Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
ac souhlasim s predchozim prispevkem od clena 911, navrhuju nechat na Frantikovi (kteremu timto uprimne gratuluji k vitezstvi nad tou mrchou), jaka kriteria zvoli. Frantiku, vyhlas sbirku takovou, jakou chces a kdo se prida, tak se prida.

Jojo, tak to samozrejme udelam, jen chci nechat par dni diskuzi, treba nas napadne neco zajimaveho :thumbsup_anim:

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Beru nápad vybrat peníze a koupit hračky dětem do Motolské nemocnice. Ostatní nápady mě nezajímají.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Pratele, kamaradi, po velkem uspechu lonske sbirky pro Nadaci Leontinka bych rad navazal na tuto tradici a rozjel 2. rocnik vanocni sbirky zde na Chronomagu. Zase si to muzu vzit cele na starost. Nekteri z vas asi vedi, ze jsem cely letosni rok bojoval s rakovinou a prave vcera mi definitivne potvrdili, ze jsem ten boj vyhral :thumbsup_anim:

Proto bude tato akce tak trochu ovlivnena mou podporou boje proti rakovine, ale myslim, ze to nevadi. Jde o to se dát tady dohromady a poslat nejaky prachy na dobrou vec - kdyz se dokazeme tak pekne organizovat pri realizaci limitek, tak to dokazeme i jinak :thumbsup_anim:

Jako startovni vklad vlozim 10 000,- a pak je to na kazdem - jakakoli castka vitana. A jako dalsi podporu bych videl napriklad vydrazeni naseho Kalendare - treba vytvorit specialni microsite zde na foru a udelat online drazbu. Nebo cokoli, co vas napadne.

Prosim tedy o vase komentare, zda se tato akce setka s podporou a pak bych se domluvil napriklad s Ligou proti rakovine http://www.lpr.cz/index.php/cs/o-nas nebo Nadacnim fondem Krtek http://www.krtek-nf.cz/ (nebo pokud budou i jine navrhy) a rozjedeme to. Domluvim s nimi opet spolupraci a asi specialni variabilni symbol, abychom meli prehled. Tak co vy na to?

Franto, v první řadě velká gratulace k vítězství :thumbsup_anim:

V druhé řadě bych samozřejmě rád přispěl.

Až bude jasné na co a kam, vytvoř prosím řádně viditelné nové vlákno.

Této porodní fáze se nebudu účastnit.

Po loňsku věřím, že to klapne.

Díky.

Drž se.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Neměl jsem v poslední době moc času, takže jsem přehlédl i nějaká vlákna, o která mám rozhodně zájem!!

Předně Frantíku - velká gratulace a přání pevného zdraví!!!

Osobně podpořím jakoukoliv sbírku tu na Chronomagu.

Já bych preferoval podporu boje proti rakovině finanční částkou nebo věcným darem do správných rukou (např. sbírka na konkrétní potřebný přístroj a jeho předání apod.).

Odesláno

Také se rád přidám. Když za vybrané peníze pořídíme něco konkrétního, tak tím lépe. Napadlo mě, že bychom mohli přispět na výcvik canisterapeutického psa. Mohli bychom tím částečně spojit všechny předchozí nápady, protože by mohl pomáhat dětem i seniorům. Mohl by se jmenovat třeba Chrono a tím by se nám splnila spojitost pomoci s Chronomagem:). Asi jsem ovlivněný tím, že doma psa máme vím, kolik radosti to přináší a děti v nemocnici ani lidé v domovech pro seniory vlastního mít nemohou. Je to sice běh na delší trať a než by nám Chrona vychovali, tak by byly příští Vánoce... ale na druhou stranu by pomáhal dětem nebo dříve narozeným léta...

Odesláno
Také se rád přidám. Když za vybrané peníze pořídíme něco konkrétního, tak tím lépe. Napadlo mě, že bychom mohli přispět na výcvik canisterapeutického psa. Mohli bychom tím částečně spojit všechny předchozí nápady, protože by mohl pomáhat dětem i seniorům. Mohl by se jmenovat třeba Chrono a tím by se nám splnila spojitost pomoci s Chronomagem:). Asi jsem ovlivněný tím, že doma psa máme vím, kolik radosti to přináší a děti v nemocnici ani lidé v domovech pro seniory vlastního mít nemohou. Je to sice běh na delší trať a než by nám Chrona vychovali, tak by byly příští Vánoce... ale na druhou stranu by pomáhal dětem nebo dříve narozeným léta...

Tak tohle mi přijde jako dobrej a "komplexní" nápad :thumbsup_anim: . Jinak na konkrétní věc pro děti či onkologii přispěju rád...

Odesláno

Tak co vy na to?

TO Frantik:

Nic, nemá cenu něco říkat ! Pošli číslo účtu (pokud možno nějakého nadačního :thumbsup_anim: ) a je to !

S ženou občas přispíváme různým fondům a nadacím pro děti, co jim někdo tupej zkurvil život a tak rádi přispějem i na "tvojí" akci.

Odesláno

Rovněž gratuluji a přeji hodně zdraví.

Myšlenka je krásná, záslužná a zda to bude na děti v Motele, či slepecké psy nebo seniory či invalidní vozík je mě jedno, respektive nemám žádnou prioritu, kam mám pomoc zamířit.

Nějakou tu korunu prostě rád dám.

Odesláno
Různých sbírek pro děti je hodně. Už to tady někde padlo, já bych našel nějakou smyslplnou pomoc pro seniory.

Souhlasím s Kamilem.

Odesláno (upraveno)

Frantíku, gratuluju a mám velkou radost !!

Jinak, jestli ses během toho roku setkal s dobrou prací nějaké nadace, tak jsem pro ni, nemám v tom žádné zkušenosti, jen velikou nedůvěru. (viz vydražení prvních primek pro kapku naděje).

Myslím, že děti v Motole tam mají hraček až až. Leda bychom jim koupili ty stavebnice hodinových strojků. Spíš si myslím, že si s nima nemá kdo hrát, příbuzní to mají kolikrát přes celou republiku, jak jsou organizovaní ti nemocniční klauni ?

Nejraději bych podpořil nějaký konkrétní projekt s konkrétním výsledkem, jako ty hodinky loni. Co mě zajímá nejvíc, jsou projekty, které se soustředí na státem opomíjené nebo přímo potlačované aspekty. Proto podporuju fond ohrožených dětí. Ale teď se na mě obrátila nějaká borůvka borovany (nebo tak), což je , jak jsem to pochopil, zařízení, kam dají rodiče, kteří se starají o postižené děti, tyhle svoje postižené děti na týden, nebo dva, aby mohli třeba někam vyjet, nabrat síly a tak. To se mi zdá opravdu perfekt nápad, protože jde o děti, jde o postižené a podporují se odpovědní lidé, co se osudu postavili čelem (dokonce prý za ten "pionýrák" i něco platí !!) . Takže jen pro inspiraci.

Myslím, že Gillius v tomhle bude mít velké zkušenosti a znalosti.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

postižení prcci(jakkoliv).....narovinu,je to "záhul".....i když by si někdy člověk rád odfknul,tady to prostě nejde. Náš Ráďa je v oho,"jen " blbě vypadá.....jinak tyhle děti potřebují,vyžadují 100% pozornost a péči,24 hodin denně,7 dní v týdnu.

Osobně je mi jedno,jestli přispějeme na seniory,nebo na prcky,slepce....prostě cokoliv.....jde mi jen o to,aby to skončilo tam,kde má......a bylo to k užitku!!!!! Každá pomoc(komukoliv) se cení!!!!!!

Přispívám pravidelně,nejen penězma........prostě,když můžu,pomůžu..........třeba se mi to jednou vrátí,nebo přičte k dobru...... :)(kvůli tomu to ale samozřejmě nedělám).......kluka jsme si vzali hlavně proto,protože jsme s ,teď již manželkou, sobci......

Odesláno

Sbírka - co takhle ji doplnit dražbou Chronomagorského kalendáře na Aukru? (oni tam mají nějakou spešl kategorii na obdobné věci, tuším, nevím..)

Když už jsme něco začali vyrábět, tak ať to i zhodnotíme :)

Odesláno
Sbírka - co takhle ji doplnit dražbou Chronomagorského kalendáře na Aukru? (oni tam mají nějakou spešl kategorii na obdobné věci, tuším, nevím..)

Když už jsme něco začali vyrábět, tak ať to i zhodnotíme :)

Jojo, pocita se s jednim special vytiskem pro potreby aukce :thumbsup_anim:

Jinak diky za podnety a napady, nebojte, neupadnou v zapomeni, pracuju na tom!

Odesláno

Gratuluji k vítězství !

Jako doktor medicíny se důrazně přikláním k tomu obejít všechny nadace, ředitele, náměstky apod. a jít přímo s nějakým konrétním darem za konkrétním člověkem z praxe, kterého někdo dobře znáte (hodiny pro děti či canisterapeutickej pes Chrono - výbornej nápad). Pokud by šlo o peněžní dar - tak se zeptat co by které konkrétní pracoviště, které vyberete, potřebovalo. Ale tady doporučuji také postup "zespodu". Ti nahoře většinou nemají odpovídající kritéria výběru a většinou nejen proto, že pacienta či klienta několik let neviděli :crying_anim:

Ale celkově vzato jsem rozhodně pro.

Odesláno (upraveno)

Frantiku, bezva zpráva! :thumbsup_anim:

Jinak, jsem v klubu přátel zdravotních klaunů - můžu se jich zeptat, jestli se dohodneme jít směrem k dětem, i když osobně bych asi raději pomohl třeba dětem co potřebují nějakého psíka, vozíček nebo tak...aby byla vidět konkrétní pomoc se štemplem chronomagiků. Peníze na různé noname akce (kam počítám i bezvadný nápad s klauny) posíláme tak nějak přes rok, proč neudělat radost někomu přímo (samozřejmě výběr nechat na někom odborném) a tím si taky užít trochu toho štěstíčka s ním (jako s těmi kluky co dostali hodinky).

edit: jako by mi giallo mluvil z duše (než sem to dopsal :-))

Upraveno uživatelem Alessio
Odesláno

Frantíku, i já Ti moc přeju, že to dopadlo dobře a samozřejmě se připojím ke každé dobré věci :) Můžeš se mnou počítat.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...