prischera Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Sice nejsou s chronografem, ale se strojkem (chvili sem zvazoval ze pro srandu napisu s kalibrem ) ake jsou fajn. Shodou okolnosti mi zrovna dneska prisly z Ciny a az me prekvapilo zpracovani. Za 10$... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Teď mě ještě napadly knoflíčky s tourbillonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Já dnes ve výtahu v Karolíně Ostrava potkal borce, který měl na ruce bicolor Rolex. Pokud jsem dobře viděl. Já samozřejmě Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) prave ted u nas v jidelne (je to nedaleko Karoliny v Ostrave) kluk s bicolor DJ Upraveno 18. října 2018 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Dnes okolo 18:30 v Praze směr kulaťák (Dejvice) v koloně modrý Focus s M na spz a odznáčkem, kdopak to byl? Poprvé jsem zahlédl na autě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 prave ted u nas v jidelne (je to nedaleko Karoliny v Ostrave) kluk s bicolor DJTo jsme asi oba potkali toho samého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Dnes okolo 18:30 v Praze směr kulaťák (Dejvice) v koloně modrý Focus s M na spz a odznáčkem, kdopak to byl? Poprvé jsem zahlédl na autě :-)Ha, to me zajima. Modrejch dvojkovejch focusu s M na spz a odznackem chronomagu v Praze moc nebude. Takze to vypada, jako moje auto. Jen v tu chvili melo byt v servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Asi zkušební jízda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Přesně, přece bys nechtěl aby ti to dali nevyzkoušený, tak si s tím servisák dojel na nákup, vyvést bordel a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 (upraveno) Uz je doma. Nablejskanej Edit: blby je, ze mu to v Praze vydrzi tak den s noci... Upraveno 19. října 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 omlouvam se, sice malinko off-topic proti puvodnimu smyslu tohohle vlakna, ale myslim, ze novy pocin Marka Bohace by melo videt vetsi auditorium nez sekce kapesnich hodinek no tak jsem zase něco smontoval , tentokráte magické hodiny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Dnes u nas v malomeste v prijemnej kaviarni navitimery, ci boli origo to neviem, orli zrak uz davno nemam :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Dnes v České Lípě centrum Andy a pán a vlnkovejma bondovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Dnes kolega z Phy s PAM 359 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Teď před chvílí v metru na áčku mladej borec v brýlích a béžovým kabátě a na ruce vlnkatý bondovky v baterce. Málem na Můstku zapomněl vystoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Povidlacku, od tebe uz ocekavam evidenci a ne jen kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Andy, ty hodinky jsem měl jak na talíři, pěkně vykasanej rukáv, stál jsem kousek od něj. Ale držel se horní tyče, metro plný lidí, to focení by šlo fakt blbě kamuflovat a takovej paparazzi jako ty teda nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Vcera v letadle IST-PRG sedam vedle typka a vidim krasne kvartz bondovky na ruce. Rikam to je beeman. Tak si rikam o hodinky ze se chci podivat. Ukazuje ale tvari se divne. Vysvetluju mu rozdil v indexech mezi myma automatama. Podle pohledu hadam ze pan asi neni zdejsi. Pan se po chvili zveda a odchazi sednou na jine misto. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Náš finanční ředitel Orisky divers Sixty-five se zeleným cifrem, viděl jsem je poprvé naživo a tímto vracím na můj wishlist. Jsou super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Vcera na Whisky Life Prague pepsiny na jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se