Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ceny jsou šílené jak tady, tak tam...možná o jednotky eur dražší, 5 - 10 +/-.

Odesláno

Ahoj,

měl bych jedny obřačky zdarma. Už jim pomalu docházejí hrany. 

Jedná se o Head   Dl. 182cm R 25,5 m ,závodní masters kategorie (starší lyžaři).

Včetně vázání Myslím 8 nebo 10 DIN až 16 DIN, ale jistej si nejsem.

Lyže na obřačky celkem točivá, pro někoho kdo ovládá dobře carving, nebo kdo jezdí smýkaný oblouk.

Předání Kladno nebo Klínovec. Nikam neposílám ani za nic. Pokud bude potřeba fotka, v sobotu můžu vyfotit. 

Konec hlášení. Skol.   

Odesláno

Pritekyne by ted rada nekam na den bezky. Mel by nekdo tip?

Idealne nekde, kde je dostatek snehu, malo lidi, ne moc kopcu, sviti slunicko (nejede se furt lesem), da se roumne dojet a zaparkovat.

Moc sportovni a narocni nejsme, dame tak 20km max. Behal bych klidne nekde po louce za Prahou, ale neni snih...

Jsme ze severu Prahy, takze asi nejlepe Jizerky ev. Krkonose, proste blizko, na otocku.

Predem diky.

Odesláno

Zdravím místní odborníky :-) Po 17 letech  jsem se vrátil na lyže a teď dva dny testoval výbavu co jsem nakoupil. Vše cajk kromě bundy , kterou mám už pár let(nošena tak 3-4 za zimu při sáňkování) Bunda je dost teplá a hlavně absolutně nevětrá což je problém protože se dost potím.. vybírám tedy něco jinýho protože mě lyžování chytlo :-)

Zatím se mi jeví nejlíp toto :  https://www.pinguin.cz/freeride_jacket    

Nebo nemáte někdo tip na něco v plus mínus podobný hladině?  Díky K

Odesláno (upraveno)

Ale Cina je to oboje. I kdyz, co dnes neni?

Sem si včera koupil gora-texovy spyder a tam "made in vietnam" ? canadska klasika :D Upraveno uživatelem Petrando
Odesláno

Panove, pojedem s holkama na hory a tu starsi (3,5 roku) bych rad postavil na lyze. Jenze ne na sjezdovky, to by ji stopro nebavilo (a nas to taky nebavi), spis neco na tapani - proste aby nesla na vejlet ve snehu pesky, ale na lyzickach. Detsky bezky jsou asi jeste blbost, a takovy ty uplne prvni plastovy pro dvoulety taky - je to zespoda hladkej plast kterej klouze a nemyslim si, ze by s tim vysla i minimalne naklonenou rovinu. Neresil to nekdo tady?

Odesláno

Moty dik, to asi odpovida popisu.. lec ja se nechtel uplne vzdat ty moznosti, ze se trochu sklouzne - predstavoval jsem si nejaky supinky treba, na tech detskejch lyzickach. Ale nejspis to je blbost a ty sneznice by vlastne asi sly.

Odesláno

tu starsi (3,5 roku) bych rad postavil na lyze. Jenze ne na sjezdovky, to by ji stopro nebavilo (a nas to taky nebavi),

Že seš lempl :D a nenaučil ses lyžovat neznamená, že to nebude bavit malou. Já ještě nezažil dítě, které když se dá do ski školy, tak ho lyžování nebaví.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...