Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viděno u zákazníka.
Bohužel nemám foto.
Bronzové pilotky A muster cca 40mm s prošitím řemene v barvě trikoory.
Co by to mohlo být?

image.png.1ff24a408dd175098f6507eb1d5e2f5b.png

Odesláno
před 18 minutami, Harwey napsal:

to mohlo byt vselico, Laco, Archimede, San Martin, Dekla, rozne ine Ciny, s custom remienkom

Díky, rozumím, šlo mi o to, zda náhodou neexistuje model, který se s tímto řemenem prodával.

Odesláno

Dnes na obědě v Ostravě v centru ve Slezské borec na ruce Omega Planet Ocean. A já je zrovna dnes nechal doma a vzal Rolex. Jsem mohl zkusit kozu stylově 😅

Odesláno

Dnes ve Vinohradský nem. s ledvinovou kolikou mi po kapačce otrnulo a hle, doktor měl parádní conguesty a divil se co se mi na nich tak líbí, ale ochotně je nastavil pro foto 🙂

IMG_20231117_160506_336.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Spyshot projektanta s alpinistama. Ani jsem nevěděl že existuje tahle varianta  bez tý vnitřní lunety, tak jsem mu je hned pochválil :)  

IMG_1978.jpeg

Odesláno

taky se mi povedlo foto paní lékárnice, pochválil jsem a byla celkem překvapená

Cartier Ballon Bleu, spíš 40mm než 42mm

IMG_2527.JPG

Odesláno (upraveno)
V 27. 11. 2023 v 20:43, Brolo napsal:

Spyshot projektanta s alpinistama. Ani jsem nevěděl že existuje tahle varianta  bez tý vnitřní lunety, tak jsem mu je hned pochválil :)  

IMG_1978.jpeg

to bude modder, ciferník nemá Seiko a lupa je taky pryč

Upraveno uživatelem TomNguyen
Odesláno
V 27. 11. 2023 v 20:43, Brolo napsal:

IMG_1978.jpeg

Za mě jsou tyhle hezčí než ty s vnitřní lunetou. Tenhle design je čistější a jednodušší. Pochvala pro kolegu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...