Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dle toho Chrono24.com vodoznaku je to celkem jasný, ne? Jedině, že by je Topkan kamarádovi znárodnil a nabídl na Chrono24 :-).

Neznárodnil, byly mi malý :D

Na Rolex stránkách tenhle model není, takže ilustrační. Ale byly to přesně tyhle. Ale potěšil jsem ho, když jsem mu ukázal, že má ve skle vysmaženou korunku. On ví o hodinkách prd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, fotka je rozostřená , ale hoďky nejspíš 41 mm, protože kdyby 44 mm tak by mamina měla obvod zápěstí jak já - 23 cm :) Rozložení subcifrů je moc blízko u sebe a odpovídá OS20tce od miyoty, kde je na poz. 3 24 h. sčítač, vteřinovka jede na 6 a na 9 je minutový chronosčítač. Jak vidíš, tak má při vypnutém chrononografu posunutou ručku subcifru na poz. 3, což odpovídá asi 16-17.30 hod. Jinak co vím, tak vteřinovku mají 41mm Bigbangy na 3 a tady je na 9 jak u 44 mm BB. Retail price bude někde kolem míče.

Ale furt je tu ještě to jedno procento, že se mýlím :D

Odkaz ke komentáři

Máš můj obdiv :notworthy: .

Já se nenechám snadno zmást, tak jsem si našel ty hodinky na Chrono24. Budou to nejspíše BB41mm v Red Gold, tedy tyto: http://www.chrono24.cz/hublot/big-bang-41mm-red-gold--id1737859.htm?caseMaterials=2&dosearch=true&functions=1000&manufacturerIds=118&maxAgeInDays=0&movementTypes=1&picnum=0&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fhublot%2Findex-3.htm&watchTypes=U

Pravdou je, že mě hnedka zarazilo, že hodinky na fotce mají prohozený subciferník 3 a 9. A posun na sčítačích chrona je vždycky podezřelý, jelikož nepředpokládám, že by někdo nechal stále běžet chrono.

Pak mě napadlo se podívat na model 44mm. Tam jsou sčítače rozmístěny tak, jak je to na obrázku. Ale máš úplnou pravdu, že 44 a půl milimetru ty hodinky na dámském zápěstí rozhodně nemají. Takže tyto http://www.chrono24.cz/hublot/big-bang-rose-gold-pave-diamond-bezel--case-445mm-black--id1468634.htm?caseMaterials=2&dosearch=true&functions=1000&manufacturerIds=118&maxAgeInDays=0&movementTypes=1&picnum=0&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fhublot%2Findex-4.htm&watchTypes=U to taky nejsou.

V tom případě zbývá jenom varianta, že jsou to fejky :) . Takže souhlasím

Odkaz ke komentáři

Mno, fotka je rozostřená , ale hoďky nejspíš 41 mm, protože kdyby 44 mm tak by mamina měla obvod zápěstí jak já - 23 cm :) Rozložení subcifrů je moc blízko u sebe a odpovídá OS20tce od miyoty, kde je na poz. 3 24 h. sčítač, vteřinovka jede na 6 a na 9 je minutový chronosčítač. Jak vidíš, tak má při vypnutém chrononografu posunutou ručku subcifru na poz. 3, což odpovídá asi 16-17.30 hod. Jinak co vím, tak vteřinovku mají 41mm Bigbangy na 3 a tady je na 9 jak u 44 mm BB. Retail price bude někde kolem míče.

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Odkaz ke komentáři

Klobouk dolů. Přesně, jasně, odborně Posted Image
Odkaz ke komentáři

Dnes Hlavna, Ke - vystava veteranov. Pozeral som každemu na zapästie, až mi to bolo blbé ;) už som myslel že okrem rôznych modnych značiek nič nenajdem, až som sa na koniec dočkal. Okolo 11:00 chlap jak hora a na ruke Rolex Daytona. Boli určite origo, stal som chvilu vedla neho a nenapadne obzeral tu nadheru ;)

Odkaz ke komentáři

Ty vole :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...