Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Včera zákazník "úchvatné" Breitlingen for his dodávka Bentley...

A minulý týden jiný zákazník Hublot Big Bang ocel na kaučuku. Asi si jich moc nevážil, byly v otřesném stavu, upatlané jakoby je koupal v sirupu. Dával si je ke mně do úschovy, takže jsem měl možnost si je zblízka prohlédnout a do teď nevim, jestli byly origo. Nikdy jsem neměl v ruce origo Hublot, ale jestli někdo dá za takové hodinky přes sto litrů, pak je blázen. Strojek kromě techno rotoru nic extra, žádné super zdobení, jen lehká perlage a loho H, toť vše. Na ciferníku rádoby karbon, ve skutečnosti kostičková textura a datumka ponořená tak, že při šikmém pohledu jde vidět i sousední číslice na věnci. Na druhou stranu kvalita pouzdra byla OK. Takže buď vydařený fake nebo je to normální kvalita origo Hublotů, což by pro mě bylo za ty peníze nepřípustné.

Jinak v Olomouckém LIDLu chlapík v šusťákovce s Rolex SUB a v Praze nějaký cizinec u hradu taky Rolex, ale tam to asi není nic výjimečného :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co si vzpominam.

Jidelna Telefonica O2: Rado Ceramica, Longines Dolcevita, Tah Heuer F1, Rado Ceramica Jubile

Jista renomovana IT Firma: Omega Planet Ocean - cele oranzove, ale za tyden tentyz clovek JetSet. Tak nevim nevim ... (Per aspera ...)

Jina renomovana IT firma: Mont Blanc Sport, Mont Blanc Timewalker GMT, Omega Moon watch, Maurice Lacrois Pontos

Ale po pravde, nevice me prekvapila pani v metru s damskymi Rolex, byly male, ale opravdu vyrazne.

Nejvice me dostal starsi pan v metru na Florenci s PRIM František Kupka. Jen jsem nějak neměl odvahu mu je pochvalit. Snad škoda, že na nich měl zlaty ručka a ne modřený. Považuji to za největši raritu, kolik se jich vyrobilo? 30?

Odkaz ke komentáři

Nejvice me dostal starsi pan v metru na Florenci s PRIM František Kupka. Jen jsem nějak neměl odvahu mu je pochvalit. Snad škoda, že na nich měl zlaty ručka a ne modřený.

No to je hodinkářský psycho ;). Ten starší pán s Prim F.Kupka byl včera u nás v kanceláři. Hodinky si koupil, protože se mu líbily, ručky si nechal sám vyměnit.
Odkaz ke komentáři

Nedávno v letadle emerickej generál (nebo tak něco ... pár hvězdiček, střední věk = +/-38 :wheelchair: , bejsbolka, ajfoun a sluchátka s metalem na uších).

LUMINOX quartz ... odhadem 43mm.

Mimochodem, měl posunutou lunetu někam na pozici 38 minut. Ke konci letu si toho všiml a šoupnul to na nulu. Ten zvuk byl dost hroznej. Narozdíl od Hodinek to znělo dost hrubě.

A luneta byla jakoby pogumovaná, což vypadalo jako dost odolná úprava.

Zbytečný "výstupky" na pouzdře na pozici 9 jako na Traserech.

post-1893-1278011863,49.jpg

Odkaz ke komentáři

a že tě nepicnul za špionáž??? nebyl to McChrystal ? i když ten je starší.

Když můj telefon v režimu "off-line" zablikal červeně - jako že zaostřuje - jen zvedl levý obočí, zamrskal tím strništěm a navenek na tváři zakotvil výraz "What-the-fuck! I am the HERO here; TOUGH GUY".

Si asi bláhově myslel, že si fotím jeho ksicht :D

Odkaz ke komentáři

Zavítal jsem onehdá do opery a celkem mě překvapilo u dvou německých dam, že měly na ruce zlaté Daytony, jedna žluté zlato, druhá bílé se šutrama. Je pravda, že Daytona je velmi univerzální model, ale já  jsem konzerva, pro mě ocel s černým cifrem. Jinak japonsští turisté teď jedou v Panerai, dnes jsem jich v centru Prahy potkal několik :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Musím se s vámi podělit o můj dnešní zážitek, který dokazuje, že chronomagoři jsou ve finále gentlemani. Jel jsem po Kladně na svém prskoletu ( skůtr 50ccm) a skoro mě srazil muž v černém BMW X6, který zoufale, asi podle navigace, přejížděl z pruhu do pruhu. Musel jsem uhnout do protisměru, pak jsem ho dojel a šel na něj... On vystoupil a vyměnili jsme si pár nemilých slov... V zápětí jsme se podívali na hodinky- já Milgauss, on BP  :speak_cool:  Strasti okamžitě ustali, zajeli jsme ke straně a ve finále skončili na kafi a debatovali o hodinkách :)  Onen muž byl slovenské národnosti, není na chronomagu, ovšem myslím, že brzy bude... Nebýt hodinek, asi by jeden z nás měl modřinu, v tom horku jsem byl v ráži, no a protože jsem měl helmu, nebál jsem se  :whistling: Takže co jsme kde viděl? Hezké auto a BP, což je naprosto dokonalé spojení  :smile_anim:

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapi, musím se Vám s něčím svěřit... Posted Image

Dneska na letišti v Aténách jsem náhodou potkal čecha, který měl moc pěkné Datejusty od Rolexu (černý cifr, římské číslice) . Měli jsme oba problém s letenkou a tak jsem ho oslovil aby věděl, že není sám kdo asi dnes nepoletí. Po chvilce povídání jsem mu pochválil hodinky a zeptal jsem se ho "a znáte Chronomag?". Odpověď byla: "Ne, proč?" Posted Image (s pohrdavým výrazem ve tváři). ... na to se asi nedá nic moc rozumného odpovědět.

Tak jsem se chvíli cítil jako idiot. Tímto bych chtěl vzdát hold JDenverovi, který posledně v Gate obcházel každý stůl s tím, jestli "koza dojí krev", aniž by ho odradily nechápavé pohledy nehodinkářů.

A napadlo mne, jestli by nešlo udělat nějaké pozvánky, kterými bychom případně zaplácli to blbé ticho co nastane při podobném dotazu. Třeba nějakou vizitku Chronomag, kterou bych mu vrazil a řekl, aby se tam mrknul, že se mu tu třeba zalíbí. Co vy na to?

Odkaz ke komentáři

No já slávu Chronomagu (pravda asi bez úspěchu :D ) šířím mezi prostý lid i bez vizitek !!!

To ticho přece nejlíp vyplníš, když mu se širokým úsměvem a patřičným nadšením začneš vykládat

o skvělém virtuálním hodinkovém světě CHRONOMAG.

S vizitkou budeš/budeme vypadat jak další vtíravej prodavač čehosi, co je úplně k ničemu a nejpozději do 48 hodin

se to rozbije.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...