Prosper0 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Ve středu na jednání jeden šéfik hned vedle mě Rolex s kyklopem, asi datejust. Tohle fórum už na mě má svůj efekt, ani jsem nemusel moc zkoumat značku, abych je poznal:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Včera na domácí grilovačku přišel kámoš a první čeho jsem si na něm všiml byl kyklop na jubilee. Tak jsem mu je hned pochválil. Dostal je za promoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Včera na domácí grilovačku přišel kámoš a první čeho jsem si na něm všiml byl kyklop na jubilee. Tak jsem mu je hned pochválil. Dostal je za promoci Ilustrační foto, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Dle toho Chrono24.com vodoznaku je to celkem jasný, ne? Jedině, že by je Topkan kamarádovi znárodnil a nabídl na Chrono24 :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 včera jsem v albertu viděl bentime submariner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Dle toho Chrono24.com vodoznaku je to celkem jasný, ne? Jedině, že by je Topkan kamarádovi znárodnil a nabídl na Chrono24 :-). Neznárodnil, byly mi malý Na Rolex stránkách tenhle model není, takže ilustrační. Ale byly to přesně tyhle. Ale potěšil jsem ho, když jsem mu ukázal, že má ve skle vysmaženou korunku. On ví o hodinkách prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Včera kolem 19:30 v metru směrem Flora, pán 30-35 let a Breitling Superocean s modrým ciferníkem. Někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Vcera v tramvaji na Vaclavaku japonska rodinka, otec Datejusty v bicoloru a syn Suby. Pekna vybava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Dnes, díky bratrově všímavosti na Srazu KSA v Brně pravděpodobně Hubloty na ruce nějaké čerstvé maminy... Jen dodám, že vyfotit to nebylo lehké, musel jsem na tajnačku při focení Ferarri 430 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Ten hublot je na 99% quartzový fík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Jak jsi to poznal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Mno, fotka je rozostřená , ale hoďky nejspíš 41 mm, protože kdyby 44 mm tak by mamina měla obvod zápěstí jak já - 23 cm Rozložení subcifrů je moc blízko u sebe a odpovídá OS20tce od miyoty, kde je na poz. 3 24 h. sčítač, vteřinovka jede na 6 a na 9 je minutový chronosčítač. Jak vidíš, tak má při vypnutém chrononografu posunutou ručku subcifru na poz. 3, což odpovídá asi 16-17.30 hod. Jinak co vím, tak vteřinovku mají 41mm Bigbangy na 3 a tady je na 9 jak u 44 mm BB. Retail price bude někde kolem míče. Ale furt je tu ještě to jedno procento, že se mýlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Máš můj obdiv . Já se nenechám snadno zmást, tak jsem si našel ty hodinky na Chrono24. Budou to nejspíše BB41mm v Red Gold, tedy tyto: http://www.chrono24.cz/hublot/big-bang-41mm-red-gold--id1737859.htm?caseMaterials=2&dosearch=true&functions=1000&manufacturerIds=118&maxAgeInDays=0&movementTypes=1&picnum=0&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fhublot%2Findex-3.htm&watchTypes=U Pravdou je, že mě hnedka zarazilo, že hodinky na fotce mají prohozený subciferník 3 a 9. A posun na sčítačích chrona je vždycky podezřelý, jelikož nepředpokládám, že by někdo nechal stále běžet chrono. Pak mě napadlo se podívat na model 44mm. Tam jsou sčítače rozmístěny tak, jak je to na obrázku. Ale máš úplnou pravdu, že 44 a půl milimetru ty hodinky na dámském zápěstí rozhodně nemají. Takže tyto http://www.chrono24.cz/hublot/big-bang-rose-gold-pave-diamond-bezel--case-445mm-black--id1468634.htm?caseMaterials=2&dosearch=true&functions=1000&manufacturerIds=118&maxAgeInDays=0&movementTypes=1&picnum=0&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fhublot%2Findex-4.htm&watchTypes=U to taky nejsou. V tom případě zbývá jenom varianta, že jsou to fejky . Takže souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 A já už doufal, že jsem viděl něco zajímavého... Jinak bych popravdě tipoval, že možná ani 41mm neměly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Mno, fotka je rozostřená , ale hoďky nejspíš 41 mm, protože kdyby 44 mm tak by mamina měla obvod zápěstí jak já - 23 cm Rozložení subcifrů je moc blízko u sebe a odpovídá OS20tce od miyoty, kde je na poz. 3 24 h. sčítač, vteřinovka jede na 6 a na 9 je minutový chronosčítač. Jak vidíš, tak má při vypnutém chrononografu posunutou ručku subcifru na poz. 3, což odpovídá asi 16-17.30 hod. Jinak co vím, tak vteřinovku mají 41mm Bigbangy na 3 a tady je na 9 jak u 44 mm BB. Retail price bude někde kolem míče. Ale furt je tu ještě to jedno procento, že se mýlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Mno, fotka je rozostřená , ale hoďky nejspíš 41 mm, protože kdyby 44 mm tak by mamina měla obvod zápěstí jak já - 23 cm Rozložení subcifrů je moc blízko u sebe a odpovídá OS20tce od miyoty, kde je na poz. 3 24 h. sčítač, vteřinovka jede na 6 a na 9 je minutový chronosčítač. Jak vidíš, tak má při vypnutém chrononografu posunutou ručku subcifru na poz. 3, což odpovídá asi 16-17.30 hod. Jinak co vím, tak vteřinovku mají 41mm Bigbangy na 3 a tady je na 9 jak u 44 mm BB. Retail price bude někde kolem míče. Ale furt je tu ještě to jedno procento, že se mýlím Klobouk dolů. Přesně, jasně, odborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Dnes Hlavna, Ke - vystava veteranov. Pozeral som každemu na zapästie, až mi to bolo blbé už som myslel že okrem rôznych modnych značiek nič nenajdem, až som sa na koniec dočkal. Okolo 11:00 chlap jak hora a na ruke Rolex Daytona. Boli určite origo, stal som chvilu vedla neho a nenapadne obzeral tu nadheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Víkend v Budapešti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 ...a na kávičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Mno, fotka je rozostřená , ale hoďky nejspíš 41 mm, protože kdyby 44 mm tak by mamina měla obvod zápěstí jak já - 23 cm Rozložení subcifrů je moc blízko u sebe a odpovídá OS20tce od miyoty, kde je na poz. 3 24 h. sčítač, vteřinovka jede na 6 a na 9 je minutový chronosčítač. Jak vidíš, tak má při vypnutém chrononografu posunutou ručku subcifru na poz. 3, což odpovídá asi 16-17.30 hod. Jinak co vím, tak vteřinovku mají 41mm Bigbangy na 3 a tady je na 9 jak u 44 mm BB. Retail price bude někde kolem míče. Ale furt je tu ještě to jedno procento, že se mýlím Ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se