Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Minulý týden proběhla taková Mediterranean Watch Cruise. Krásných hodinek mraky, Rolex, Breitling, IWC, Omega, pár Hublotů a jedny VC. Nejvíc mě dostala nádherná brunetka v Marseille s Moonwatchema na tahu.

Malá ochutnávka:

Vatikán, před Bazilikou svatého Petra

Obchůdek v Palermu

Ve Valencii už měli černý PanEuropy (modrý jsou lepší)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pár dní už sleduju na čt4 tenisový turnaj na Roland Garos, a režisér s kameramanem jsou zřejmě fandové do hodinek. Dost často jsou tam na ně záběry a to i detailní. Např. včera tam byly v detailu Rolexky, pak jsem zaregistroval Omegy Speedmastery, ale bylo tam toho víc :)

Odkaz ke komentáři

Dnes dopoledne příjemný pokec s pánem s Rolex Daytona v růžovém zlatě na ruce.:rolleyes: Rozhodně je nebylo možné přehlédnout. Původně nic moc, ale pochválení hodinek ledy prolomilo. Už je měl v reklamaci, prý se zastavovaly.

Odkaz ke komentáři

Dneska je u nás zase skvadra... Banda kluků ze švajcu na rozlučce se svobodou. Suby, suby, suby, Panerai, JLC, AP... Ještě minulej tejden dvoje Hubloty ... A ještě dneska pan baron z reichu taky JLC a paní baronka vintážní Omegy... Koukat je fakt na co...

Odkaz ke komentáři

To jsi roztridil hezky...

Kluci: suby

Slechta: JLC

:smile_anim:

To se mi líbilo. Na nich bylo vidět, že ty hodinky mají z nějakýho důvodu, že mají historii. Vzhledem k tomu, že vlastní mimo jiný golfový hřiště u svýho zámku, tak paní baronka určitě nosit vintážní omegy nucená neni :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...