Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

"kožená" část pouzdra okolo lunety, křížové šroubky na lunetě, mega korunka, "šroubovací" tlačítka, divně zamlžené sklo
a řemen atypicky vykouslý aby šel až k pouzdru mezi nožkama . . .hmmm . . . něco z tržnice?

A vůbec se nediv, teď o víkendu příbuzný třepal hodinkama že mu nejdou, říkám jak to - nosil Orienty perpetual cal. - a ono nééé,

to jsou "Sharky" - doporučil mi je kolega, má troje a všechny mu jdou - tenhle šmejd to byl konkrétně:

no a tento příbuzný dělá ředitele ve strojírenské fabrice s obratem 160 mil. / rok, asi tak. Prostě lidi co se o to 

nijak hlouběji nezajímají mají takovéto typy hodinek "z tržnice", nic neobvyklého.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a hned na to v metru Korks, korks, jako diesel, asi diesel, invicta, jeden němec na ruce fejk snad na tři různý značky dohromady a pak malej cikánek s Londžínama HáCéčkama.

Upraveno uživatelem leebauer
Odkaz ke komentáři

V Las Vegas jsem potkal chlapka, cca kolem padesatky. Na ruce mel zlate Rolex President posete diamanty s cifernikem z malachitu. Vypadaly dost podobne temto jen s tim rozdilem, ze diamanty byly pouze na lunete a na pouzdru a nozkach, ne na tahu.

a35ab7d4d9888fc4dccafddedbe6008d--mens-r

Dali jsme se do reci. Vytahl historku, ze to je nejaka limitka asi dvaceti peti kusu ku prilezitosti Camp David Accords. Nevedel jsem o co jde, tak mi vypravel historku o tom, jak americky president Jimmy Carter inicioval setkani egyptskeho prezidenta Anwara El Sadata a izraelskeho premiera Menachema Begina v Camp David, kde podepsali egyptsko izraelskou mirovou smlouvu (https://en.wikipedia.org/wiki/Camp_David_Accords). Ti tri si udajne rozebrali cisla hodinek 1, 2, 3 a zbytek sel do prodeje.

No, historka pekna, ale snazil jsem se to googlit a nikde jsem nenarazil na informaci, ktera by to potvrdila. Tak kdyby o tom nekdo z Rolex specialstu neco vedel, tak budu rad :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...