pebe Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 (upraveno) Pěkné stop motion video opravy Rolexek super Upraveno 28. června 2017 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Pěkné stop motion video opravy Rolexek paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Retro digi casio na velke tlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Pán Primátor jedného nemenovaného mesta. Trošku ma jeho hodinky zaskočili.. Vie niekto čo sú zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 "kožená" část pouzdra okolo lunety, křížové šroubky na lunetě, mega korunka, "šroubovací" tlačítka, divně zamlžené skloa řemen atypicky vykouslý aby šel až k pouzdru mezi nožkama . . .hmmm . . . něco z tržnice? A vůbec se nediv, teď o víkendu příbuzný třepal hodinkama že mu nejdou, říkám jak to - nosil Orienty perpetual cal. - a ono nééé,to jsou "Sharky" - doporučil mi je kolega, má troje a všechny mu jdou - tenhle šmejd to byl konkrétně: no a tento příbuzný dělá ředitele ve strojírenské fabrice s obratem 160 mil. / rok, asi tak. Prostě lidi co se o to nijak hlouběji nezajímají mají takovéto typy hodinek "z tržnice", nic neobvyklého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Před chvílí bus 125 z Hájů a týpek s Moonama. Někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Taky před chvílí-105 bus z Filmových ateliérů - solidně vyhlížející pán na ruce primky sporty II bledě modrý na hnědý kůži. Moc hezkej stav. Měl zavazovací mokasíny na boso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) No a hned na to v metru Korks, korks, jako diesel, asi diesel, invicta, jeden němec na ruce fejk snad na tři různý značky dohromady a pak malej cikánek s Londžínama HáCéčkama. Upraveno 29. června 2017 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Včera v Brandýse na koncertě Doktor P.P. měl modré bondovky. Jestli vlnkované nebo ceramic jsem na dálku nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Chorvatsko Viganj, na obede bar Ciringito cesky mluvici pan s Rlx NDc. Nekdo zdejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Berghotel Malta Rakousko, Cesi vedle u stolu a pan Omegy Seamaster Chrono modre na tahu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Vcera manzel kolegyne z DE ... na ruke suma ...tak sme hodili pokec ...ze ich dlho zhanal a isiel cielene po nich ...wristhot ako dokaz;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 V Las Vegas jsem potkal chlapka, cca kolem padesatky. Na ruce mel zlate Rolex President posete diamanty s cifernikem z malachitu. Vypadaly dost podobne temto jen s tim rozdilem, ze diamanty byly pouze na lunete a na pouzdru a nozkach, ne na tahu. Dali jsme se do reci. Vytahl historku, ze to je nejaka limitka asi dvaceti peti kusu ku prilezitosti Camp David Accords. Nevedel jsem o co jde, tak mi vypravel historku o tom, jak americky president Jimmy Carter inicioval setkani egyptskeho prezidenta Anwara El Sadata a izraelskeho premiera Menachema Begina v Camp David, kde podepsali egyptsko izraelskou mirovou smlouvu (https://en.wikipedia.org/wiki/Camp_David_Accords). Ti tri si udajne rozebrali cisla hodinek 1, 2, 3 a zbytek sel do prodeje.No, historka pekna, ale snazil jsem se to googlit a nikde jsem nenarazil na informaci, ktera by to potvrdila. Tak kdyby o tom nekdo z Rolex specialstu neco vedel, tak budu rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Béčka dnes na Floře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Včera na pazuře jednoho zákazníka fejkové Audemars Piguet Royal Oak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Včera autobus Žižkov, velmi štíhlý postarší pán na ruce Jaeger Lecoultre Master Grande Tradition Tourbillon na krémové kůži.Vzhledem k ceně - je to možné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Pár momentek z víkendové Budapešti. Sponzoři Red Bull Air Race tradičně Breitling, ale i Hamilton a Alpina. Hamilton byl asi nejvíc vidět. Co 15 minut reklama na panelu, měli stánek s hodinkama v cenách kolem 40-50 k a maketu letadla k pózování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Lanškroun, pravděpodobně majitel kempu. Na ruce Ploprofy na meshi. Fotku jsem nedělal, páč jsem byl vylitej jak váza ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marash Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 V nedeli bus regiojet z Prahy do Drazdan a dale do Berlina, pan s cernymi SMP (uplne dobre jsem nevidel, ale myslim uz bezvlnkova verze). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Slash ma dneska 116610 lv a Axel podle me neco od Pierre Kunz ale u nej je to vazne hrubej odhad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se