cali Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Vyšroubuješ korunku, vytáhneš do první pozice a točíš hodinovou rukou bez zastavení strojku. Navíc to jde oběma směry, rovněž datum skáče tam a zpět:-) pohoda... Nie je to tak jednoznacne myslim ze prve GMT mastery mali len obojsmerne otocnu lunetu ale rucka s sipkou len tupo ukazovala bezny cas v 24h formate a hybat sa nou nedalo..... na GMT II uz mozes honit sipkovu rocku po ciferniku nezavisle.
Návštěvník Snow Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Zajímalo by mě jak jsou Rolexy vysoké. Na fotografiích se mi zdají poměrně nízké, odhaduji tak max.10mm.
Baker Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Zajímalo by mě jak jsou Rolexy vysoké. Na fotografiích se mi zdají poměrně nízké, odhaduji tak max.10mm. Ktere te zajimaji ? R. Explorer II - 12 mm R. Submariner - 12.8 mm R. GMT Master II - 12.1 mm
vojt Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 (upraveno) Zajímalo by mě jak jsou Rolexy vysoké. Na fotografiích se mi zdají poměrně nízké, odhaduji tak max.10mm. Daytona - 12,5 Explorer II - 12,5 starej Sea-dweller - 15 Explorer - 11,5 Submariner - 13 GMT Master II - 12,5 Datejust - 12 Zajímaj Tě ještě nějaký? Upraveno 16. září 2009 uživatelem vojt
vojt Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Koukám, Bakere, že se naše zdroje o fouska rozcházej Tím mým je velkej italskej katalog OROLOGI 2009.
Baker Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Koukám, Bakere, že se naše zdroje o fouska rozcházej Tím mým je velkej italskej katalog OROLOGI 2009. Tim mym web. Tve udaje budou asi presnejsi.
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Zajímalo by mě jak jsou Rolexy vysoké. Na fotografiích se mi zdají poměrně nízké, odhaduji tak max.10mm. mě by zase zajímalo, proč si mazák Snow, který umí najít všechny podivnosti na celém web světě neumí najít výšku Rolexu - (naštěstí se to nedozvím)
decebal Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Vyšroubuješ korunku, vytáhneš do první pozice a točíš hodinovou rukou bez zastavení strojku. Navíc to jde oběma směry, rovněž datum skáče tam a zpět:-) pohoda... Jojo, to je stejné jako na Explorerech, mně spíš zajímalo, jestli se používá ta otočná luneta.
Návštěvník Snow Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Ktere te zajimaji ? R. Explorer II - 12 mm R. Submariner - 12.8 mm R. GMT Master II - 12.1 mm Daytona - 12,5 Explorer II - 12,5 starej Sea-dweller - 15 Explorer - 11,5 Submariner - 13 GMT Master II - 12,5 Datejust - 12 Zajímaj Tě ještě nějaký? Díky, díky. Konkrétně jsem dumal nad hodinkami Jakubiska.
ANT Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Jak mnozi vite, na poslednim srazu popustil uzdu svym predstavam a splnil si velky sen. Jsou to moje prvni Rolexy a ve svem veku jsem na to nalezite hrdy. Nebudu zabihat do detailu, kterymi oplyva romuladova recenze zde na foru. Proto je tohle ciste "chlubici" vlakno Hodinky jsou z roku 1991, takze uz nekolik premieru pamatuji. Nicmene jsou po letosnim kompletnim servisu v Carollinu a behaji proto jako nove. Presnost +2s za 3 dny to potvrzuje. Velmi prijemne se nosi - nejsou tak tezke jako moje Breitling Colt, a tak neni zapesti po celem dnu unavene. Prace s korunkou je vyborna, nic se nevikla, neskripe, proste parada. To same plati i o ciferniku - ten nema sice zadne extra gravirovani, ale citelnost je bombasticka! Dnes jsem take pouzil prvne GMT rucicku v praxi. A to v okamziku, kdy jsem se probudil po delsim odpolednim power napu a nevedel jsem, ktera bije Tady je par dnesnich rychlych vycvaku. Zitra nebo pozitri jeste pridam foto na ruce. Gratulujem k nadhernym hodinkam Rolex, Rolex...ach ty moja laaaska skoda, ze teraz maju ine investicie prednost
Peta-Biker Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 ANT: Už si změň ten avatar, zase jem tu " zatracenou mouchu nemohl zabít "
Jakubisko Odesláno 24. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2009 Prave jsem cvicne sundal tah a nasadil misto nej latkovy bond strap. Prvni postrehy z prubehu vymeny jsou, ze osicky, ktere jsem dostal k strapu jsem nepouzil, protoze se na oyster pouzdro vubec nechytaly - jsou tak o polovinu lehci a maji mensi prumer. Dalsi postreh je ten, ze na strapu nejsou hodiny vubec citit. Takove lehoulinke zapesti. Pritom ale sedi jak pribity. A jeste jeden negativni - hodinky se jakoby vznasi nad zapestim. To mi moc nesedlo. Foto hodim zitra rano, az bude svetlo. Alespon jedno ilustracni z netu... zdroj: Rolex forum na WUS
Jakubisko Odesláno 25. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2009 Takze par snimku na bondovi...
pavel23 Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 Kubo sedí jim moc, gratulace. Kde jsi byl na horách?
JPB Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Explorery mas prekrasne. Neni nad jednoducou krasnou klasiku. Nekdo :-) vyzkousi kde jake specialitky a vychytavky hodinky, aby se obloukem vratil a zjistil, ze stejne nejkrasnejsi je klasika a jednoduchost. Proto je Rolex a zvlast takovehle modely, tak prekrasny:-)
Jakubisko Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Pavel23: to neni moje foto s temi vrcholky v pozadi. Nicmene planuji vylet do Vysokych Tater No a o co jsem se chtel s Vami podelit je to, ze hodinky udelali ted po tydnu noseni krasnych 0s. Tomu rikam in-house kalibr. Klobouk dolu pred Rolexem. Vcera delali vterinu do minusu, ale dnes se to nejak zahadne srovnalo.
SIOMON1206 Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Hodinky špičkové fotky ještě lepší. . . Tichá zááááá...t: ) )
Jakubisko Odesláno 21. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Bohuzel mi Tatry zatim nevysly. Cekam na dobre pocasi. Zatim tedy jen foto z mistniho kopce Urpin (550mnm)... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se