Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V neděli při cestě tramvají v Praze na zastávku Slavie vedle mě rammsteiňák s Fortis B 42 automatic na gumě.

Odesláno

Dneska kolem devaty v metru na IPaku (smer Haje) vedle me typek pilotky Archimede. Konecne jsem zahlidl neco zajimavejsiho :)

Měl na sobě červenou dřevorubeckou košili?

Odesláno

Včera jsem vyšel na zahradu, bylo takový podivný světlo, mrknu na oblohu a hrklo ve mně, myslel jsem v tu chvíli, že už si pro mě přišel...není to sice o hodinkách, ale tak aspoň uvedu, že to bylo asi ve 20:15 hodin

post-14724-0-07976000-1496230949_thumb.jpg

Odesláno

Včera jsem vyšel na zahradu, bylo takový podivný světlo, mrknu na oblohu a hrklo ve mně, myslel jsem v tu chvíli, že už si pro mě přišel...není to sice o hodinkách, ale tak aspoň uvedu, že to bylo asi ve 20:15 hodin

attachicon.gifIMG_91588.JPG

Tak to je hodne luxusni fotka  :eek: ja na to koukal vcera vecer taky v Praze, neco sem fotil ale mam jen nekvalitni fotky z mobilu, ale zas ten cervenej mordor byl nad Prazkym hradem :D

Odesláno

Dneska v Plzni chlapík v šedém Passatu kombi na ruce Braitle Navitimer. Stáli jsme vedle sebe pár vteřin na semaforu a myslím, že to byly fíky. Aspoň podle toho, jak se mu lesklo sklíčko.

Odesláno (upraveno)

Klient z Loděnice Ulysse Nardin Marine Diver. Když jsem je pochválil, tak že je prý má na loď, jsou vodotěsné a pro slabší oči čitelné.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Dneska prodavačka v Klenoty Aurum v brněnské Olympii a na ruce Omegy, jen ten tah mi přijde divnej a ten subcifr na 9 rozdělenej křížem.. Ale všechny modely Omegy neznám, tak nezpoznám fík takže se případně omlouvám předem za podezřívání ;) 

post-43203-0-96333800-1496353524_thumb.jpg

Odesláno

třeba byly v Klenotech v akci, nebo je našla doma po dědovi, a nejhorší varianta je, že ji je věnoval milenec :frusty:

Odesláno

To nevím ale už je má celkem dlouho. Mrkni na str. 251  ;)

Tam se o tom sice píše, ale se stejným závěrem jako zde - možná pravé, možná fake. Takže nic a jedině se té paní zeptat :)

Na str. 251 dal někdo ale fotku Moonů někde z netu a jen tam zmínili ty koncovky tahu.. Tady jsem zkusil udělat výřez jen hodinek. Je tam vidět kříž na subcifru a teď koukám, že to vypadá, jako by chyběla ručka na subcifru na 6, ale možná, že jen není dobře vidět kvůli kvalitě fotky.. 

post-43203-0-41880200-1496406031_thumb.png

Odesláno (upraveno)

logo vypadá nějak nakřivo, korunka je moc veliká

a podle ruček to vypadá na Broad Arrow, i ten kříž na subcifru na 9 by odpovídal, ale asi zase chybí datum na 6

Upraveno uživatelem pebe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...