vicomt Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Včera na magistrále chronomág s Lexusem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Dnes v metru starý pán s taškou na kolečkách a Prim Sport II s Kovotexem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Dnes restaurace Nola na Pankraci a pokud jsem se dival dobre, tak mel typek reedici Autavii v panda dialu. BoR tah by souhlasil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Včera na magistrále chronomág s Lexusem. Myslím si, že je to auto paní domácí od Chronomagora. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Včera týpek na stojáka venku U Veverky v Eliášovce a PO v chronu. Někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Oranžový PO chrono dneska v práci na členovi komise SAK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 (upraveno) Celoevropské setkání našich obchodníků: italský šéf divize Daytony, kolegové z Itálie + Francie + Portugalsko směs všech solidních značek a vše v chronu (!), Němci + Poláci cokoli co ukazuje čas, Angličané vesměs domácí produkci, Benelux + španělský obchodní ředitel + americký CEO = holé ruce. Upraveno 22. dubna 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Včera v Moravské nové vsi na dni otevřených sklepů měl jeden pán černé keramické suby s datem na pěkném hnědém řemenu...hádal bych, že ručně šitý od některého ze zdejších borců. To byl na 99% někdo odtud :-). Pak ještě jeden vinař ve sklípku č. 29 měl moc pěkné vintage zlaté Longiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Včera po sedmý večer v metru. Starší pán v šortkách - Citizen Aqualand. Okolo roku 2000 jsem je taky asi rok všude tahal.Furt se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Na Mag. Rezonanci v Protonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Včera po sedmý večer v metru. Starší pán v šortkách - Citizen Aqualand. Okolo roku 2000 jsem je taky asi rok všude tahal.Furt se mi líbí.Aqualand je docela sirokej pojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Aqualand je docela sirokej pojem.Konkrétně - CITIZEN PROMASTER AQUALAND DIVER WATCH JP-2000-08E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 To jsou imho nejhezci a nejlegendarnejsi Aqualandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Pro mě určitě.Nedávno tady zrovna jedny proletěly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Na co je ten kulatej vystupek vlevo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 (upraveno) Cidlo hloubkomeru. Upraveno 23. dubna 2018 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Akorát se ale spíná až 1 metr pod hladinou.Než jsem se to někde dočetl, skoro jsem se utopil ve vaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Cidlo hloubkomeru. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Malá teraz fičí na skupine Kollárovci a hodinky nemajú zlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se