shaggy Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Přemýšlím, z čeho v tom mém příspěvku se dá dovodit, že bych plánoval přistoupit na nějakou platbu "mimo ebay" nebo "mimo paypal"... Když je v aukci napsáno "eBay Money Back Guarantee", což jsem uvedl, tak asi prodejce platbu krytou tímto programem nabízí, že? Fakt nejsem vůl. Snažil jsem se jen upozornit, že se mohou objevit na ebayi nabídky, které prostě nejdou na první dobrou rozpoznat jako podvod. Pokud následně prodejce požaduje platbu jinak, než bylo v aukci uvedeno, a kupující to akceptuje, tak už jsme někde jinde. Já sám pamatuju ještě dobu, kdy se peníze za nákupy na ebayi posílaly v obálce prodejci. Prostě nic mimo zahraniční platby z účtu na účet, které se musely řešit osobně na pobočce a byly drahé jak prase, případně Western Union, neexistovalo. Co by bol byval planoval fakt netusim. A je mi to jedno.Su ale ludia ktori su fakt tak sprosti ze by kludne zaplatili aj cez western union. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 před 20 hodinami, shaggy napsal: ... A je mi to jedno. Tady nějak postrádám smysl tvé původní odpovědi, že by přišel o peníze a ebay by s tím nic neudělal, když je ti to nakonec jedno...? @malda se ti snažil vysvětlit, že by na jinou platbu nepřistoupil... Ale tobě je to stejně asi jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Potřeboval bych poradit. Chci prodat svoji první věc na ebay. Vytvořil jsem listing a těď jsem se zasekl na dopravě. Vnitrostátní dopravu mi to stále nabízí US, přestože mám nastavení domovské adresy v Česku. Máte s tím někdo zkušenosti? Je na to nějaké finta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Nikdo neprodává přes eBay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno pondělí v 17:29 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:29 ahoj, nutne "potrebujem" kupit vec na eBayi, borec neposiela mimo USA. Ma niekto nejakeho overeneho preposielaca z USA? bavime sa o veci za 200USD, takze urcitu mieru rizika som ochotny podstupit. vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno pondělí v 19:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:01 https://www.shipito.com/cs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se