak, třeba je, no...

Odkaz ke komentáři

O víkendu při prolívání hrdla na náplavce toho bylo poměrně dost, především turisti prostě nikdy nezklamou a asi nejlepším kouskem byly rose gold JLC, na ruce šedesátníka z Itálie. Bohužel jsem nestihl foto, protože si po chvíli přesednul a pak už byl mimo můj dosah, ale když jsem zpětně hledat, jaký model to byl, tak bych si přisadil, že Master Tourbillon Dual time a seděli mu, i k němu jako takovému fakt parádně.

Odkaz ke komentáři

Dnes cca kolem 16:45 vystupoval z dvojky u vojenský nemocnice chlápek s malým klukem a na ruce měl nový Longines Hydroconquest se všema číslama. Včera jsem pak viděl v tramvaji na stejný trase mlaďocha s černýma bondovkama na ruce. Tam jsem si ale nebyl jist pravostí 

post-32970-0-41444000-1496075372_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V neděli v tramvaji na IPáku nastupují 2 francouzské páry (starší rodiče a nejspíše jejich syn s manželkou, též už dospělí). Starší pán měl na ruce VC Patrimony! Model netuším či bílé zlato či platina, každopádně model bez sekundovky a rád bych si myslel, že jde o fejk či nějakou napodobeninu, ale kříž i nápis na cifru bylo možné zřetelně rozpoznat/přečíst. Vacherony jsou zcela mimo moji ligu, takže ani kdyby to byl fejk, tak bych nepoznal, ale všichni byli solventně vystrojení a nevím, zda by zrovna starý pán potřeboval machrovat fíky. Nicméně slovo do pranice: ten stejný pán měl sandále s ponožkami! :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...