financ Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Minulý týden proběhla taková Mediterranean Watch Cruise. Krásných hodinek mraky, Rolex, Breitling, IWC, Omega, pár Hublotů a jedny VC. Nejvíc mě dostala nádherná brunetka v Marseille s Moonwatchema na tahu. Malá ochutnávka: Vatikán, před Bazilikou svatého Petra Obchůdek v Palermu Ve Valencii už měli černý PanEuropy (modrý jsou lepší) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Chybi tu ta brunetka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Chybi tu ta brunetka Brunetka nebude, foťák nebyl v pohotovosti :-((( Na ženské ručce jsem zachytil jen jedny Datejusty a fotka se moc nepovedla. Vlastně ta paní taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Priste necht jsi pripraven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Včera v půl osmý večer na eskalátorech v OC na Andělu: rolex SDDS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Dnes ráno v Tescu Zličín, vyšší pán Omegy planet oceany na kaučuku.Pěkné, někdo odsud ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 včera v na zahrádce v Tišnově u Brna oranžové PO. Byla teda tma a já v pokročilém stádiu oslavy žkoušky, tak doufám že byly pravé. Že by nějaký chronomagor - soused Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Sovetsky spoluobcan Panerai asi rose gold, druhy spoluobcan - byvaly bratr Ulysse Nardin cerne chrono na gume, oboje by mi slusely, i kdyz ty Panerai uz by asi byly moc ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Dnes v servisu u Dušáka sem potkal pána s moc pěkným vkusem na hodinky . Na ruce měl toto a v krabičce si přinesl toto ( pokud jsem se nepřehlédl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 byl jsem se divat (cilene) na Hamilton X-Landing a moc se mi libily... az nebezpecne... teda, hezka je jen ta limitka, ne obyc X-Landing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Pár dní už sleduju na čt4 tenisový turnaj na Roland Garos, a režisér s kameramanem jsou zřejmě fandové do hodinek. Dost často jsou tam na ně záběry a to i detailní. Např. včera tam byly v detailu Rolexky, pak jsem zaregistroval Omegy Speedmastery, ale bylo tam toho víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Dnes dopoledne příjemný pokec s pánem s Rolex Daytona v růžovém zlatě na ruce. Rozhodně je nebylo možné přehlédnout. Původně nic moc, ale pochválení hodinek ledy prolomilo. Už je měl v reklamaci, prý se zastavovaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 Dnes u Allianz na Florenci mladý pán kolem 30 a Omega Moonwatch na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 dnes 4.patro techsquare prazskeho povstani po 16h gentleman navstivivsi sveho syna s OP na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 BA - pred par dnami - Billa v mlynskej doline - bondovky a tag heuer golf no a vcera v elektricke nieco, co sa cchelo podobat asi na starsie breitling BlackBird, ale neboli to ony.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 parndorf pred obedom a nejaky madar na pravej ruke corum,stale prehadzoval tricka,nedalo sa zistit co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Německý turista ráno v ML v Kauflandu Suby v bicoloru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Dneska je u nás zase skvadra... Banda kluků ze švajcu na rozlučce se svobodou. Suby, suby, suby, Panerai, JLC, AP... Ještě minulej tejden dvoje Hubloty ... A ještě dneska pan baron z reichu taky JLC a paní baronka vintážní Omegy... Koukat je fakt na co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 To jsi roztridil hezky...Kluci: subySlechta: JLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 To jsi roztridil hezky... Kluci: suby Slechta: JLC To se mi líbilo. Na nich bylo vidět, že ty hodinky mají z nějakýho důvodu, že mají historii. Vzhledem k tomu, že vlastní mimo jiný golfový hřiště u svýho zámku, tak paní baronka určitě nosit vintážní omegy nucená neni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se