alky Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Ceny jsou šílené jak tady, tak tam...možná o jednotky eur dražší, 5 - 10 +/-.
Sacíbagr Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 ...minulý týden jsem dal tlamu a rozbil brýle, tak jsem pořídil nějaké samozatmavovací...tak jsem zvědav. Test v neděli a příští týden Schladming.
Hasňa Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 ...minulý týden jsem dal tlamu a rozbil brýle, tak jsem pořídil nějaké samozatmavovací...tak jsem zvědav. Test v neděli a příští týden Schladming.Dej fotku ne.
Dali Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Ahoj,měl bych jedny obřačky zdarma. Už jim pomalu docházejí hrany. Jedná se o Head Dl. 182cm R 25,5 m ,závodní masters kategorie (starší lyžaři).Včetně vázání Myslím 8 nebo 10 DIN až 16 DIN, ale jistej si nejsem.Lyže na obřačky celkem točivá, pro někoho kdo ovládá dobře carving, nebo kdo jezdí smýkaný oblouk.Předání Kladno nebo Klínovec. Nikam neposílám ani za nic. Pokud bude potřeba fotka, v sobotu můžu vyfotit. Konec hlášení. Skol.
odjinud Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Pritekyne by ted rada nekam na den bezky. Mel by nekdo tip? Idealne nekde, kde je dostatek snehu, malo lidi, ne moc kopcu, sviti slunicko (nejede se furt lesem), da se roumne dojet a zaparkovat. Moc sportovni a narocni nejsme, dame tak 20km max. Behal bych klidne nekde po louce za Prahou, ale neni snih... Jsme ze severu Prahy, takze asi nejlepe Jizerky ev. Krkonose, proste blizko, na otocku. Predem diky.
Klabrdon Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Zdravím místní odborníky :-) Po 17 letech jsem se vrátil na lyže a teď dva dny testoval výbavu co jsem nakoupil. Vše cajk kromě bundy , kterou mám už pár let(nošena tak 3-4 za zimu při sáňkování) Bunda je dost teplá a hlavně absolutně nevětrá což je problém protože se dost potím.. vybírám tedy něco jinýho protože mě lyžování chytlo :-)Zatím se mi jeví nejlíp toto : https://www.pinguin.cz/freeride_jacket Nebo nemáte někdo tip na něco v plus mínus podobný hladině? Díky K
odjinud Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Mne prijde nezateplena, coz bych osobne nedal. Ale nekomu to vyhovuje.
Klabrdon Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 ještě mě zaujalo toto KILPI CARPO-M, cena podobná a bunda vypadá líp než ten piguin. Prodyšnost 15000 ok? Nevim jestli to bude stačit..
Prochy68 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Kdyz pises ze ze potis, tak bych rekl ze malo, Pinguin ma myslim 25000.
odjinud Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Penguin je znacka o tridu vys. Kilpi je byvaly Envy, takovy rekreacni outdoor.
Prochy68 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Ale Cina je to oboje. I kdyz, co dnes neni?
Petrando Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Ale Cina je to oboje. I kdyz, co dnes neni?Sem si včera koupil gora-texovy spyder a tam "made in vietnam" ? canadska klasika Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Petrando
odjinud Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Tak to vis, Spyder, lepsi znacka - zadna blba Cina! :-) Vietnam, to je jiny kafe! :-)
Micey Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Panove, pojedem s holkama na hory a tu starsi (3,5 roku) bych rad postavil na lyze. Jenze ne na sjezdovky, to by ji stopro nebavilo (a nas to taky nebavi), spis neco na tapani - proste aby nesla na vejlet ve snehu pesky, ale na lyzickach. Detsky bezky jsou asi jeste blbost, a takovy ty uplne prvni plastovy pro dvoulety taky - je to zespoda hladkej plast kterej klouze a nemyslim si, ze by s tim vysla i minimalne naklonenou rovinu. Neresil to nekdo tady?
Moty Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 zdroj: https://www.svethor.cz/sneznice/8241-msr-tyker-17-inch-43-cm-model-2017-2018-detske-sneznice-040818056479.html?gclid=Cj0KCQiAsdHhBRCwARIsAAhRhsmhRgp8KSUCRhxQXCqhoF9d_NGh6aSD4yBLKMaebIZXWzf56zgOo2AaAk4wEALw_wcB
Micey Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Moty dik, to asi odpovida popisu.. lec ja se nechtel uplne vzdat ty moznosti, ze se trochu sklouzne - predstavoval jsem si nejaky supinky treba, na tech detskejch lyzickach. Ale nejspis to je blbost a ty sneznice by vlastne asi sly.
lolohh Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 tu starsi (3,5 roku) bych rad postavil na lyze. Jenze ne na sjezdovky, to by ji stopro nebavilo (a nas to taky nebavi),Že seš lempl a nenaučil ses lyžovat neznamená, že to nebude bavit malou. Já ještě nezažil dítě, které když se dá do ski školy, tak ho lyžování nebaví.
Hasňa Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 (upraveno) Musím se pochlubit novýma jasanovkama. Loňský model za fajnou cenu. Žena taky dostala. Opožděné vánoce. Upraveno 8. ledna 2019 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se