Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V sobotu v Bedřichově šel naproti přes silnici chlap s rodinou a mám pocit že měl oranž Monstra na tahu (jistej si nejsem, bylo to přecijen přes silnici). Já měl přitom oranž Monstra na tahu ve skříni v penzionu kde jsme bydleli.

Odesláno

Dneska tesne pred 12 ve Starbucks v Ostrave v Karoline typek s cernymi keramickymi chrono bondovkami...vyznamne jsem na ne cumel, ale radeji jsem se trochu krotil, protoze jestli to nebyl nikdo odsud, tak vypadal, ze by se mnou nemel moc prace... :-p

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Normalne clovek kuka po babach v obchodakoch, na obede, v krcme atd., ale teraz bezne sledujem kto ma ake hodinky. Hosi hosi co ste to vykonali:)

Mam to uplne stejne :D

Odesláno

Paní byla silnější to je fakt, ale fotka to dost zkresluje. Měla ruku v blbým úhlu a zrovna byla na loktech a tak divně jí zkroutila. Ale článek navíc by snesla :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

... Měla ruku v blbým úhlu a zrovna byla na loktech a tak divně jí zkroutila. Ale článek navíc by snesla :)

Hele kdyby to psal Kuncak, tak to vsichni pochopi, ale uz i ty??? :lol2:

Odesláno

Ty jo, do minuleho tydne nic a ted proti me v rychliku z Opavy do Ostravy pan v nejlepsich letech zase s chrono bondovkama, ale tentokrat modryma... quartzky to nejsou, takze je sance, ze jsou origo, ale nijak bliz to zkoumat nemuzu...

Kozu nezkousim, zas takovej bourak, abych ji zahlasil v plnem vlaku, nejsem :)

Odesláno

Minulý týden Pension RUT Staré splavy muž s plnovousem. Na ruce měl drobné Rolexky

Odesláno

Včera byl docela bohatý den na pěkné kousky...šedivé bicolorové DJ, B navitimer světlé, BfB, Sub, pak mě málem přejelo Ferrari F 430, naopak já málem odřel Bentaygu..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...