Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zatimco na obrazku je to vylozene decentni kousek...

V 16. 12. 2017 v 12:49, Pavelpu27 napsal:

Včera na plese. V reálu vypadají trochu přeplácané.

Upraveno uživatelem JohnDoe
Odesláno
  V 16. 12. 2017 v 17:24, JohnDoe napsal:

Zatimco na obrazku je to vylozene decentni kousek...

Jasně, on je to kolotoč i na tom obrázku. Naživo jsem je ještě neviděl (při cenovce USD 17k není divu).
Odesláno

Dneska při neformální debatě v jedný státní instituci Stowa Flieger No Logo a Hamilton Jazzmaster Day Date Silver Dial. Slušný, oba borci nad hodinkama přemýšlejí, nemají jen jedny a byl z toho fajn pokec. Koza nebyla na místě ;)

Odesláno

Nazivo jsi jeste nevidel, ale pises, ze nazivo vypadaji trochu preplacane?

V 17. 12. 2017 v 12:32, Pavelpu27 napsal:

Jasně, on je to kolotoč i na tom obrázku. Naživo jsem je ještě neviděl (při cenovce USD 17k není divu).

Odesláno
  V 20. 12. 2017 v 0:03, JohnDoe napsal:

Nazivo jsi jeste nevidel, ale pises, ze nazivo vypadaji trochu preplacane?

Myslel jsem to tak, že jsem je PŘEDTÍM naživo neviděl. Na obrázku to nebylo tak hrozné. Naživo je to vzhledem k velikosti horší.

Odesláno
  V 20. 12. 2017 v 9:42, Pavelpu27 napsal:

Myslel jsem to tak, že jsem je PŘEDTÍM naživo neviděl. Na obrázku to nebylo tak hrozné. Naživo je to vzhledem k velikosti horší.

Hlavně vzít si tohle na jiný ples než maškarní, nebo potápěčský je vážně .... přeplácaný ;)

Odesláno

Uplne vidim ten potapecskej ples! V tombole harpuny a poukazky na noc v kleci pro dva.

Mikrochrono

7e2ca7ed16c7880f6cdcde614ba5b387.jpg

Quarter past 12

Clemens Herkommer, LPQM

This image taken with an optical microscope shows a readily clad microresonator device which is intended to be used for frequency comb generation in the mid-infrared wavelength range. In order to handle the tensile stress of LPCVD-deposited silicon nitride films a stress-release pattern was included to avoid crack formation. During the wafer design the filler pattern is generated with a software routine and sometimes leads to interpretable artefacts, such as a clock showing quarter past 12. Time to go home, for a laborious scientist!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...