Harwey Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Dnes u pana vcelara Dedinskeho ZEPPELIN NEW CAPTAIN'S LINE 8662-5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 V reckem Argostoli na ostrove Kefalonie obchod s hodinkama a oranzovy 1st gen Monstra na gume. Jsem myslel ze uz nejdou novy sehnat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 před 41 minutami, Povidláček napsal: V reckem Argostoli na ostrove Kefalonie obchod s hodinkama a oranzovy 1st gen Monstra na gume. Jsem myslel ze uz nejdou novy sehnat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Doufam, ze si za tech 180 euro nezavahal:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Kdyby byly jak rikas, tak bych je snad i koupil (a to se mi nikdy monstra nelibily), ale baba za ne chtela 495,- € coz mi prijde uz dost (mam je porad zafixovany jako ten typ hodinek, co clovek dycky objednal ze singapurskyho eshopu prave pod tech 200 ecek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Tyjo, to bych je normálně vzal, ať je mám od novoty. Myslím, že za cenu co uvádíš se kdysi +- i u nás prodávali jako nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Skoda, vedet to driv, mohl jsem ti je teda vzit. Uz jsem ale zpet v CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Kamrád mi takhle nekoupil oranzovy SKX pred dvema mesici na letisti nekde v asii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 2 hodinami, Dushakx napsal: Kamrád mi takhle nekoupil oranzovy SKX pred dvema mesici na letisti nekde v asii Nojo, copak kamarád. Ale @Povidláček - takovej zkušenej chronomagor a on je tam nechá... A ještě to sem takhle provokativně šoupne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Tak jsem zase na cestách pro nějaký plechovky pro klienty, v poklidu si na hotelu snídám, od protějšího stolu slyším samé chr chr chr a vidím malé holanďánky jak snídají croissany s nutellou a…cuketou Se poserou…Táta má aspoň vkus na hodinky a má rád svoje zažívaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 (upraveno) V Hamleys klučina u stánku modré keramické bondovky, někdo odtud? Upraveno 9. července 2023 uživatelem OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Chvalim enrica za spy photo. Taky neco pridamA jedny day-date hamiltony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Pěknej shot na expy! Tos tam na něj čekal? Nebo jen pohotově fotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Vyhlidl jsem si ho venku a pockal si na nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Taxikář v Berchtesgadenu - Rolex Milgauss a v autobuse pak japonský turista date justy 36 s bílým cifrem a jubilee.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Kolotočář na pouti v Bibione - Moonwatch Jinak všude hromady Datejustů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Hosi, photo or it didn’t happen Dneska u obeda v jidelne. Nekdo si prisedl na druhou stranu stolu, tak to neslo nevyfotit.Kdyz nad tim tak premyslim, tak tyhle spy photos jsou uz jedine, co me kolem hodinek bavi :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Úplně to vidím, jak ostříš telefonem schovaným za knedlíkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Foto bohužel nemám ale Rolex Cellini Moonphase na elegantní asiatce a naživo ty hodinky fakt moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 před 1 hodinou, kloubik napsal: Foto bohužel nemám ale Rolex Cellini Moonphase na elegantní asiatce a naživo ty hodinky fakt moc pěkný. No nevím jak ostatní, ale já bych ocenil fotku...(tý asiatky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se