cuborg Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 V neděli při cestě tramvají v Praze na zastávku Slavie vedle mě rammsteiňák s Fortis B 42 automatic na gumě.
Ragoon Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Dneska kolem devaty v metru na IPaku (smer Haje) vedle me typek pilotky Archimede. Konecne jsem zahlidl neco zajimavejsiho
ragu Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Dneska kolem devaty v metru na IPaku (smer Haje) vedle me typek pilotky Archimede. Konecne jsem zahlidl neco zajimavejsiho Měl na sobě červenou dřevorubeckou košili?
Ragoon Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Měl na sobě červenou dřevorubeckou košili? Kosili mel, tusim ze vzor nejaka kostka, do cervena snad jo, cumel sem spis na hodinky ... byls to ty?
JR_2010 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Včera jsem vyšel na zahradu, bylo takový podivný světlo, mrknu na oblohu a hrklo ve mně, myslel jsem v tu chvíli, že už si pro mě přišel...není to sice o hodinkách, ale tak aspoň uvedu, že to bylo asi ve 20:15 hodin
Ragoon Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Super, tak to je nahodicka ... tez zdravim
Ragoon Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Včera jsem vyšel na zahradu, bylo takový podivný světlo, mrknu na oblohu a hrklo ve mně, myslel jsem v tu chvíli, že už si pro mě přišel...není to sice o hodinkách, ale tak aspoň uvedu, že to bylo asi ve 20:15 hodin IMG_91588.JPG Tak to je hodne luxusni fotka ja na to koukal vcera vecer taky v Praze, neco sem fotil ale mam jen nekvalitni fotky z mobilu, ale zas ten cervenej mordor byl nad Prazkym hradem
Pavelpu27 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Dneska v Plzni chlapík v šedém Passatu kombi na ruce Braitle Navitimer. Stáli jsme vedle sebe pár vteřin na semaforu a myslím, že to byly fíky. Aspoň podle toho, jak se mu lesklo sklíčko.
zbuddy Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Klient z Loděnice Ulysse Nardin Marine Diver. Když jsem je pochválil, tak že je prý má na loď, jsou vodotěsné a pro slabší oči čitelné. Upraveno 1. června 2017 uživatelem zbuddy
Sundance Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Dneska prodavačka v Klenoty Aurum v brněnské Olympii a na ruce Omegy, jen ten tah mi přijde divnej a ten subcifr na 9 rozdělenej křížem.. Ale všechny modely Omegy neznám, tak nezpoznám fík takže se případně omlouvám předem za podezřívání
AndyAaron Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Rovna koncovka tahu uz vzbuzuje podezreni.
ferrycz Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 třeba byly v Klenotech v akci, nebo je našla doma po dědovi, a nejhorší varianta je, že ji je věnoval milenec
Sundance Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Takže myslíte, že jsem se s fíkem trefil, jo?
Roland Sands Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Takže myslíte, že jsem se s fíkem trefil, jo? To nevím ale už je má celkem dlouho. Mrkni na str. 251
JanNovakJan Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Tam se o tom sice píše, ale se stejným závěrem jako zde - možná pravé, možná fake. Takže nic a jedině se té paní zeptat
Sundance Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 To nevím ale už je má celkem dlouho. Mrkni na str. 251 Tam se o tom sice píše, ale se stejným závěrem jako zde - možná pravé, možná fake. Takže nic a jedině se té paní zeptat Na str. 251 dal někdo ale fotku Moonů někde z netu a jen tam zmínili ty koncovky tahu.. Tady jsem zkusil udělat výřez jen hodinek. Je tam vidět kříž na subcifru a teď koukám, že to vypadá, jako by chyběla ručka na subcifru na 6, ale možná, že jen není dobře vidět kvůli kvalitě fotky..
pebe Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 (upraveno) logo vypadá nějak nakřivo, korunka je moc veliká a podle ruček to vypadá na Broad Arrow, i ten kříž na subcifru na 9 by odpovídal, ale asi zase chybí datum na 6 Upraveno 2. června 2017 uživatelem pebe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se