Jirka19 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 V sobotu v Bedřichově šel naproti přes silnici chlap s rodinou a mám pocit že měl oranž Monstra na tahu (jistej si nejsem, bylo to přecijen přes silnici). Já měl přitom oranž Monstra na tahu ve skříni v penzionu kde jsme bydleli.
Robertilos Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Ještě pár kuchtíků na GFF v Ostravě
VitekB Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Lokál Hamburk kolem oběda a vlevo Datejust, vpravo Suby
Tichus Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Dneska tesne pred 12 ve Starbucks v Ostrave v Karoline typek s cernymi keramickymi chrono bondovkami...vyznamne jsem na ne cumel, ale radeji jsem se trochu krotil, protoze jestli to nebyl nikdo odsud, tak vypadal, ze by se mnou nemel moc prace... :-p Sent from my iPad using Tapatalk
Harwey Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Normalne clovek kuka po babach v obchodakoch, na obede, v krcme atd., ale teraz bezne sledujem kto ma ake hodinky. Hosi hosi co ste to vykonali:)
Ragoon Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Normalne clovek kuka po babach v obchodakoch, na obede, v krcme atd., ale teraz bezne sledujem kto ma ake hodinky. Hosi hosi co ste to vykonali:) Mam to uplne stejne
Povidláček Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Dnes jedna pacientka měla toto. Prý se složila rodina k šedesátinám.
Irma Bunt Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Dnes jedna pacientka měla toto. Prý se složila rodina k šedesátinám.IMG_2671.JPGMá tu ruku solidně přiškrcenou...
Povidláček Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Paní byla silnější to je fakt, ale fotka to dost zkresluje. Měla ruku v blbým úhlu a zrovna byla na loktech a tak divně jí zkroutila. Ale článek navíc by snesla Sent from my iPhone using Tapatalk
nividic Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 ... Měla ruku v blbým úhlu a zrovna byla na loktech a tak divně jí zkroutila. Ale článek navíc by snesla Hele kdyby to psal Kuncak, tak to vsichni pochopi, ale uz i ty???
sidetone Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Prodejce Porsche Prosek, moc pěkný steinhart ocean one s keramickou lunetou. Při letmém pohledu jsem myslel, že to jsou suby, divný
gerhard Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Na palube Fly Dubai pán predo mnou sermoval rukami po display ktorý mu nereagoval. Kozu som neskúšal, bolo by to vzhľadom na jeho pôvod risk ...
siwi Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Před hodinou se mnou jely v metru z Čerňáku na Florenc Citizen AS4050:
villain83 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Hele kdyby to psal Kuncak, tak to vsichni pochopi, ale uz i ty??? :-))
Roland Sands Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Hotel Kraví hora a pán v tričku škoda motorsport (o víkendu se zde jede rally) pravděpodobně rlx pepsi.
Tichus Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Ty jo, do minuleho tydne nic a ted proti me v rychliku z Opavy do Ostravy pan v nejlepsich letech zase s chrono bondovkama, ale tentokrat modryma... quartzky to nejsou, takze je sance, ze jsou origo, ale nijak bliz to zkoumat nemuzu...Kozu nezkousim, zas takovej bourak, abych ji zahlasil v plnem vlaku, nejsem
vanderB. Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Minulý týden Pension RUT Staré splavy muž s plnovousem. Na ruce měl drobné Rolexky
nividic Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Vcera na obede v pivovaru pod lipou v kysicich fousatej chlapik a becka soh na racing gume. Byl jsem duchem trochu mimo a na kozu sem zapomnel. Nekdo vocad?
tenge Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Včera byl docela bohatý den na pěkné kousky...šedivé bicolorové DJ, B navitimer světlé, BfB, Sub, pak mě málem přejelo Ferrari F 430, naopak já málem odřel Bentaygu..
Povidláček Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Před chvílí v metru na Staroměstský vystupoval mladej kluk s brunetkou a na ruce měl SKX007 na bond natu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se